O konuda şanslıyız canım bnm bütün sülalem izmirde. Oğlumu da 2,5 aylıkkken denize sokmuştuk şimdi kuvetten çıkaramıyoruz evde çok seviyo suyuBize kısa bi süreliğine sıcak oluyor ama bebiş için bu kadar sıcak olmaz canım. Bizim anca bu yaz değil de seneye yazın Bodruma gidersek alırız artık mayoyu
Oh oh prenses Çeşmelerde tatile baslayacak doğar doğmaz
Aile orda olunca rahat rahat gidiyoruz canım kışın hep onlar geliyo yazın biz gidiyoruz hem tatil hem ziyaret işte
Rica ederim kızlarr:) çok güzeller güle güle kullansın prenses:)bende o pembenin mavisini aldım çok güzel ama 2 takımda 10 lu lardan almıştım hiç sevmedim kalitesi kötü çıktı.
Canım harika ciciler bunlarrKızlarr yine ben yine alışverişyenidoğan kıyafetleri bitirmiştim ama bunları görünce dayanamadım ve kızım yaza hazır mayo bile aldım ama artık doğana kdr bi şey almıycam yeter daha oğlumdan kalan kıyafetleri çıkarmadım bile.
Tşkler canımCanım harika ciciler bunlarrsağlıklı günlerde kullanın inşallah:)kot elbiseye bayıldımmm kızım olmıcak ama kendime istiyorumm
ayy çok güzeller güle güle giysin inşallah. canım peki kaliteli mi ürünler.@kzbnvemira önerin üzerine bulduğum internet sitesinden aldıklarım bugün geldi =) gayet hızlı geldi ve özenle paketlemişler, hediye paketi yapmışlar bir de(merak edenler için site: ozmobebe) @NicksizYumurta cım senin uğur böceğinin benzeri
Eki Görüntüle 1767757
bebek arabasının açılıncaki iç ölçülerini biliyomusunuz bende almak istiyorumda
hemen bakıyorum canım çok sağol
Yok malesef bilmiyorum. Bizde henüz açmadık kutusında duruyo suan yerimiz yok çünkü. Ama çok kaba değil baston puset kategorisinde olduğu içinbebek arabasının açılıncaki iç ölçülerini biliyomusunuz bende almak istiyorumda
Arabayı gördüm ben urbanı beğenmiştim ama satıcı bunu önerdi yenidoğandan itibaren kullanılıyomuş araştırdım kullananlar memnun içine de babynest yaptırıcam bakalımYok malesef bilmiyorum. Bizde henüz açmadık kutusında duruyo suan yerimiz yok çünkü. Ama çok kaba değil baston puset kategorisinde olduğu için
Evet çok sık kullanılan bi araba karşıma çıkıyor hep. Biz baya inceledik alırken tam yattığı için yenidoğan kullanabiliyor diğer modellere göre hafif ve kolay açılıp kapanıyor.Arabayı gördüm ben urbanı beğenmiştim ama satıcı bunu önerdi yenidoğandan itibaren kullanılıyomuş araştırdım kullananlar memnun içine de babynest yaptırıcam bakalım
Derecelendirmem gerekirse kalitesi için orta diyebilirim ama modeli için aldimayy çok güzeller güle güle giysin inşallah. canım peki kaliteli mi ürünler.
Eki Görüntüle 1771363 Eki Görüntüle 1771364
birde dönence aldınızmı almayı düşünüyormusunuz :) oyuncaklı cıngıraklı aktivite halısı ve ışıklı müzikli ninni oyuncagı yeterlimidir sizce
aynen öyle oyuncaklar vs bebek doğduktan sonra almak daha mantıklı .Ben daha bu tarz şeyler almadım. Dönence için de olumlu-olumsuz pek çok şey duydum daha karar vermedim alır mıyım diye. Çevremde de oyun halısının çok da işlevsel olmadığını duyunca onu da beklemeye aldım. Bazı alışverişlerimi bebiş geldikten sonra onun karakterine göre yapmaya karar verdim.