- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 40
Evet e bebekten aldım hep 100 tl idi bi ara 70 tl ye düştü. Her gün takip ettim sırf indirimli almak için
Tavsiye ederim çok kaliteli bi çanta. İç hacmi çok geniş. Ben elya da kol çantası almıcam. Sırt çantası daha kullanışlı babalar da taşıyabilir.
İçinde gözleri var alt değiştirme için bi parça var genişçe.
Bunlarda benim fıstığının cicileri kızlar :) birçoğunun resmi yok çekince onları da atayim
E bebek mağazasından almıştım canım. İnternet sitesinde var mıdır bilmiyorumCanim senin pembe prenses battaniyeye bayıldım nerden aldın? Güzel günlerde kullansın bebisin :)
Hastane çıkışları ne kadar cici öyle :)Dayanamayıp ben de paylaşıcamhepinizin cicileri çok güzel kızlar allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inş
Bunlarda bizim ciciler bi bu kdr daha haftasonu gelicek onları da koyarım sonra.
çok güzeller canım sağlıcakla giysin minnoş inş.leoparlı olanları nerden aldın cok begendim :)Dayanamayıp ben de paylaşıcamhepinizin cicileri çok güzel kızlar allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inş
Bunlarda bizim ciciler bi bu kdr daha haftasonu gelicek onları da koyarım sonra.
hepsi çok güzel gülerek kullan canım
Tşk ederim tatlım gecelik için baha lohusa gecelik yaz google a ordan bakabilirsin fiyatlar yaklaşık aynı, değişik modeller de var. Bnm de sezaryen olucak o yüzden aldım hastanede rahat oluyo. Bu modeli istersen baha 2525 kodu.Hastane çıkışları ne kadar cici öyle :)
Gecelikleri nerden aldın acaba? Sezeryan olacağı için bana da lazım olcak muhtemelen
Tşk ederim tatlım amin inş. Bursada bi bebe mağazasından almıştık canım. Eşimin ailesi orda arada gidiyoruz. Bulamazsan ben gidince alıp yollarım sana hangi şehirdeydin?çok güzeller canım sağlıcakla giysin minnoş inş.leoparlı olanları nerden aldın cok begendim :)
sağolasın kuzum.leoparlı kıyafetler çok güzel oluyo kızlara ya bayılıyorum.ben ankaradayım cnm kapsamlı bi alışverişe çıkmadık daha bi bakim bulamazsam isterim tabikide söylemen yeter çok sağol.güzelimiz sağlıcakla giysin inş.Tşk ederim tatlım gecelik için baha lohusa gecelik yaz google a ordan bakabilirsin fiyatlar yaklaşık aynı, değişik modeller de var. Bnm de sezaryen olucak o yüzden aldım hastanede rahat oluyo. Bu modeli istersen baha 2525 kodu.
Tşk ederim tatlım amin inş. Bursada bi bebe mağazasından almıştık canım. Eşimin ailesi orda arada gidiyoruz. Bulamazsan ben gidince alıp yollarım sana hangi şehirdeydin?
Bunlarda benim fıstığının cicileri kızlar :) birçoğunun resmi yok çekince onları da atayim
Besigin altindan yatak cikiyor heralde. Cok güzelmis güke güle kullanin:)Bu da kızımızın oda takımıııııı
Aldık ama martta gelsin istedik. Çok dolaştık Çilek'ten başka hem kaliteli hem uygun fiyatlı bi yer bulamadık.
Dolap ve beşiği aldım çünkü odamız çok minik.
Beyaz aldım çünkü renkli duvar kağıdı, pudra tonlarında halı ve fon perde düşünüyorum
Eki Görüntüle 1745684
Eki Görüntüle 1745685
Eki Görüntüle 1745686
Evet ebeveyn karyolası olarak ya da çekmece olarak kullanılabiliyor. Bizi taşımaz dedim ama 130 kiloya kadar taşırmışBesigin altindan yatak cikiyor heralde. Cok güzelmis güke güle kullanin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?