ne kadara aldın canım?Kizlar bu seti aldim dün. Bugun elime ulasti. Acaba bunlardan baska krem gibi seylerden ne lazim olur?
Teşekkür ederim, birkaç sipariş verdim o siteden şimdiumarım kalitelidir ürünleri
Merakla bekliyorum =) paylaşırım buradaUmarım canım kalitelidir benim eşim int den alışverişe karşı o yuzden alamıyorum malesef ins eminonunde toplu alisveriste bulursam bu tarz şeyler almayi dusunuyorum :) siparişler gelince mutlaka paylaş bizimle merak ederiz.
Görünce hemen paylaşayım dedim canım güzel indirimler oluyomuş sitede.inceledimde gerçekten güzel ürünler var inşallah kalitelidir.
Ay canım ya sorma benim eşimde internetten alışverişe karşı illa gözüyle görüp öyle alacakmis ne alırsaUmarım canım kalitelidir benim eşim int den alışverişe karşı o yuzden alamıyorum malesef ins eminonunde toplu alisveriste bulursam bu tarz şeyler almayi dusunuyorum :) siparişler gelince mutlaka paylaş bizimle merak ederiz.
Çok uyguna almissin canım bu markanın ürünleri pahalı biraz güle güle sağlıklı günlerde kullanın ohhh mis gibi koksun bebişinKizlar bu seti aldim dün. Bugun elime ulasti. Acaba bunlardan baska krem gibi seylerden ne lazim olur?
Tesekkur ederim tatlim. Hepimiz saglikla alalim minislerimizi:)Çok uyguna almissin canım bu markanın ürünleri pahalı biraz güle güle sağlıklı günlerde kullanın ohhh mis gibi koksun bebişin
Ay canım ya sorma benim eşimde internetten alışverişe karşı illa gözüyle görüp öyle alacakmis ne alırsaama neyseki beni kiramayip yine de alıyoruz birseyler geçen gece yine ikna ettim gitti gidiyordan günlük kullanmak için beşik siparis verdik o ufak olanlardan ana kucağı gibi siteyi de bir övdüm bir ovdum ki sorma ürün elimize bir geldi istediğimiz renk değil parçalar eksik kumasinda yirtiklar var çok mahçup oldum kocacigima
Hepside çok güzeller canım sağlıklı günlerde kullanın inşallah.E bebek indiriminden aldiklarim
Hayırlı olsun canım. Uyku setini ve yatağını nerden aldın peki?Beşiğimizi burada da paylaşayımIKEAdan aldık bekledigimden daha güzel çıktı. Hatta genelde yeni alınan mobilyalarda olan boya kokusunun beşikte olamaması da ayrıca güzel sağlıklı olduğunu düşündürdü bize
Eki Görüntüle 1766330 Eki Görüntüle 1766332
Teşekkürler canım darısı minik kızına inşallahHayırlı olsun canım. Uyku setini ve yatağını nerden aldın peki?
Güle güle kullanın canım. Sağlıkla uyusun içinde inşallah.Beşiğimizi burada da paylaşayımIKEAdan aldık bekledigimden daha güzel çıktı. Hatta genelde yeni alınan mobilyalarda olan boya kokusunun beşikte olamaması da ayrıca güzel sağlıklı olduğunu düşündürdü bize
Eki Görüntüle 1766330 Eki Görüntüle 1766332
Teşekkür ederim canım daha guzelleri prensesinin olsun inşallahGüle güle kullanın canım. Sağlıkla uyusun içinde inşallah.
İkea, çilek vb markalarda boya değil kaplama kullanılıyor. Biz Ankara sitelere baktık bu normal mobilyacılar hep lake boya kullanmış nası ağır koku o öyle. Artı boya çok kolay çiziliyor kalkıyor. En doğrusunu tercih etmişsiniz bence.