- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.821
bizim aşı cuma günü olacak ateş huzursuzluk oluyor mu bu aşıda da?
oğlumun boyu 85di en son ama kilomuz 11i ya buldu ya bulmadı o civarda. cuma tekrar detaylıca bakarlar sanırım.
biz de gecen hafta olduk aşıyı ates yapmadı şukur sorunsuz gectıMasallah boyu uzunmus tabi erkek olmasininda etkisi var
Hemsire ates olabilir dedi ama cok şükür bugune kadar hicbir aşi ateş yapmadı iki bacaktan asi birde ağızdan sıvı verdiler
Benim hamilelik ve dogum cok zor geçtiği icin hiç hazir degilim ama eşim imkanlar varken yapalim dio ikincisini ben biraz ara koymak iyi gelir die düşünüyorum sonra ya pisman olursam ilerde maddi acidan sıkıntı olurda niye önceden yapmadik die pisman olmaktan korkuyorum açıkçası
Bize dr ilac icin 3gun surerseve gunde 3 seferde fazla tasacak kadar yaparsa kullan demisti. Reflor un bebekler icin olan tozu var .ama yinede dr a sor istersenKizlar kizim 4.5 gundur ishal geçer dedim geçmedi siz bu durumda ne veriyosunuz
İshal sebebini bilmeden bi ilaç vermeyin doktora götürün benceKizlar kizim 4.5 gundur ishal geçer dedim geçmedi siz bu durumda ne veriyosunuz
kızlar ben göz taramasına götürmedim kızımı götürülmesi tavsiye ediliyor her yerde geç mi kaldım acaba ne yapsam? bir de çok unutkanım yine kan tahlili yaptırayım diyorum hastanenin hangi bölümüne gitmem gerekiyor?[/QUOTE
Ay sorma canım ya o unutkanlık benimde bu aralar sıkıntım, 5 dk da unuturum, kv me anne ne yemek yapalım diyorum bi yemek söylüyor tamam deyip mutfağa gidiyorum unutuyorum bi kaç dk hatırlamak için oyalaniyorum ama yok geri dönüp tekrar soruyorum ne yapacaktım diye. Benki zehir gibi hafizamla ünlüydüm bir zamanlar. Birde aşırı saç dökülmesi yaşıyorum bu yaşıma kadar böyle dökülme görmedim vallaha sacimi taramiyorum hafif düzeltip topluyorum banada çare nolur
aynen canım sessizleşti buralar..Epeydir burda bişey paylaşılmıyor kızlar ya, çocukların kilosu boyu aşısı, oğlum 2 gün önce 1 buçuk yaş aşısı oldu boyu 86 cm kilosu 16 kiloymus
Bize 1 yaşında iken sağlık ocağında söylemişlerdi ama yaptırmamıştım şimdi yaptırsam diyorumKizlar tekrardan goz taraması mi yapılıyormuş kim söylemişti size doktoru mu yoksa daha dogum zamaninda mi dendi bu ben ilk defa duyuyorum.
Evet galiba öyle canım sen de mi yaptırmadın hiç göz taraması?Göz doktoruna mi randevu almak lazım simdi
Epeydir burda bişey paylaşılmıyor kızlar ya, çocukların kilosu boyu aşısı, oğlum 2 gün önce 1 buçuk yaş aşısı oldu boyu 86 cm kilosu 16 kiloymus
bizim de baş çevresi 48 çıktı bıngıldak da tam kapanmamış 2 yaşında tekrar kontrol edilecek. aynen biz de takılmıyoruz 1 yaşında iken 10 kilo idi 1,5 yaşında 11 kilo oldu ancabiz de yeni aşı olduk 90 cm dedi ama evde ölçtüm 86 cm çıktı, biraz sallıyorlar galiba. Kilomuz 11,5 baş çevresi 48 çıktı. Sağlığı iyi hareketli görünüyor o nedenle sayılara pek takılmadıkiyi olsun çocuklarımız
Kizlar tekrardan goz taraması mi yapılıyormuş kim söylemişti size doktoru mu yoksa daha dogum zamaninda mi dendi bu ben ilk defa duyuyorum.
nasıl sınırdaymış büyük mü küçük mü yani?Bizde en son 16 aylıkken ölçüldü kilo boy
Kilomu 12 boyumuzda 83 cm di şimdi bilmiyorum nasıl boy ve kilosu
Goz doktoruna bizde gitmedik bizde bu gitsek iyi olacak baş çevresi bizim 49.5 idi genetik ne yazikki baş büyüklüğü tam sinirdaymis hemşire öyle demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?