canım geç döllenme olabilir yani normalde hap kullandırıp 36 saat sonra çatlatma iğnesi ile aşılama yapıyorlar eğer öyleyse en az 12. günde çıkıyor zaten idrar testide negatif vermesi 10. günde gerçekten normal bir durumaşılamaydı bizim aşılama günü dahil 10. günde idrar tahlilim negatif çıktı 17. günde dün beta hcg 57,9 çıktı
Doktorum gözümüz aydın hamilesin dedi
adetim gecikeli daha 2 gün oldu yarın tekrar beta hcg yaptırıcam sonuca göre coraspirin ve folikasit e başlatıcak korkmaya başladım bende kimyasal gebelik falansa diye
canım geç döllenme olabilir yani normalde hap kullandırıp 36 saat sonra çatlatma iğnesi ile aşılama yapıyorlar eğer öyleyse en az 12. günde çıkıyor zaten idrar testide negatif vermesi 10. günde gerçekten normal bir durum
benim aşılama değildi ama çatlatma iğnesinden sonra 12. gün 45 çıkmıştı 15. gün adet günümde 140 çıktı bence 2 gün sonra git yeniden beta hcg ölçtür düzenli arttıysa sıkıntı yoktur ya da başka dr giderdim yerinde olsam duramazdım
canım afyonda hangi hastane hangi doktora gidiyorsunaynı fikirdeyim günde 1 defa bile olsa arıyorum doktoru zaten takibimiz afyondan zor olucak mecburen burdan bir doktor bulmamız gerekiyor ki öyle yapıcam teşekkür ederim
afyon park hastanesi halil gülden tavsiye ederimcanım afyonda hangi hastane hangi doktora gidiyorsun
inşaallah ama her bebeğin ayrı acemiliği oluyor yinede 4.cü olunca tabi daha rahatlık varMasallah. Tecrubeli annelere ihtiyacimiz cok tabi.
Senle ben bayağı bi tecrübeliyiz canım, benimde 4. çocuğum olacak bu biraz süpriz yumurta gibi oldu, diğer çocuklarım planlıydı ama bunu bi daha olsun diye düşünmedim yani, Allah nasip edecekmiş ne yapıyım, Allahım herkese sağlıklısını ve hayırlısını nasip etsin bu arada yaşım 36
g3cmiw olsun canimm allah hayirlisini versinm.en kisa.zamanda tekrardan hamil3 kalirsin..ben ailem disinda kimseye demedim.bir de kaynana cunku ne olacagini bilmiyoruzz.hakkinda hayirlisi olsunSelam herkese bugün kanamam birden kahveden kırmızıya döndü, acil dr uma gittim 3 ayrı dopler ultrason çekildi 9 +3 günlük olması gereken gebeliğim 6+3 de durmuş bu sebepten kürtaj oldum çok acıymış Allah kimseye yaşatmasın hepinize hayırlı hamilelikler,,,
Benden ufak bir tavsiye 3 ay olmadan kimseye söylemeyin şimdi tek tek haberi olanlara bildirmek zorunda kaldım .bu da ayrı bir acı......
canim benim rabbim en hayirli zamanda bi melekle yuzunu guldurur insallah..sakin neden boyle oldu diye dusunup uzme kendini..Selam herkese bugün kanamam birden kahveden kırmızıya döndü, acil dr uma gittim 3 ayrı dopler ultrason çekildi 9 +3 günlük olması gereken gebeliğim 6+3 de durmuş bu sebepten kürtaj oldum çok acıymış Allah kimseye yaşatmasın hepinize hayırlı hamilelikler,,,
Benden ufak bir tavsiye 3 ay olmadan kimseye söylemeyin şimdi tek tek haberi olanlara bildirmek zorunda kaldım .bu da ayrı bir acı......
Gecmis olsun en guzeliyle müjdelesin Rabbim seni bidaha yasatmasin cnmSelam herkese bugün kanamam birden kahveden kırmızıya döndü, acil dr uma gittim 3 ayrı dopler ultrason çekildi 9 +3 günlük olması gereken gebeliğim 6+3 de durmuş bu sebepten kürtaj oldum çok acıymış Allah kimseye yaşatmasın hepinize hayırlı hamilelikler,,,
Teşekkür ederim sağolun günlerdir ağlıyordum biliyordum böylr olacağını en kötüsüde ben doğum hanede bebeğimden ayrılırken yan doğumhanede bebek dünyaya gelmesiydi hayat işte ....canim
canim benim rabbim en hayirli zamanda bi melekle yuzunu guldurur insallah..sakin neden boyle oldu diye dusunup uzme kendini..
İnşallah çok teşekkürler. Sizlere hayırlı sağlıklı gebeliklerGecmis olsun en guzeliyle müjdelesin Rabbim seni bidaha yasatmasin cnm
İyi yapmışsınız, benim ilk gebeliğimdi annelere söyleyince herkes duydu belki nazar belki kısmet sonuçta artık yok Hayırlısı böyleymişg3cmiw olsun canimm allah hayirlisini versinm.en kisa.zamanda tekrardan hamil3 kalirsin..ben ailem disinda kimseye demedim.bir de kaynana cunku ne olacagini bilmiyoruzz.hakkinda hayirlisi olsun
Canim cok gecmis olsun Allahm acil sifa versinSelam herkese bugün kanamam birden kahveden kırmızıya döndü, acil dr uma gittim 3 ayrı dopler ultrason çekildi 9 +3 günlük olması gereken gebeliğim 6+3 de durmuş bu sebepten kürtaj oldum çok acıymış Allah kimseye yaşatmasın hepinize hayırlı hamilelikler,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?