- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
Babaanne ne güzel şeyler almış öyle sağlıklı günlerde giysin inşallah kuzucukYeni cicilerimiz geldi babaannesi almış bunları da :)
Yelekler bir yaş için küçük yeleğimiz çok olduğu için büyük almış. Hepsi toker babyden.
Eki Görüntüle 1767361
Eki Görüntüle 1767362
Eki Görüntüle 1767363
Eki Görüntüle 1767364
Eki Görüntüle 1767367
Teşekkür ederim canım daha guzelleri prensesinin olsun inşallahbiz aslinda bunu bilmeden aldık ama o kadar mutlu oldum ki en azından kizimin yattığı yer sağlıklı olacak
Babaanne ne güzel şeyler almış öyle sağlıklı günlerde giysin inşallah kuzucuk
Canim bizim niyetimiz sallamaya alistirmamak ama zaman ne gösterir bilemem tabi.kenarlarina da uyku setinin korumasini takacagiz. Genc odasina gecince de ön korumayı çıkarıp cocuk koltuğu olarak kullaniriz dedikKardeşim aldı aynı beşikten. O kullanamadı ama kendi rahatlığını düşündü daha çok gece kalkmak zor geldi sallanan bişey istedi falan filan. Bi de yeğenim çok hareketli uyuyor. Kenarlarını çok sıkı koruması gerekiyordu zorlandı. Siz de beşik kenarlığına özen gösterin :) Ayrıca ilerde geri dönüşüm olarak çok güzel şeyler çıkıyor. Çalışma masası vb gibi.
Sağol canım :) Allahtan böyle şeylerde zevklidir de giydirmezsek çünkü burnumuzdan getirir
Güle güle kullanın canım minigin icinde mışıl mışıl uyusun büyüsünKızlar arabamiz. Yatagimiz
Ay bunlarin hepsi cok seker yaa prenses mutlu günlerde giysin hepsiniKızlarr yine ben yine alışverişyenidoğan kıyafetleri bitirmiştim ama bunları görünce dayanamadım ve kızım yaza hazır mayo bile aldım ama artık doğana kdr bi şey almıycam yeter daha oğlumdan kalan kıyafetleri çıkarmadım bile.
Tşkler tatlım daha güzelleri Ela Baharımızın olsunAy bunlarin hepsi cok seker yaa prenses mutlu günlerde giysin hepsiniben bu tür yazlık kiyafet almadim hele bi dogsun da büyüklüğüne göre alayım dedim ama içim gidiyor sizinkileri görüp kendim almış gibi seviyorum onlari
Kızlarr yine ben yine alışverişyenidoğan kıyafetleri bitirmiştim ama bunları görünce dayanamadım ve kızım yaza hazır mayo bile aldım ama artık doğana kdr bi şey almıycam yeter daha oğlumdan kalan kıyafetleri çıkarmadım bile.
Canim bizim niyetimiz sallamaya alistirmamak ama zaman ne gösterir bilemem tabi.kenarlarina da uyku setinin korumasini takacagiz. Genc odasina gecince de ön korumayı çıkarıp cocuk koltuğu olarak kullaniriz dedik
Ayy neyseki güzel seyler almış canım
Canim çok güzeller güle güle kullansın minigin şimdi ben burda M Mjdmjd nin de hakkını yemek istemem kendisi tavsiye etmişti siteyi onada teşekkür edeyim. ayy kizlar ne guzel olduk burdakzbnvemira önerin üzerine bulduğum internet sitesinden aldıklarım bugün geldi =) gayet hızlı geldi ve özenle paketlemişler, hediye paketi yapmışlar bir de (merak edenler için site: ozmobebe) NicksizYumurta cım senin uğur böceğinin benzeri
Eki Görüntüle 1767757
Sağol canım benim aynen ben de tutabildigim kadar tutayım diyorum ama eşim sürekli böyle cıbıl cıbıl kiyafetler gösteriyorTşkler tatlım daha güzelleri Ela Baharımızın olsun
Sorma canım aynı cümleyi hep ben kurdum tecrübeli bi anne olarak hem deama tutamadım kendimi cıbıl cıbıl giysin yazın dedim. Sen tut kendini canım doğunca alınır ztn
Benim de en cok korktugum sey oMayosu bile var vay beçok cicilermiş güle güle giysinn
Herkes sallamaya alıştırmak istemiyor diyor ama sonunda ayaklarda sallanan bebekler
Çok güzellermiş güle güle giydir hepsini kızına. Benim de kıyafetten yana eksiğim pek yok, o yüzden o taraflara bakmıyorum. Yoksa duramazdımmkzbnvemira önerin üzerine bulduğum internet sitesinden aldıklarım bugün geldi =) gayet hızlı geldi ve özenle paketlemişler, hediye paketi yapmışlar bir de (merak edenler için site: ozmobebe) NicksizYumurta cım senin uğur böceğinin benzeri
Eki Görüntüle 1767757
Tşkler teyzesi yazın çeşmeye anneannemize gidiyoruz biz ondan mayosuz olmaz dedikMayosu bile var vay beçok cicilermiş güle güle giysinn
Herkes sallamaya alıştırmak istemiyor diyor ama sonunda ayaklarda sallanan bebekler
Evet canım tut kendini eşin doğru söylüyo bi de sizin oralar nasıl oluyo yazın bilmiyorum ama biz çeşmeye gidiyoruz malum çok sıcak orda giyer diye aldım değilse beklerdim ben de tatlımSağol canım benim aynen ben de tutabildigim kadar tutayım diyorum ama eşim sürekli böyle cıbıl cıbıl kiyafetler gösteriyorsonra da yok yok bekleyelim biz en iyisi yazın alırız belki de tontiş olur sonra küçük gelmesin diyor
Evet canım aynısıymış güzel, sağlıklı günlerde giysin minik prenseskzbnvemira önerin üzerine bulduğum internet sitesinden aldıklarım bugün geldi =) gayet hızlı geldi ve özenle paketlemişler, hediye paketi yapmışlar bir de (merak edenler için site: ozmobebe) NicksizYumurta cım senin uğur böceğinin benzeri
Eki Görüntüle 1767757
Bize kısa bi süreliğine sıcak oluyor ama bebiş için bu kadar sıcak olmaz canım. Bizim anca bu yaz değil de seneye yazın Bodruma gidersek alırız artık mayoyuTşkler teyzesi yazın çeşmeye anneannemize gidiyoruz biz ondan mayosuz olmaz dedik
Sizin ciciler de çok güzel mutlu günlerde giysin bebiş
Evet canım tut kendini eşin doğru söylüyo bi de sizin oralar nasıl oluyo yazın bilmiyorum ama biz çeşmeye gidiyoruz malum çok sıcak orda giyer diye aldım değilse beklerdim ben de tatlım
Çok güzellermiş güle güle giydir hepsini kızına. Benim de kıyafetten yana eksiğim pek yok, o yüzden o taraflara bakmıyorum. Yoksa duramazdımm
Tşkler teyzesi yazın çeşmeye anneannemize gidiyoruz biz ondan mayosuz olmaz dedik
Sizin ciciler de çok güzel mutlu günlerde giysin bebiş