2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teztez canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende yarın sezeeyan olacaktım ama çok ağır grip geçiriyorum doktor bu halde alamam dedi şansımıza bebeğimde 3 kg olmuş. Biz normal süreci bekliyoruz artık.

Merhaba mart anneleri size hayatı önem taşıyan bir konudan bahsetmek istiyorum KORDON KANI bebeginize en değerli mirası bırakmak istemez misiniz

Kizlar rahmimde sizi oluyo arada bir yasayan varmi bunu acaba acilmami oluyo.dun dr kontrolumvardi acilma sanci yok cuma gunu bi daha gitcez zaten cumason gunumuz.

Kizlar bebeginiz surekli harwket edio mu ozellikle aksamdan sonra hic durmuo gecr ozellikle uyutmuo beni sizde nasil bir de sanci geldgnde dogum yaklastgnda bebek harwket eder mi

Kizlar bebeginiz surekli harwket edio mu ozellikle aksamdan sonra hic durmuo gecr ozellikle uyutmuo beni sizde nasil bir de sanci geldgnde dogum yaklastgnda bebek harwket eder mi
Canım benim de bazen yavaş yavaş hareket ediyor ama bazen bi enerjisi patlıyor ki sanki karnımı yırtıp dışarı çıkacak kasılma anında sanırım bebek hareketleri duruyor

Doğumum oldu kızım bana geldi sağlıkla normal doğum yaptım kızlar herşey yolunda

Kizlar bebegim bu sabah geldi 1 bucuk saat oldu ikimiz de iyiyiz emisiyoruz simdi:)41 haftasını doldurdugu sabah normal dogumla geldi bebegim.

Ayy kızlar maşallah doğumlar peşpeşe geliyor ne mutlu size cennet kokularını çektiniz içinize hepinizi tek tek tebrik ederim gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün inş.

Canm muhakkak hastaneye git.vok az gelse bile gitmek gerekiyor.arkadaş mn da öyle az gelmisti ve dogum yapti

Slm kizlar coktandir yazamiyorum 38+2 de 28.02.2016 tarihinde 3240 kilo ile kizimi kucagima aldim. Allahim herkezin bebeklerini sag salim kucagina almayi nasip etsin ins
Hayırlı olsun canm.Allah anali babali büyütsün.normal dogum mu?belirtin ne oldu?

Canım benim doktorum bundan sonra doğsa engellemeyiz dogsun artk erken dogum olmus olmaz dedi.benim de değerlerim de normale yakın haftalk kontrol ettiriyorum.ama benimde kaşntm devam ediyor.ablamn 38.haftada normal dogmustu ins benimde 38de dogar 40 a kadar gitmez.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

İlk iki gün zor geçti şimdi 6. Günümüz alışıyoruz çok şükür. Süt hemen gelmedi benimde 4. Günden sonra rahatlıyor insan mama takviye yaptık doymayınca uyumuyor Bebek zaten mama alınca da gazı oluyor yanım da annem kaldı o gitti kv geldi Allah razı olsun. Tek olanlara Allah güç kuvvet sabır sakin bebekler versin. Ama herkesin sütü sorması gerçekten çok sinir bozucu. İnsan ağlamak istiyor her sorulduğunda. Bir de sürekli bitki Çaylerı içirip çetik hırka giydirip terletiyorlar. Kırkımız çıkınca herşey daha güzel olacak. Herkese sağlık huzur diliyorum

amin tatlım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.çok şükür bugünlere eriştik. ablanın bebeği de mi önden gidiyordu? senin bebek önden gidiyor ya o yüzden dedim bu hafta doğar belki diye. kontrolüm var bu hafta haftaya gün verebilir belki.bakalım hayırlısı.sezeryandan bahsediyor mu doktorun?

Canım ablamn önden gitmiyordu normaldi 38de doğdu.doktorum su ana kadar sezaryandan bahsetmedi.ama son ana kadar ne olacağı belli olmuyo sonucta.ben psikolojimi normal doguma hazırladm.ama aksilik cikarsa doktor sezaryan önerirse de sezaryan olurum.senin az kaldı desene.diktor gün verir belki.benim de c.tesi kontrolm var.ins olumlu seyler duyarz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…