2016 Mayıs Annelerinin Bebek Alisverisleri(Resimli)

Dayanamayıp ben de paylaşıcam hepinizin cicileri çok güzel kızlar allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inş
Bunlarda bizim ciciler bi bu kdr daha haftasonu gelicek onları da koyarım sonra.
Hepsini güzel günlerde kullan inşallah canım, bişe sorcam, geceliği nerden aldın ve ne kadara aldın acaba, uzunlugunu çok begendm, güle güle giy inşallah o günleri görelim hepimis:)

Seninle ne kadar benziyormuş zevklerimiz:)

Kaç tane 10'lu hastane çıkışı aldın? Kedili olanın markası nedir bir de? Çok beğendim onu ama hiç görmemiştim.
2 takım 10'lu bir de Prenses hastane çıkışı aldım canım. Kedili takımlar abentny marka. Kök boyası ile boyanmış kutuda üç alt, üç üst var.

2 takım 10'lu bir de Prenses hastane çıkışı aldım canım. Kedili takımlar abentny marka. Kök boyası ile boyanmış kutuda üç alt, üç üst var.

Teşekkür ederim canım, ben daha bir tanecik aldım 10'lu yolda gelecek, bir tane daha onlu alıp birkaç tane de 5 li takımlardan alacağım.

Senin dediğine de bakıyorum şimdi.

Hepsini güzel günlerde kullan inşallah canım, bişe sorcam, geceliği nerden aldın ve ne kadara aldın acaba, uzunlugunu çok begendm, güle güle giy inşallah o günleri görelim hepimis:)
Tşk ederim canım amin inş hepimiz görürüz o günleri. Google a baha lohusa gecelik yaz çıkıyo canım farklı modellerde var. Fiyatlar yaklaşık aynı ama bu modeli istersen baha 2525 kodu. Hastane için çok iyi oluyo bnm sezaryen olucağı için koridorda yürütüyolar edepli olsun istedim :)

Biz de bundan alcaktık ama hiç indirime girmiyo internette ama güle güle kullan güzel günlerde inşallahhhh çok iyi seçim bence, sorması ayıp ne kadara aldın acebaa canım
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah 1400e aldık. Biz de zamlanır korkusuyla almıştık iyiki de almışız indirime girmediği gibi bizim begendigimiz renk (siyah-ici kırmızı olan ) hepsiburadada satıştan kaldırıldı

Kizlar hastane hediyelikleri icin bu kralice magnetlerden, nazar duali kokulu tastan siparis verdim. Doğuma yakin tasarim cikolata yaptiricam. 15 gun onceden yapiliyormus taze olmasi acisindan. Sizce yeterli mi?

Eklentiler

• image.jpeg
    119,7 KB · Görüntüleme: 200
  • image.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 196
  • image.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 189
ohhh maşallah kızlar...herşeyi tamamlamışsınız... ben de kızımın eşyalarını dağıtmıştım onları toplamaya çalışıcam. kıyafet mothercare 5li bodylerden aldım... bebek arabası için tavsiyem mclaren quest...diğerlerine çok para vermeyin derim ben.. ilk çocukta dünya para verip peg perego skate almış biri olarak onu 4 ay mclareni 5 sene kullandık...
birkaç ay evden uzak olacagız onun için joie diye bir park yatak aldık e bebekten, ama şimdi chiccoda kampanya var acele ettiğime üzüldüm

Kizlar hastane hediyelikleri icin bu kralice magnetlerden, nazar duali kokulu tastan siparis verdim. Doğuma yakin tasarim cikolata yaptiricam. 15 gun onceden yapiliyormus taze olmasi acisindan. Sizce yeterli mi?
Yeterli bana göre canım. Ben de o kadar yapacağım. Kraliçe magnetleri nerde yaptırıyorsun? Çok beğendim de.

Ben kurabiyeyi doguma giderken liva mado gibi bi yerlere ugrayip almayi dusunuyorum her zaman oluyor oralar da hem taze olur diye düşünüyorum.

bugun aventin biberon setini aldim 150 tl ye kullananlar memnu mu acaba birde avent emzik aldim ikili pakette bi bakayim diye agzimaaldim cokrahatsiz edici silikon yapisinda keske onu almasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…