benimde sat 13 haziran ayniymisiz seninle ama benim 4 haftalik daha bebekmerhaba arkadaşlar ben de sizler gibi 2016 mart annesi adayıyım (inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz)benide eklermisiniz?
13 haziran sat, ilk hamileliğim, yaşım 25
Allah ın izniyle doktordan çıkar çıkmaz haber veririmGeç değil zaten 1kereden kalbinin atışını görürsünüz daha iyi bizimdr haberdar edin
Ultrasonda daha küçük de olabilir sanırım çünkü adet tarihime göre 7 haftalığımGeç değil zaten 1kereden kalbinin atışını görürsünüz daha iyi bizimdr haberdar edin
benimde eskiden fazla kilom vardı hatta burada zayıfladım 3 sene önce diyet gruplarında ne cektigimi ben bilirim hahaha kac gecee sabah olsun dye bi an önce uyumaya calıstım o yüzden hep aklımda68 dim 57yle mezun olmustum diyet gruplarından 58le hamile kaldım dikkat ediyim ki yine tombisko olmiyim allahtan boyumda uzun. bebişe gitsin hepsi. Zaten su ilk aylarda yediklerimiz kendimize bebege degil o depodan emiyo biz depoyu doldurmaya calısırsak saglıklı yiyecekle az kiloyla hallederiz diyorum :)
Tamam, hemen okuyayım. Teşekkür ederim.Geçmiş olsun inşallah kesilir Meryem Suresini okuyun gerçekten önemli dua etmek
Daha duulur erken 9 haftalık bıle duyan varMerhaba kızlar
benimde bugun kont vardı gecen hafta bugun 6+0 haftalıktı kese var bebek yoktu
bugunde bebegi gördu ama kalp atısı yok ayrıca 6+1 gunluk görünüyo haftaya
tekrar gideceğim eger kalp atısı yoksa kürtaj olacagım benden
haberler bu kadar Rabbim herşeyin hepimiz için hayırlısını nasip etsin
gecmıs olsun Rabbım yenıden nasıp etsınArkadaslar ben dusuk yaptim :'( yarin kalan parcalar icin kurtaj yapacaklar
insallah hepiniz saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz
Gec döllenme bnm de öle oldu cnmKizlar bende bugin doktora gittim adet tarihime göre 6 haftalikti ama ultrasonda 4 hafta 2 gun olarak ölçüldü iki hafta sonraya kalp atisi icin cagirdi sayfalar baya ilerlemis umarim herkes iyidir
Amin guzelim ınsAllah sen ne yaptınHayırlı ve guzel haberler getır bıze canım
FairyTale61 tavsiye icin tesekkurler hamiş arkadasim. O gun cok guzeldi esim heyecanlanmis ve vakit kaybetmemek icin siteden cicek kopartip gelmisti yanıma. Sarildik koklastik guzeldi. Simdi ailelere nasil supriz yapsam diye düşünüyorum
Hayirli olsun :) Bebegin 4 hafta oldugunu doktor mu soyledi canim? Ilk ne zaman ogrendin beta hcg kacti? Ben klomen ile hamile kaldm carsamba gidicem ben cok heycanliyimmmmbenimde sat 13 haziran ayniymisiz seninle ama benim 4 haftalik daha bebek
Ikiz sansiniz yüksekHayirli olsun :) Bebegin 4 hafta oldugunu doktor mu soyledi canim? Ilk ne zaman ogrendin beta hcg kacti? Ben klomen ile hamile kaldm carsamba gidicem ben cok heycanliyimmmm
Evet 3 adet yumurtam vardi igne yaptigimda bakalim kismet :) ama beta hcg cok yuksek degildi adet gunumde 140 di bende istiyorum keske ikiz olsaaaIkiz sansiniz yüksek
Geçmiş olsun. Kanaman kırmızı renkli miydi? Benim de var iki gündür. Eşimin memleketindeyiz. Sabah doktora gittim, kese düzgün ama düşebilir dedi. Kendi doktorumu aradım prolutan depot iğne verdi. Kesilmesini bekliyorum.
Hayirli olsun canim anliyorum seni bende beklemedigim bi anda oldu cok sok oldum ama allahin bi bildigi vardir en guzelini o bilir hic uzulme saglikli olsun yeterTeşekkür ediyorum sizlerinde bebekleri hayırlı olsun oğlum 7 kızım 5 yaşında küçükler yani bayağı bi zorlanicam gibi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?