Canim bende yazdirdim bulanti hapini dramamine diye bi hap ama atmiyorm dayanabildigm kadar dayaniyorm ama cok asiri olursa atarim tabibulantılar için ilaç kullanan varmı aranızda ben bugün yazdırdım doktora artık dayanamıyorum gücüm kalmadı resmen ilacı kullan olmazsa bir iki gün yatırayım dedi
Herseyi normal ultrasonla gordum canim 4+3 de kese 5.27mm di gozuktu 6+2 de ama benim bebis iyi gelismis 6+6 boyutundaymis 8.91mm bebis bide tiktiklar normal ultrasonla duyulduCanım sen vajinal ultrasonla mı muayene oldun yoksa normal ultrasonda mı gördün
Aynen canim oda var sabredelim en iyisiEvet canim da cok ultrasyona girmekte iyi degilmis sabredelim bosver saglikli olsunlar da beklicz yapck bisey yok
Gunaydin annisler. Yeni gelenler hos geldi. Hepimize sağlıklı hamislikler diliyorum.
Telefonunuza indirdiginiz hamilelik programlari var mi? Babybump pro indirdim ingilizce. Oldukca guzel.Bi tane de turkce indireyim diyorum. Siz ne kullaniyosunuz?
Arkadaslar ben dusuk yaptim :'( yarin kalan parcalar icin kurtaj yapacaklar
insallah hepiniz saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz
Hayırlı olsun ilk 2 Çocuğunuz kaç yaşlarında?Herkese merhaba, bende bugün hamile olduğumu öğrendim, planlı değildi hatta biraz moralimde bozuk ama yapacak bişey yok nasip olursa 3. çocuğum olacak benide ekler misiniz listeye sat 13 haziran yaşım 26
merhaba kızlarr.. hiçbirinizi tanımıyorum ama konuyu şöyle bir okuyarak hepinizin mutluluğuna ortak oldum :)
eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılıyorum çünkü bugün hamile olduğumu öğrendim.. yavrumu gördüm ve kalp atışlarını duydum.. şuan 6 haftalık ve o daha bir pirinç tanesi :)
4 gün önce beta hcg baktırdım 62.477 çıktı.. ultrasonda baktılar keseyi gördüler ama bebeği göremediler. hemen kürtaj yapalım bebek düşmüş içerde kalan kese sana zarar verir dediler. Allahtan araya bayram girdi de 4 gün sonrasına kaldı operasyon. bugün farklı bir doktora gittim bir baktım bebek var kalbi bile atıyor :) hala inanamıyorum... Bu insanlar bu diplomaları nerelerden alıyor çok merak ediyorum. Az daha kıyacaklardı bebeğime...
neyse ki öyle bir şey olmadı..
bir de bulantılarla başım dertte, mutfaktan tiksindim resmen kapısından giremiyorum...
tahmini doğum tarihi 12 mart gösteriyor tarihler ama bu kadar süre nasıl geçecek bir fikri olan var mı??
hepinizi öpüyorummm
Teşekkürler canım bende yarın doktora gideceğim ilk kontrolüm olacak o yüzden heyecanlıyim daha önce gidemedim elde olmayan sebeplerden ötürüHerseyi normal ultrasonla gordum canim 4+3 de kese 5.27mm di gozuktu 6+2 de ama benim bebis iyi gelismis 6+6 boyutundaymis 8.91mm bebis bide tiktiklar normal ultrasonla duyuldu
Gec olsun guc olmasin canim olsun insallah saglikli bi sekilde gorursun minikiniTeşekkürler canım bende yarın doktora gideceğim ilk kontrolüm olacak o yüzden heyecanlıyim daha önce gidemedim elde olmayan sebeplerden ötürü
Bende 24 temmuzda gidicem kalp atışı için
benımde bugun tam 8 haftalık oldu bebısım :) 1 mart 2016 dogum tarıhım.ama ben bıraz korkuyorum herseyden kafam cok karısık
Ben de 15 Temmuzda keseyi gördüm bir sürü kan fln verdim 24 temmuzda kalp atışları için gel dediler.. Nedense kalp atışlarını duyuncaya kadar rahatlıyamıycam heralde.. Bi de bende hiç mide bulantısı falan yok normalmi bu arkadaşlar??
