2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
kızlar selam bulantılarınız tam olarak ne zaman başladı benim biraz başladı gıbı arada içim bulanıyor kusmuyorum ama gıcık bısey sureklı bı bulantı halı azalıp artıyor tum gun devam edıyor
 
Vajinal kullaninca yan etkiler minimalize oluyor. Doktorunuza danisin isterseniz ama cekmenize degmez agizdan alip bosuna eziyet etmeyin kendinize. Igneyle delip vajinal hazneye itiyoruz. Hem vajinal alinca daha cok etki ediyor dedi drum.
Canım ben de vajinal kullanıyorum ama doktorum bana iğneyle del gibi bir şey söylemedi. İğneyle delince daha mı etkili oluyor.
 
Canım ben de vajinal kullanıyorum ama doktorum bana iğneyle del gibi bir şey söylemedi.oyle delince daha mı etkili oluyor.

Evet daha cok etki ediyormus. Zaten delince icinden beyaz bi sivi cikiyor. Vajinal kullaninca biraz geri geliyor ya o etkinin azalmasini onluyormus. 2 drumda del dedi bana canim. Steril bir enjektoru acip o igneyi sadece kapsülü delmek icin kullanirsin ben oyle yapmistim. Gerci simdi kullanmıyorum hergun vajinal bisey kullanmak beni cok gerdi onun yerine 3 gune 1 igne yaptiriyorum cok agrisada.
 
Bende hap olarak kullanıyorum canım. Benim kullanırken bir kere oldu kahverengi leke oldu oda unuttuğum içinmiş aksatma canım ilaçlarını, bende de oluyor sarı akıntı onu sormadım dr. unuttum. Sen gidersen sorar mısın canım bana da bilgi verirsen sevinirim. İltihap olabilir tahmin ettiğim kadarıyla.
 

benim dr randevum 10 gün sonra falan canım senden önce gidersem sorarım tabi.
 
Bu arada kızlar derisi soyulan var mı ya ellerim soyulmaya başladı hamilelikle alakalı mı yoksa başka bir şey mi anlamadım
 
Bende uyku çok oluyor ve halsizlik mide bulantım yok Allaha şükür.
 
Anladım canım en iyisi ben de deleyim bundan sonra. Çünkü normal koyduğumda sürekli akıyordu. Teşekkür ederim canım.
 
Kızlar 2'li test randevumu almış bulunmaktayım. 28 Eylül'de 12+6 da yaptıracağım. İnşallah o gün cinsiyeti de öğrenebilirim Ay çok heyecanlı
Canım beni dr. 3 hafta sonra tekrar çağırdı testlerini yap ve gel dedi bu standart testlerden bahsediyorum acaba 2'li testte o gün mü yapılır ? yoksa erken mi daha ?
 
Progestan dan mı bahsediyorsunuz canım siz onun ağrıyla ilgisi var mı ki ?
 
nur1441 evet progestandan bahsediyoruz ama ben vajinal kullanmaktan rahatsiz oldugum icin doktorumdan bir cozum rica ettim proluton depot ignede kullaniyordum. Yani soyleydi acikcasi sabah aksam vajinal progestan 5 gunde birde proluton depot igne. Kesenin yeri falan guzel oldugu icin hicte kanamam olmadi( sadece ogrenmeden onceki gun 4+1 evi temizledim dip kose o zaman 1 2 damla pembe olmuştu bir kez) o yuzden progestani birakip proluton depot igneyi 3 gunde bir yapin dedi madem. Igne cok yagli bi yapida oludugu icin agritiyor. Esim enjektore cekerken bakiyorum resmen zor geliyor e kalcadada bir suru yumru ve agri oldu malesef. Ama agrisada igneyi yaptiriyorum vajinal kullanmak uzun vadeli bana gore degil yapamadim.
 
Canım sıkıldı şimdi canım ya doktorum cok yogunum özge dönüş yapıcam sana yazdı ama bilmiyorum labaratuvar bana testlerı verdıgım gun bir kısmı carsamba bır kısmı iki hafta sonra cıkıcak dedi aceba senin söyledgın testler mı bılmıyorum doktorumla görüştügümde sorucam canım bütün test sonucları cıkmıs mı yoksa bekledgımız baska sonuc var mı dıye ama bana yapılan testler adı altında ödedigimz ücrette ki isimler sadece bukadar yani bütün sonuclar acıklanmıs gibi gelıyor bana ama doktorumla bir görüsiyim bakalım ne dicek gec kalmak istemiyorum tedavı gerekıyorsa hergün kıtmetli cuma günü randevumda baslattı zaten corasprıne canım o gunden beri içiyorum
 
Kızlar bir sorum olacak,

bu hafta tansiyon düşüklüğü çok zorluyor beni. Çalışıyorum ve her fırsatta gözüm dinlenebileceğim bir yerde. 2 saat sürmüyor uzanma ihtiyacı duyuyorum. Elim ayağım titriyor, tansiyonum sürekli düşük.

Haftaya acaba rapor mu alsam diyorum, dr verir mi, bilemedim. Geçen cumartesi kontrolüm vardı bu kadar kötü değildim hiç sorma ihtiyacı da duymadım.

Deneyimli arkadaşlar var mı acaba? Ne yapsam?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…