2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Masallah boyu uzunmus tabi erkek olmasininda etkisi var

Hemsire ates olabilir dedi ama cok şükür bugune kadar hicbir aşi ateş yapmadı iki bacaktan asi birde ağızdan sıvı verdiler

Benim hamilelik ve dogum cok zor geçtiği icin hiç hazir degilim ama eşim imkanlar varken yapalim dio ikincisini ben biraz ara koymak iyi gelir die düşünüyorum sonra ya pisman olursam ilerde maddi acidan sıkıntı olurda niye önceden yapmadik die pisman olmaktan korkuyorum açıkçası
bizim aşı cuma günü olacak ateş huzursuzluk oluyor mu bu aşıda da?
oğlumun boyu 85di en son ama kilomuz 11i ya buldu ya bulmadı o civarda. cuma tekrar detaylıca bakarlar sanırım.

biz de gecen hafta olduk aşıyı ates yapmadı şukur sorunsuz gectı
kardeş konusuna gelince ben uc yasını bıtırınce ıkıncıyı dusunuyorum abla oldugunu bılsın ıstıyorum kısmet tabı olursa da neden oldu demem dogururum tabı :)))

Biz 1 hafta ishal olmuştuk geçen ay önce annem oldu sonra ben benle birlikte kızım. O yüzden bulaşıcı olduğunu düşündüm ya sudan oluyordu ya da yediklerimizden ve buna yapacak birşey yoktu bol bol muz patates çorba su tarzı şeylerle beslendik ve atlattık. Zaten genelde ishalde ilaç önerilmiyor en korkulu tarafı su kaybı. Bol bol su verin

kızlar ben göz taramasına götürmedim kızımı götürülmesi tavsiye ediliyor her yerde geç mi kaldım acaba ne yapsam? bir de çok unutkanım yine kan tahlili yaptırayım diyorum hastanenin hangi bölümüne gitmem gerekiyor?

Epeydir burda bişey paylaşılmıyor kızlar ya, çocukların kilosu boyu aşısı, oğlum 2 gün önce 1 buçuk yaş aşısı oldu boyu 86 cm kilosu 16 kiloymus
aynen canım sessizleşti buralar..
ben de aynı neye gidiyorum napıyorum sürekli unutuyorum bir kan vermeni tavsiye ederim ben sağlık ocağında veriyordum normalde ama bu defa kızımı hastaneye götürmüşken orda vereyim diyorum.
bizim kız da 86 cm 11 kilo çıktı 18 ay aşısında :) maşallah senin oğluş hep aynı benim kız da öyle :))

Kizlar tekrardan goz taraması mi yapılıyormuş kim söylemişti size doktoru mu yoksa daha dogum zamaninda mi dendi bu ben ilk defa duyuyorum.

Epeydir burda bişey paylaşılmıyor kızlar ya, çocukların kilosu boyu aşısı, oğlum 2 gün önce 1 buçuk yaş aşısı oldu boyu 86 cm kilosu 16 kiloymus

biz de yeni aşı olduk 90 cm dedi ama evde ölçtüm 86 cm çıktı, biraz sallıyorlar galiba. Kilomuz 11,5 baş çevresi 48 çıktı. Sağlığı iyi hareketli görünüyor o nedenle sayılara pek takılmadık iyi olsun çocuklarımız

bizim de baş çevresi 48 çıktı bıngıldak da tam kapanmamış 2 yaşında tekrar kontrol edilecek. aynen biz de takılmıyoruz 1 yaşında iken 10 kilo idi 1,5 yaşında 11 kilo oldu anca ama maşallah aklı ve sağlığı genel anlamda yerinde olduğu için sıkıntı duymuyoruz.

Kizlar tekrardan goz taraması mi yapılıyormuş kim söylemişti size doktoru mu yoksa daha dogum zamaninda mi dendi bu ben ilk defa duyuyorum.

biz mütemadiyen göz doktorundayız, ilk başta şaşı gibi eldi bize hemen koştuk doktora, sonra bişey çıkmadı. Millet ısrarla şaşı bu çocuk dediği için burdaki doktorlara güvenmeyip atladık ankaraya gittik orda bakıldı edildi bişey yok. Rahmetli annemin içine sinmedi kalktık başka doktora daha gittik, kadın bakar bakmaz kayma var dedi ilaçlı aletli bir doluölçümyaptı hiç bir şey yok. Gözler arası geniş demek ki ondan öyle duruyor dedi en son. Biz de heh iyi o zaman dedik geçtik. Çocuğu uğraştırdığımızla kaldık, ama iyi oldu bir sıkıntı olsa başta müdahale edilirdi.
Yine de bi kontrole gitmekte fayda var diye düşünüyorum, bir şey yoksa bile bilmiş oluruz, kafamız rahat olur..

Bizde en son 16 aylıkken ölçüldü kilo boy
Kilomu 12 boyumuzda 83 cm di şimdi bilmiyorum nasıl boy ve kilosu
Goz doktoruna bizde gitmedik bizde bu gitsek iyi olacak baş çevresi bizim 49.5 idi genetik ne yazikki baş büyüklüğü tam sinirdaymis hemşire öyle demisti

nasıl sınırdaymış büyük mü küçük mü yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…