Merhaba, ben de mart annesi olacağım Allah nasip ederseBugün 7+2 yim kalp atışı dinlemeye gideceğiz inşallah bir sıkıntı olmadan duyarız Sizde kalp atışı duyan var mı hangi haftalarda duyuldu? Birde benim doktorum vajinal ultrason ile bakmıyor başlarda lekelenmelerim olduğu için. Doktorum tatilde olduğu için geçen hafta başka bir doktora gittim 2,5 cm kist gördü muhtemelen gebelik süresinde erir dedi. Kendi doktorum hiç bahsetmemişti bundan. Hatta hamileliğimi öğrendiğim gün kasık ağrılarımdan dolayı doktorumdaydım. Anlattığın belirtiler kist belirtisi ama kistin yok sadece enfeksiyon var bol su iç demişti ama o gün hamileymişim. Sanırım kistin sonradan oluştuğunu bildiği için ve eriyeceği için beni telaşlandırmak istemedi. Bayram tatili başladığından beri mide bulantılarım başladı. Umarım hepimiz meleklerimizin kalp atışlarını duyarız da içimiz rahatlar
merhabaaa
yıllardır bu siteyi takip ettim her yazılanı okudum
4 yıllık evliyim 2 kere kist ameliyatı oldum 3 kere aşılama yaptırdım
çoookk dua ettim Rabbim kendiliğinden verdi şükürler olsun
4+4 hamileyimmm beni de aranıza alınnn :)
Sag salim dunyaya gelsinde.. zayiflariz napalim bende vasta cok takiyordum ama simdi tek dusundugum bebegimin sagligibide kalp atislarini duysaydim iki guncuk kaldi esinle beraber gidersen ilk kalp atisini videoya ceksin kuzum hatira
Keseyi gördükten sonra başladı bulantılar bence telaş tapma herkesin bünyesi aynı değil bulanmayabilirde..
Benim zaten fazla kilom varartık doğumdan sonra sıkı bi diyete girmeyi düşünüyorum tabi hamileykende dikkat etmek gerek bebişe yiyip kendimize yemeyelim yada bebişler depolardan alsın
merhaba kızlarr.. hiçbirinizi tanımıyorum ama konuyu şöyle bir okuyarak hepinizin mutluluğuna ortak oldum :)
eğer kabul ederseniz ben de aranıza katılıyorum çünkü bugün hamile olduğumu öğrendim.. yavrumu gördüm ve kalp atışlarını duydum.. şuan 6 haftalık ve o daha bir pirinç tanesi :)
4 gün önce beta hcg baktırdım 62.477 çıktı.. ultrasonda baktılar keseyi gördüler ama bebeği göremediler. hemen kürtaj yapalım bebek düşmüş içerde kalan kese sana zarar verir dediler. Allahtan araya bayram girdi de 4 gün sonrasına kaldı operasyon. bugün farklı bir doktora gittim bir baktım bebek var kalbi bile atıyor :) hala inanamıyorum... Bu insanlar bu diplomaları nerelerden alıyor çok merak ediyorum. Az daha kıyacaklardı bebeğime...
neyse ki öyle bir şey olmadı..
bir de bulantılarla başım dertte, mutfaktan tiksindim resmen kapısından giremiyorum...
tahmini doğum tarihi 12 mart gösteriyor tarihler ama bu kadar süre nasıl geçecek bir fikri olan var mı??
hepinizi öpüyorummm
Hayırlı olsun ilk 2 Çocuğunuz kaç yaşlarında?
Düşük yapan arkadaşa geçmiş olsun Verende Allah alanda Allah tekrar yaşamamanız dileğiyle
İnşallah canım yaGec olsun guc olmasin canim olsun insallah saglikli bi sekilde gorursun minikini
Geç değil zaten 1kereden kalbinin atışını görürsünüz daha iyi bizimdr haberdar edinTeşekkürler canım bende yarın doktora gideceğim ilk kontrolüm olacak o yüzden heyecanlıyim daha önce gidemedim elde olmayan sebeplerden ötürü
Yine iyi Yaşları benim kızımda 6 yaşındaTeşekkür ediyorum sizlerinde bebekleri hayırlı olsun oğlum 7 kızım 5 yaşında küçükler yani bayağı bi zorlanicam gibi bakalım
Yine iyi Yaşları benim kızımda 6 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?