kızlar gögüs pompası aldınızmı ? baslarda ihtiyacım olmaz diye düşünüyordum ama bloggerlara göz attıgınızda en önemli ihtiyac ve calısın ya da ya da calısmayın gerekli oldugu söyleniyor . baslarda cok az emzirebildigimiz için biriken sütler anneye rahatsızlık veriyor deniyor siz aldınızmı
Herkesin ihtiyacı olmuyor pompaya, zaten hastane yanındaki eczanelerde satılıyor. Eğer ihtiyaç duyarsan refakatçin çıkıp alabilir. Bence hastane çantasına koymaya gerek yok. ilk bebekte ben de forumlarda, ihtiyaç listelerinde yazan her şeyi aldım bir sürü kullanmadığım ıvır zıvır oldu...kızlar gögüs pompası aldınızmı ? baslarda ihtiyacım olmaz diye düşünüyordum ama bloggerlara göz attıgınızda en önemli ihtiyac ve calısın ya da ya da calısmayın gerekli oldugu söyleniyor . baslarda cok az emzirebildigimiz için biriken sütler anneye rahatsızlık veriyor deniyor siz aldınızmı
Ben bakım çantalarını görüntü itibarıyla pek sevmediğimden spor bir sırt çantası almaya karar verdim.kızlar mrb aranızda anne bebek bakım çantası alan var mı ? araştırıyorum ama karar veremedim henüz.
yaa aynen bende sevmedim görüntü itibariyle sırt çantasını da çok severim işe bile sırt çantası takarım. bende ondan mı alsam die düşündüm ama kullanışlı mı acaba.Ben bakım çantalarını görüntü itibarıyla pek sevmediğimden spor bir sırt çantası almaya karar verdim.
Burda bir arkadaş almıştı Stylo markasının almıştı güzel görünüyordu.
Valla o omuz çantaları zaten kullanışlı değilmiş. Ben ayrıca bebeği taşımak için kollar serbest olmalı diye düşünüyorum. Hem eşim de taşıyabilsin istedik. Sonuç olarak böyle karar verdik ama henüz almadık bi çanta.yaa aynen bende sevmedim görüntü itibariyle sırt çantasını da çok severim işe bile sırt çantası takarım. bende ondan mı alsam die düşündüm ama kullanışlı mı acaba.
cok mantıklı canım. önerin için çok teşekkür ederim. bende eşimle konuşup karar vereyim. ben henüz bebeğime hiçbirşey almadım. annem almış hastane çıkışı battaneye tulumlar falan. herkes alma daha erken allah korusun bişey olursa üzülürsün diye. ama artık bizde alışverişe başlayacağız. netten bakıorum ama eşim netten almak istemiyor. mağazaya gidelim gözümüzle görüp öyle alalım diyor. bakalım söz verdi pazar günü alışverişe çıkıcaz :) beni kıyafet heyecanı sardı birde :)Valla o omuz çantaları zaten kullanışlı değilmiş. Ben ayrıca bebeği taşımak için kollar serbest olmalı diye düşünüyorum. Hem eşim de taşıyabilsin istedik. Sonuç olarak böyle karar verdik ama henüz almadık bi çanta.
hepsibradadan bubchen al nivea vs den daha kaliteli ..kızlar mrb aranızda anne bebek bakım çantası alan var mı ? araştırıyorum ama karar veremedim henüz.
Kaç beden aldınız acaba montu, ben haziran başı doğum yapacağım inşallah 9 ay için olanlardan aldım inşallah olurÇok teşekkür ederimmm. Ben de bi garip hissettim çocuğun daha bir sürü eksiği var ben gidip mont alıyorum diye:)
Ama bir taraftan da iyi oldu önümüzdeki kış mont ne alacağım derdinden kurtuldum, bebekle zaten bakmak daha zor oluyormuş.
Ben de 9-12 ay aldım. Satış görevlisi normal kıyafetin üzerine giyildiği için normalden bir beden büyük almamı tavsiye etmişti.Kaç beden aldınız acaba montu, ben haziran başı doğum yapacağım inşallah 9 ay için olanlardan aldım inşallah olur
Çok teşekkürler umarım rahatça kullanırlar bebişlerimiz :)Ben de 9-12 ay aldım. Satış görevlisi normal kıyafetin üzerine giyildiği için normalden bir beden büyük almamı tavsiye etmişti.
Siz de güle güle kullanın ayrıca
kızlar yataşta kampanya vardı uyku setlerinde bunu almayı düşünüyorum nasıl sizce
yan koruma iki tarafa düzenleyici anne çanta alt değişme yastık kılıfı çarşaf nevresim içeriği 195 e düşmüş yüzde elli indirimle
canım tüm yataşlarda var yataşın internet sitesindede var bildiğim kadarıyla iki aylık bir kampanya şubat sonu bitecekMerhaba, çok beğendim ben.... Çok güzel ve uygun bir kampanya.
Nerede bu kampanya, link göndereblirmisiniz?