- 29 Aralık 2013
- 124
- 203
Hepsini güzel günlerde kullan inşallah canım, bişe sorcam, geceliği nerden aldın ve ne kadara aldın acaba, uzunlugunu çok begendm, güle güle giy inşallah o günleri görelim hepimis:)Dayanamayıp ben de paylaşıcamhepinizin cicileri çok güzel kızlar allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inş
Bunlarda bizim ciciler bi bu kdr daha haftasonu gelicek onları da koyarım sonra.
Selam güzel annelerrrbunlarda bizden oğluşumun cicileri
2 takım 10'lu bir de Prenses hastane çıkışı aldım canım. Kedili takımlar abentny marka. Kök boyası ile boyanmış kutuda üç alt, üç üst var.Seninle ne kadar benziyormuş zevklerimiz:)
Kaç tane 10'lu hastane çıkışı aldın? Kedili olanın markası nedir bir de? Çok beğendim onu ama hiç görmemiştim.
2 takım 10'lu bir de Prenses hastane çıkışı aldım canım. Kedili takımlar abentny marka. Kök boyası ile boyanmış kutuda üç alt, üç üst var.
Tşk ederim canım amin inş hepimiz görürüz o günleri. Google a baha lohusa gecelik yaz çıkıyo canım farklı modellerde var. Fiyatlar yaklaşık aynı ama bu modeli istersen baha 2525 kodu. Hastane için çok iyi oluyo bnm sezaryen olucağı için koridorda yürütüyolar edepli olsun istedim :)Hepsini güzel günlerde kullan inşallah canım, bişe sorcam, geceliği nerden aldın ve ne kadara aldın acaba, uzunlugunu çok begendm, güle güle giy inşallah o günleri görelim hepimis:)
Hemde ne fanatik yandım diyorumm şimdidenMinik bir fanatik mi geliyormuş ne
Allah sağlıkla giydirip eskitmeyi nasip etsin inşallah.
Biz de 1400e aldık Hepsiburadadan. Arabayı görmeden aldik ama cok güzelmiş eğer aklından geçiyorsa kaçırma derim benKaça aldınız acaba? Biz de buna baktık internetten. Hepsiburada da 1400 dü galiba
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallahBiz de bundan alcaktık ama hiç indirime girmiyo internetteama güle güle kullan güzel günlerde inşallahhhh çok iyi seçim bence, sorması ayıp ne kadara aldın acebaa canım
Yeterli bana göre canım. Ben de o kadar yapacağım. Kraliçe magnetleri nerde yaptırıyorsun? Çok beğendim de.Kizlar hastane hediyelikleri icin bu kralice magnetlerden, nazar duali kokulu tastan siparis verdim. Doğuma yakin tasarim cikolata yaptiricam. 15 gun onceden yapiliyormus taze olmasi acisindan. Sizce yeterli mi?
Ben kurabiyeyi doguma giderken liva mado gibi bi yerlere ugrayip almayi dusunuyorum her zaman oluyor oralar da hem taze olur diye düşünüyorum.ben de hatıra kalması için lavanta kesesi yaptırdım bu gün(çocuklar oyuncak yapabilir veya koku kesesi olarak kullanılır).fasulyemayisi senin yaptırdığın çikolatadan yaptırıp yanında da lohusa şerbeti ikram etmeyi düşünüyorum. belki butik kurabiye de yaptırırım ona daha karar vermedim.
İnstagramda kecemevsimi diye bi sayfada yaptiriyirum cnmYeterli bana göre canım. Ben de o kadar yapacağım. Kraliçe magnetleri nerde yaptırıyorsun? Çok beğendim de.
Ayy o taca bayildim hepsine bayildim aslinda:) bende bi kac böyle bisey siparis ettim. Dogum sonrasi 1 aylik fotograf cekimlerinde kullanicam.Selam kızlar bu sayfada paylaşım olduğunu yeni gördüm. Ben de yaptıklarımı paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 1751409 Eki Görüntüle 1751410 Eki Görüntüle 1751411 Eki Görüntüle 1751412 Eki Görüntüle 1751413 Eki Görüntüle 1751414 Eki Görüntüle 1751415 Eki Görüntüle 1751416
Ya bayildim bunlara cok güzelmis. Hangi siteydi cnm bu? Bende bakiyim.Eki Görüntüle 1751429 Bunlarda bnm kızımın örgü kıyafetleridevamı gelicek örgülerin onları da paylaşırım
Teşekkür ederim. Ben de doğum sonrası fotoğraf çekimi için yaptım bazılarınıAyy o taca bayildim hepsine bayildim aslinda:) bende bi kac böyle bisey siparis ettim. Dogum sonrasi 1 aylik fotograf cekimlerinde kullanicam.