Canım beşik ve dolabı kaç tl ye nereden aldın ve de eline ulaştı mı memnun musun?Bunlarda bizden bikaç parça :)) beşik ve dolabı henüz eve ulaşmadı :)
Beşik 1300 tl canım modokoda newjoy mobilya dan aldım dolapta evidea.com ds var 240 tl. Henüz eve ulaşmadı daha erken diye düşündüm :)Canım beşik ve dolabı kaç tl ye nereden aldın ve de eline ulaştı mı memnun musun?
Çok beğendim güle güle kullanın :)Beşik 1300 tl canım modokoda newjoy mobilya dan aldım dolapta evidea.com ds var 240 tl. Henüz eve ulaşmadı daha erken diye düşündüm :)
Liste olursa koyarim ilk sayfaya. Ben de pek çok listeyi inceleyip kafama uyan kısımlarını sentezliyorum ama bir sistem yok. Önerilere açığım.günaydın kızlar
_Lavin_ cim bir liste yapıp sayfanın başına koysak ne güzel olur herkesin ihtiyacı var sayfa aralarında aramamış oluruz ilk sayfada durur
Canim cilek.com da bebek odalari icinde cotton baby modeli var. Bizimki o oda takimi. Farkli dolap boylari, besikleri vs var. Biz bu besikle iki kapili dolabini 1800 e almistik. Bazi cilek magazalari asla indirim yapmazken biz arastirip.bulduk ankara kecioren deki yapiyordu. Ordan aldik liste fiyatindan ucuza.Canm mrb mobilya takımını çok beğendik .planımız doğum sonrası almaktı ama vazgeçtik bizde . internetten baktım ama bulamadım Rica etsem fiyatını ve modelini yazar misin ?
Tatlım aldığın herşey çok güzel güle güle kullanın
Çok kullanışlı annesi nerden aldın, kaça aldınEki Görüntüle 1746874 Ben de yarın eve gideyim de biraz foto atayım kızımın cicilerinden :) bu da arabamız
Ebebekten aldım 1050 tl mağaza görevlisi yüzde 10 indirim yaptı, teşekkürler :)Çok kullanışlı annesi nerden aldın, kaça aldın
Güle güle giysin prensesBunlar da benim aşkımınnn
Teşekkürler teyzesı ınsallah dimi minicikGüle güle giysin prensespabuçlara bak sen
Oyyy oyy annesi ikinci takıma bayıldım güle güle giysin bebişBiz oglusumuz icin çok alışveriş yapamadık ama gördükçe heveslenip aldiklarimiz bunlar, kapsamlı alışveriş yapınca tekrar eklerim
Teşekkürler canm bizim suanki favorimiz bu takimCanim cilek.com da bebek odalari icinde cotton baby modeli var. Bizimki o oda takimi. Farkli dolap boylari, besikleri vs var. Biz bu besikle iki kapili dolabini 1800 e almistik. Bazi cilek magazalari asla indirim yapmazken biz arastirip.bulduk ankara kecioren deki yapiyordu. Ordan aldik liste fiyatindan ucuza.
Canim arabayi 380 tl ye aldik. E bebekten.Tatlım aldığın herşey çok güzel güle güle kullanınarabani kaça aldin ve kıyafetleri nerden aldin
Canim indirim arastirin kesinlikle. Biz arayip sorduk liste uzerinde yapiyomjsunjz dedik cogu hayir dedi. Biri yuzde 5 dedi. Bi sonraki magazaya yuzde 5 dediler siz nedersiniz dedik yuzde 9 dedi. Sifonyeri suan indirimde besikte oyle. Kacirmayin derimTeşekkürler canm bizim suanki favorimiz bu takimesim 3 kapılı olanını sifonyeriyle birlikte alalım dedi fiyat araştırmalarına başladı bile