2016 Mayıs Annelerinin Bebek Alisverisleri(Resimli)

Canim çantası nerden aldın kullanışlı mi ben de sırt çantası tarzında almayi düşünüyorum ama bulamıyorum
Çantayı e bebekten almıştım canım daha bizim bebiş gelmediği için kullanamadım ama sırt çantası daha kullanışlı olacak gibi geliypr bana :)

Bence kamera kontrol sistemlerini de unutmamalıyız! F/P oranı yüksek olanlara bakın derim özellikle. Mesela Bedava deneme için şu firma ile görüşülebilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kamera kontrol sistemlerini de unutmamalıyız! F/P oranı yüksek olanlara bakın derim özellikle. Mesela Bedava deneme için şu firma ile görüşülebilir. unbouncepages. com / lookinform
yeni üye arkadaşım, dün üye olarak 5 msj atmışsın farklı sayfalara hepsi de kamera sistemlerinizin reklamı için. biraz samimiyet lütfen!!!

Arkadaşlar topik çok güzel olmuş güzel fikirler verdi bana mayıs ya da haziran 2017 anne adayı olarak
Özellikle varsa Almanyada yaşayan ya da yakınları olanlara sorum var. Almanyadan bebek için ucuz ne getirtebilirim acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…