Bebisler erkenden dikiyor ayaga biziGunaydin heyecanli anneler. Herkes erkenci bugün
gunaydinnnnnGunaydin heyecanli anneler. Herkes erkenci bugün
Doktorun guvenilirdir insallah her ilaci icmeyin mumkunse bulanti ilacida icmeyin deniliyor ya canimDüne göre iyiyim. Bulantı ilacı verdi doktor onu içtim sabah daha rahatım :)
hayırlısı olur hakkında inşallahcanım aslında samsunluyum keşke orda olabilsem afyon bana çok çok uzak bi kavram ama bakma yaşamak zorundayız :)
neyse işte elimizde allahtan iyi bir doktor var hem dediğin gibi pahalı değil doktorumdanda memnunum şükür bakalım ilerleyen zaman ne gösterir
Canım bizim tüp bebek olduğu için daha hassas davranılıyor ve ben çok güveniyorum doktoruma çok ilgili.Doktorun guvenilirdir insallah her ilaci icmeyin mumkunse bulanti ilacida icmeyin deniliyor ya canim
günaydın güzel anneler :):) bende hiç bir belirti yok yaa deli olucam ne bulantı ne uykulu olma ne halsizlik sadece kokularda hassasiyet var kokuları ayırt ediyorum ama iğrenme falan yok. bu arada abimin eşi de hamile nerdeyse 2 hafta var aramızda tamamen tesadüf onlar 1 yıldır deniyorlardı ben bu ay karar vermiştim nasıl olsa olmaz diye denk geldi yani. o devamlı raporlu kafasını kaldıramıyor halsizlikten bulantıdan endişelensem mi sevinsem mi bilemiyorum:):)
benim kasık ağrılarım ve ara ara bel ağrılarım var bulantım çok yok akıntımda yok :/ benimde belirtim yok yahugünaydın güzel anneler :):) bende hiç bir belirti yok yaa deli olucam ne bulantı ne uykulu olma ne halsizlik sadece kokularda hassasiyet var kokuları ayırt ediyorum ama iğrenme falan yok. bu arada abimin eşi de hamile nerdeyse 2 hafta var aramızda tamamen tesadüf onlar 1 yıldır deniyorlardı ben bu ay karar vermiştim nasıl olsa olmaz diye denk geldi yani. o devamlı raporlu kafasını kaldıramıyor halsizlikten bulantıdan endişelensem mi sevinsem mi bilemiyorum:):)
Aman o zaman tamam canim guveniyorsan sikinti yok rabbim sag salim bebekkerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahCanım bizim tüp bebek olduğu için daha hassas davranılıyor ve ben çok güveniyorum doktoruma çok ilgili.
Bakalım haftaya da böyle olabilecekmisin?Geçen haftada ben yazmıştım aynen böyleŞimdi hayat zindan oldu bulantıdan
canım valla bende bazen şüpheleniyorum bulantı hiç yok tabi daha erkende olabilir ama uykusuzluk halsizlik beni bitrdi işe geldiğimde herkes gece uyumadın mı diyor gözlerimi zor açıyorum eskiye göre çabuk yoruluyorum bide progestan kullanıyorum sanırım birazda o etkiliyorgünaydın güzel anneler :):) bende hiç bir belirti yok yaa deli olucam ne bulantı ne uykulu olma ne halsizlik sadece kokularda hassasiyet var kokuları ayırt ediyorum ama iğrenme falan yok. bu arada abimin eşi de hamile nerdeyse 2 hafta var aramızda tamamen tesadüf onlar 1 yıldır deniyorlardı ben bu ay karar vermiştim nasıl olsa olmaz diye denk geldi yani. o devamlı raporlu kafasını kaldıramıyor halsizlikten bulantıdan endişelensem mi sevinsem mi bilemiyorum:):)
canım valla bende bazen şüpheleniyorum bulantı hiç yok tabi daha erkende olabilir ama uykusuzluk halsizlik beni bitrdi işe geldiğimde herkes gece uyumadın mı diyor gözlerimi zor açıyorum eskiye göre çabuk yoruluyorum bide progestan kullanıyorum sanırım birazda o etkiliyor
Canim simdi biz ne desek yalan olur daha deneyimli arkadaslar yardimci olurlar ama idrar yolu enfenksiyonu cok kotu bisey ben araliklarla geciriyordum agridan yanmasundan duramiyordum insallah idrar yolun enfenksiyonu olmazsin bol bol su ic eger ilaci icmiceksen enaz 2 litre su ic elinde surekli su sisesi olsun devamli wc gidersin boylece hemen atlatirsin ve toplu wc kullanmayin hamilelikte hele oturmalilari esinizde kullaniyor olsa kullanmayinGünaydınnn yeni gelen anneler hepiniz hoşgeldiniz güzel haberlerle :) dün acile gittim halsizlik ve miğde bulantası hat safaya ulaşmıştı emedur miğde bulantısı için birde idrar tahlili yaptı bakteri çıktı idrarda ve antibiyotik yazdı alfasilin kullanıp kullanmamakta çok kararsız kaldım sonrada daha kötü olmaması adına kullanmaya karar verdim aama hala içim rahat değil neyapsam sizce kullanmaya devammı edeyim bırakayımmı eşimde kullan dedi idraryolu enfeksiyonuna dönüştürürse daha zor dedinapayım ben yavv
aynen bende tüm gün uyku sersemliğiyle geziyorum,tansiyon değişikliği oluyomu bilmiyorum ölçmüyorum hiç , bol su ayran ve soda içmelisin bence..Bende müthiş derecede uyku var,arada tansiyonum duşuyo sizde de oluyor mu arkadaşlar
Amin canım inşallah.Aman o zaman tamam canim guveniyorsan sikinti yok rabbim sag salim bebekkerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Oncelikle gecmis olsunGünaydınnn yeni gelen anneler hepiniz hoşgeldiniz güzel haberlerle :) dün acile gittim halsizlik ve miğde bulantası hat safaya ulaşmıştı emedur miğde bulantısı için birde idrar tahlili yaptı bakteri çıktı idrarda ve antibiyotik yazdı alfasilin kullanıp kullanmamakta çok kararsız kaldım sonrada daha kötü olmaması adına kullanmaya karar verdim aama hala içim rahat değil neyapsam sizce kullanmaya devammı edeyim bırakayımmı eşimde kullan dedi idraryolu enfeksiyonuna dönüştürürse daha zor dedinapayım ben yavv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?