2016 Mayıs Annelerinin Bebek Alisverisleri(Resimli)

bu arada oyun halısı mutlaka alınmalı. oğlumda çok işimize yaramıştı. ben ev işleriyle ilgilenirken o bayağı oyalanıyordu
halıda biz Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna almıştık. her köşesinde bir aktivite olduğundan bayağı oyalanıyordu. ancak oyun halısı için acele etmemize gerek yok 3. aylarından sonra ilgilerini çekmeye başlıyor...

kızlar gögüs pompası aldınızmı ? baslarda ihtiyacım olmaz diye düşünüyordum ama bloggerlara göz attıgınızda en önemli ihtiyac ve calısın ya da ya da calısmayın gerekli oldugu söyleniyor . baslarda cok az emzirebildigimiz için biriken sütler anneye rahatsızlık veriyor deniyor siz aldınızmı

ben henüz almadım ama almayı düşünüyorum marka olarak ne alsam onu bilemedim:110:
kızlar gögüs pompası aldınızmı ? baslarda ihtiyacım olmaz diye düşünüyordum ama bloggerlara göz attıgınızda en önemli ihtiyac ve calısın ya da ya da calısmayın gerekli oldugu söyleniyor . baslarda cok az emzirebildigimiz için biriken sütler anneye rahatsızlık veriyor deniyor siz aldınızmı

ben düşünmekten vazgectim :) az önce sipariş verdim .. marka olarak lansinoh tercih ettim ( kullanıcı yorumlarına bakarak ) ancak ikilimi teklimi almalıyım konusunda kararsızdım çiftli kullanamayacagımı düşündüm tekli elektrikli işimi görür diyerek en uygun gg deydi sipariş verdim :)
204480063_tn50_0.jpg

208788873_tn120_0.jpg

dönenceyi de yine gittigidiyordan tiny love magic nıght projectör olarak sipariş verdim

Herkesin ihtiyacı olmuyor pompaya, zaten hastane yanındaki eczanelerde satılıyor. Eğer ihtiyaç duyarsan refakatçin çıkıp alabilir. Bence hastane çantasına koymaya gerek yok. ilk bebekte ben de forumlarda, ihtiyaç listelerinde yazan her şeyi aldım bir sürü kullanmadığım ıvır zıvır oldu...

kızlar mrb aranızda anne bebek bakım çantası alan var mı ? araştırıyorum ama karar veremedim henüz.

kızlar mrb aranızda anne bebek bakım çantası alan var mı ? araştırıyorum ama karar veremedim henüz.
Ben bakım çantalarını görüntü itibarıyla pek sevmediğimden spor bir sırt çantası almaya karar verdim.
Burda bir arkadaş almıştı Stylo markasının almıştı güzel görünüyordu.

Ben bakım çantalarını görüntü itibarıyla pek sevmediğimden spor bir sırt çantası almaya karar verdim.
Burda bir arkadaş almıştı Stylo markasının almıştı güzel görünüyordu.
yaa aynen bende sevmedim görüntü itibariyle sırt çantasını da çok severim işe bile sırt çantası takarım. bende ondan mı alsam die düşündüm ama kullanışlı mı acaba.

yaa aynen bende sevmedim görüntü itibariyle sırt çantasını da çok severim işe bile sırt çantası takarım. bende ondan mı alsam die düşündüm ama kullanışlı mı acaba.
Valla o omuz çantaları zaten kullanışlı değilmiş. Ben ayrıca bebeği taşımak için kollar serbest olmalı diye düşünüyorum. Hem eşim de taşıyabilsin istedik. Sonuç olarak böyle karar verdik ama henüz almadık bi çanta.

Valla o omuz çantaları zaten kullanışlı değilmiş. Ben ayrıca bebeği taşımak için kollar serbest olmalı diye düşünüyorum. Hem eşim de taşıyabilsin istedik. Sonuç olarak böyle karar verdik ama henüz almadık bi çanta.
cok mantıklı canım. önerin için çok teşekkür ederim. bende eşimle konuşup karar vereyim. ben henüz bebeğime hiçbirşey almadım. annem almış hastane çıkışı battaneye tulumlar falan. herkes alma daha erken allah korusun bişey olursa üzülürsün diye. ama artık bizde alışverişe başlayacağız. netten bakıorum ama eşim netten almak istemiyor. mağazaya gidelim gözümüzle görüp öyle alalım diyor. bakalım söz verdi pazar günü alışverişe çıkıcaz :) beni kıyafet heyecanı sardı birde :)

kızlar yataşta kampanya vardı uyku setlerinde bunu almayı düşünüyorum nasıl sizce
yan koruma iki tarafa düzenleyici anne çanta alt değişme yastık kılıfı çarşaf nevresim içeriği 195 e düşmüş yüzde elli indirimle

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 333
  • 2.jpg
    2.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 393
  • 3.jpg
    3.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 319
Çok teşekkür ederimmm. Ben de bi garip hissettim çocuğun daha bir sürü eksiği var ben gidip mont alıyorum diye:)
Ama bir taraftan da iyi oldu önümüzdeki kış mont ne alacağım derdinden kurtuldum, bebekle zaten bakmak daha zor oluyormuş.
Kaç beden aldınız acaba montu, ben haziran başı doğum yapacağım inşallah 9 ay için olanlardan aldım inşallah olur

Kaç beden aldınız acaba montu, ben haziran başı doğum yapacağım inşallah 9 ay için olanlardan aldım inşallah olur
Ben de 9-12 ay aldım. Satış görevlisi normal kıyafetin üzerine giyildiği için normalden bir beden büyük almamı tavsiye etmişti.

Siz de güle güle kullanın ayrıca:emir_bebek:

kızlar yataşta kampanya vardı uyku setlerinde bunu almayı düşünüyorum nasıl sizce
yan koruma iki tarafa düzenleyici anne çanta alt değişme yastık kılıfı çarşaf nevresim içeriği 195 e düşmüş yüzde elli indirimle

Merhaba, çok beğendim ben.... Çok güzel ve uygun bir kampanya.

Nerede bu kampanya, link göndereblirmisiniz?

X