- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
Güle güle giysin paşalar annesi tavşancıkli ayakkabiniza bayıldımBunlarda benim pasalarimin
Yarın sabah bilgisayardan girince düzenleyip koyarım canımmnbu listeyi düzenleyip ilk sayfaya koyalım
Sağol canım:)Güle güle giysin paşalar annesi tavşancıkli ayakkabiniza bayıldım
Bugün eşimle biraz dışarı çıkmışken kanza uğradık. Baktım %50indirim var kaptım kızıma bu kozmonot tulumu. Giyinmesine koca 1 yıl var üstelik.
Eki Görüntüle 1746231
Çok teşekkür ederimmm. Ben de bi garip hissettim çocuğun daha bir sürü eksiği var ben gidip mont alıyorum diye:)Iyi Günler'de kullansın inş. Bende 2015 Mayıs annesiyim . Kızım doğmadan almıştım ve montunu şimdi kullanıyoruz :)) darısı sizlere inş
Eki Görüntüle 1749776 Eki Görüntüle 1749778 Eki Görüntüle 1749774 Eki Görüntüle 1749774 Eki Görüntüle 1749776 Mayıs ayının en güzel anneleri günaydınbunlarda benim bebişin ceyizleri çok şükür alışverişimizin çoğunu tamamladık ama yine de aldıkça alasım geliyor herşeye heves ediyorum
canım ben giresundayım burda bir magazadan aldık kullanışlı duruyor bakalımMaşallah yaa alışverişi bitirmişsiniz siz:)
Karyolanı nereden aldın acaba? Biz park yataktan vazgeçtik de fikir arıyorum.
canım ben giresundayım burda bir magazadan aldık kullanışlı duruyor bakalımmarkası BABYHOPE altta ıkı çekmecesi var.koruyucu kenarları raylı istediğin gibi ayarlayabiliyorsun yuksekliğini.ben şimdilik oda yapmayı düşünmediğimden yatak odama beşik almayı tercih ettim.
teşekkür ederim canım inşallah bebişlerimiz rahat eder :)Babyhope ben de baktım burda, bana da uygun geldi aklımdakiler listesinde. Güle güle kullanın.
Selam kızlar hepinizin bebisleri mutlu huzurlu güzel sağlıklı gunlerde giysin aldıklarınızıBen de henüz almayanlar icin fikir olur belki diye aldıgımız bebek arabasını paylaşayım. Tokyo Ultimate Air Travel System aldik. Biz cok beğenerek aldık büyük ve rahat bir araba arayanlara tavsiye ederim İyileşir iyilesmez diğer aldiklarimizi da paylaşacağım
Biz de bundan alcaktık ama hiç indirime girmiyo internetteSelam kızlar hepinizin bebisleri mutlu huzurlu güzel sağlıklı gunlerde giysin aldıklarınızıBen de henüz almayanlar icin fikir olur belki diye aldıgımız bebek arabasını paylaşayım. Tokyo Ultimate Air Travel System aldik. Biz cok beğenerek aldık büyük ve rahat bir araba arayanlara tavsiye ederim İyileşir iyilesmez diğer aldiklarimizi da paylaşacağım