Yok bence canim seninki normal cunku 5. Haftaya girildiginde 1 cm gecmesi gerekiyomus usg deki hafta dogru oluyo buyuk ihtimalle gec dollenme olmusturKızlar bende aynu dertten muzdaribim 5+6 sat a göre ama usg de 1.08 cm yazıyor uyumlu dedi ama 5+1 gözüküyor acaba bir terslik mi var
Sat benim 11 haziran 5.hafta da iken de dr 3.5 mm görmüştü 4 haftayla uyumluydu hiç bir belirti yok bende sadece çok gaz şişkinlik ve kasiklarim ağrıyör senin ilk keseyi ne zaman gördün kaç mmYok bence canim seninki normal cunku 5. Haftaya girildiginde 1 cm gecmesi gerekiyomus usg deki hafta dogru oluyo buyuk ihtimalle gec dollenme olmustur
Benimde sat 9 haziran canim ilk 4+6 da gittim 8.9 mm di bu cuma kalp atisi icin gitcm 6+2de benim sabahlari bulantim oluyo gaz siskinlikte vardi ama doktor yogurdun icine yulaf ezmesi kat ye dedi onun faydasi oldu kasiklarimda da agri var benimdeSat benim 11 haziran 5.hafta da iken de dr 3.5 mm görmüştü 4 haftayla uyumluydu hiç bir belirti yok bende sadece çok gaz şişkinlik ve kasiklarim ağrıyör senin ilk keseyi ne zaman gördün kaç mm
Gunaydinn annecikkk :)Günaydınnn
Gunaydinn canimm :) insallah guzel haberler duyalim bende saglik ocagina gidicem bakalim degerler yukselmis mi insallah yukselmistir dua edinGünaydın kızlar inşallah herkes güzel haberlerle gelir topiğe
Canım olumlu düşün iyi şeyler olsun tabi ki yukselmistir Allah ın izniyle hiç merak etme dönünce haberdar et biziGunaydinn canimm :) insallah guzel haberler duyalim bende saglik ocagina gidicem bakalim degerler yukselmis mi insallah yukselmistir dua edin
hmm biliyorum halil güldeni canım bende telek'de metin beye gidiyorum oda çok iyiafyon park hastanesi halil gülden tavsiye ederim
Günaydınnn :)Günaydınnn
Canim tuzlu cubuk kreker ye bir iki tane uyandiginda yatagin basinda olsun hemen iki uc tane tuzlu kreker ye iyi geliyormusGünaydın...
Ölüyorum bulantıdan imdaaaaaaaaatttttttttt
Canim insallah yukselir ancak ogleden sonra 3 30 da sonuclarimi alacagim zaman gecmezCanım olumlu düşün iyi şeyler olsun tabi ki yukselmistir Allah ın izniyle hiç merak etme dönünce haberdar et bizi
Yükselmiştir canım inşallah sıkma canınıCanim insallah yukselir ancak ogleden sonra 3 30 da sonuclarimi alacagim zaman gecmez
Sen beni gaza getirmeseydin ben hala bihaberdim bu durumdan ya. Hiç umudum yoktu ilginç bir tesadüf oldu. teşekkür borçluyum sana :)M _Marla_Singer_ ikimizde mart annelerindeyiz cok sukur ya :)
Kraker iyi diyolar gerçekten de.Günaydın...
Ölüyorum bulantıdan imdaaaaaaaaatttttttttt
Cnm kac haftalik viktin biz 9 kusur olmamiz gerekirken 6 kusur bebek var kalb atisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?