- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da kızımızın oda takımıııııı
Aldık ama martta gelsin istedik. Çok dolaştık Çilek'ten başka hem kaliteli hem uygun fiyatlı bi yer bulamadık.
Dolap ve beşiği aldım çünkü odamız çok minik.
Beyaz aldım çünkü renkli duvar kağıdı, pudra tonlarında halı ve fon perde düşünüyorum
Eki Görüntüle 1745684
Eki Görüntüle 1745685
Eki Görüntüle 1745686
Dayanamayıp ben de paylaşıcam hepinizin cicileri çok güzel kızlar allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inş
Bunlarda bizim ciciler bi bu kdr daha haftasonu gelicek onları da koyarım sonra.
aslında yön değiştirme çokta lazım bişey değil bence. benim arabamda yön değişebiliyor. ama ben hep düz karşıya bakar şekilde kullandım.gezerken çocuk beni değil çevresini görsün diye.Grcekten cok kaliteli bi araba. Ileride tekrar baston puset almamak adina iyi bir tercih.
Bizim asansorumuz yok ve apartman cok dar o nedenle hem hafif hem pratik acilip kapanan zarif bisey almak durumundaydim. :) kaltesine diyecek bisey yok zaten tavsiye ederim baya inceledik magazada. Tek olumsuz yonu iste yon degistirmemesi o da ilk bi kac ay onemli onun disinda cok muhim degil
yagmurr_damlasi
Amin tatlım tşk ederiz sizinkilerde çok güzel hele o çoklu takımlara bayıldım inşallah canım sağlıklı mutlu günlerde giydirip bi de öyle foto paylaşırız
Merhaba bende Mayıs annesi olucam kısmetse. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah hepimize bu aldıklarımızı.Iyi aksamlar kizlar bizde bu besikle uyku setini beğendik kendimiz alcaktik kampanya vardı (besik+yatak+uyku seti+cibinlik) meğerse kv alacakmış beşiği böylece ortaya çıkmış olduşimdi o alcak bizde öyleyse bunları beğendik dedik o alcak bakalim Eki Görüntüle 1745989 Eki Görüntüle 1745990
Merhaba bende Mayıs annesi olucam kısmetse. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah hepimize bu aldıklarımızı.
Bu şekilde 4 çekmeceli beşik almayı düşünüyorum.bu beşiğin markası ne acaba?
bir de kampanya vardı demişsiniz fiyatı ne kadar?
Çok tesekkür ederiz teyzesiiihepsi çok güzel gülerek kullan canım
dua et lavincim bu ay 15 gün gecikti adetim ama bebek olmadıÇok tesekkür ederiz teyzesiii
Çok teşekkür ederim canım.internet sitesinden bir bakayım bende.Inş sağlık la mayısta alırız kucagimiza tüm saydıklarım yılbaşına kadar 600TL idi ama kv alacağı için martta alicam dedi şimdi ne oldu fiyatı o zaman ne olur bilmiyorum markası Belis ıstanbul pendikte mağazası var ordan baktık biz int sitesi var ordan bakabilirsin baska nerde ve nasıl satiliyor diye :)
aslında yön değiştirme çokta lazım bişey değil bence. benim arabamda yön değişebiliyor. ama ben hep düz karşıya bakar şekilde kullandım.gezerken çocuk beni değil çevresini görsün diye.
Ben de cok onenli oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Yegenim icin kullandik en fazla iki ay surdu. Sonra o da sikildii ztn disari bakmak istedi.vaaayy neler alınmış öyle minnaklara. benim kızçemin bişeysi yok daha. babası üçlü çıtçıtlı body almış. bir arkadaşımda yılbaşı hediyesi olarak kızıma kadife çok tatlı bi takım almış tüm çeyizi bunlar kızımın.
birde minnak geriden gelen bir bebek olduğu için almaya cesaret edemiyorum. biraz daha zaman geçsin büyüdüğünü görelim sağlıklı olduğunu bilellim öyle almak istiyorum. sanırım birde daha minnak kıyafetler almam gerekicek
Sonunda bi oğlan annesinden paylaşımları gördük Canım beşik ve dolabı nerden aldınız acaba? Biz de beğenip son ay almak istiyoruz. Oda yapmayacağım şimdilik o yüzden acele etmiyoruz.Bunlarda bizden bikaç parça :)) beşik ve dolabı henüz eve ulaşmadı :)
Oglumda bende oyle yapmistim canim. Her indirimde almistim ufak ufak biseyler. Yatak olarak park yatak almmistim. İki yasina kadar onu kullandim. Sonra tek 'kisilik yataga gecti.park yatagini simdi kizima kullanicam. Buyuk esyalarin hepsi var abisinden kalanlar. Sadece kiyafet eksgim var suan. İnsallah onlarida alicaz zamanlaBen de cok onenli oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Yegenim icin kullandik en fazla iki ay surdu. Sonra o da sikildii ztn disari bakmak istedi.
Canim insallah guzel haberler alirsin.
Saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi. Esya alinir onemli olan sagliklari.
Biz maddi yuku azaltmak adina parca parca yaptik boyle.
Canım beşik newjoy mobilya modokodan aldık dolapta kenyap ta var :)Sonunda bi oğlan annesinden paylaşımları gördük Canım beşik ve dolabı nerden aldınız acaba? Biz de beğenip son ay almak istiyoruz. Oda yapmayacağım şimdilik o yüzden acele etmiyoruz.
Canm mrb mobilya takımını çok beğendik . planımız doğum sonrası almaktı ama vazgeçtik bizde . internetten baktım ama bulamadım Rica etsem fiyatını ve modelini yazar misin ?Bu da kızımızın oda takımıııııı
Aldık ama martta gelsin istedik. Çok dolaştık Çilek'ten başka hem kaliteli hem uygun fiyatlı bi yer bulamadık.
Dolap ve beşiği aldım çünkü odamız çok minik.
Beyaz aldım çünkü renkli duvar kağıdı, pudra tonlarında halı ve fon perde düşünüyorum
Eki Görüntüle 1745684
Eki Görüntüle 1745685
Eki Görüntüle 1745686