2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar bugun son doktor kontrolumuze gittik. 37+6 haftalik 3100 gram olmusuz. 15 mart sabah 8 de yatisim yapilacak insallah. Bakalim 1 haftada biraz daha buyuyecek mi oglusum. Az bi4az dwlaha kilo alsa ele avuca gelse keske ne guzel olur. 1 haftada ne yapsamda kilo aldirsam oglusuma
Cok Heyecanlandim haftaya bebegimi kucagima alacagim
Bu arada dogum yapanlarin gozleri aydin.
Yapacak olanlarinda Allah yardimcisi olsun insallah

Ay ben de bunu merak ediyodum cnm iyi ki paylaştın.. Nst düz çizgi ne ağrı var ne sancı endişeliydim doğrusu
Gözün aydın cnm sağlıkla büyüt inş.

Kaızlar 5cm Açıklıkla hastanedeyim bana dua edin
Hayırlı haberlerini alırız inşallah, dualarımız seninle.Bende kontrolle gittim dr.yine bakmadı ultrasyondan nts sonucuma baktı bi sıkıntı var mı dedi.Nts sancı yok çıktı ,haftaya bakalım ultrastyonda bu hafta doğurmazsın dedi Nts girmektende hiç hoşlanmıyor benimki karnım şuan kaskatı.Yeni doğan bi bebik gördüm ,ağlıyordu yeni doğmuşdu anasının yanına götürüyolardı , minnacıktıama çok dadlıydı

Bnde öyle korkmuyor gayet Relax takılıyorum ama bide içime sorun :) inş hakkınız da hayırlısı ise normal doğum olur suan tarihiniz tam buradaki gibi mi eğer sağlıklı ise. Bir problem yok ise çoğu doktor 41. Haftaya kadar bekletiyor benimde habire idrarim var gibi baskı hissediyorum

kizlar agzimda pamukcuk olmus bebege gecmemesi icin bir an önce tedavi etmek icin ne yapabilirim zaten istahsiz ona bulasmaz inşallah

Ben su anda 36+2 yim hala cati muayenesi olmadm.ben de normal dogum düşünüyorum ama bebisim kilolu biraz.doktorum sorun olmaz dedi.bi de 2hafta falan önden gidiyo.neye göre dogacak cok merak ediyorum.
Bahsettigim kuzenimin bebeğine 3.800 demiş doğum yapacağı hastane oda Son iki hafta yemedi daha Kilo alırsa normal. Olmaz diye sora doktoru ve hastaneyi değiştirdi 2.800 demiş Kuzenimde ihtimal vermemiş bu kadar fark olmaz diye ama bebek doğdu 2.700 küsür bende suan 37+5 deyim ve cumartesi kontrol de bebeğimin 2 Kilo 460 gram olduğunu öğrendim zayıf geldi bana ama doktor minyon bi bebek iri bebek bekleme diyo hayırlısı artik 2.800 anca dogarmis bide yanılma payı varsa daha az dogarsa çok zayıf olacak inş çabuk toparlar bu arada 39 da yapılacak bana çat muayenesi tabi o zamana kadan doğmaz sana :)

3 martta bekledigim bebisko gelmiyor hala gozum yollarda 2 cm acikligim var dr artik beklemek istemiyor yarin yatis yapilcak suninin tadina bakicaz artik bakalim normal dogurmak nasipse zaten cok kolay olacwgini, degilse en azindan dememedim diye pisman olmayacagimi dusunuyirum, agrim sizim hic olmadi simdiye kadar yarin yasayacaklarimdan da korkmuyorum acikcasi acilar agrilar sonunda kucagima saglikla kuzumu alabileyim de baska bisey gozumde degil Allahik hepimizin yardimcisi olsun insallah

Doktorun neden beklemiyo acaba

Kızlar 5cm Açıklıkla hastanedeyim bana dua edin
Hadi hayirlisi, inşallah kolayca sağlıkla alırsın kucağına bekliyoruz müjdeli haberi :)

Selam kızlar bebegimi kucagıma aldım cok sukur darısı bekleyenlerin basına
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah :)

kizlar agzimda pamukcuk olmus bebege gecmemesi icin bir an önce tedavi etmek icin ne yapabilirim zaten istahsiz ona bulasmaz inşallah
Bebeklerde olduğunda şöyle yapılıyo,heralde yetişkinde de işe yarar, bir tülbent parçası karbonatlı suya batırılıp ağız o şekilde temizleniyo, sen ayrıca karbonatli suyla ağzını çalkalayabilirsin gargara falan yapabilirsin.

Hadi hayırlısı sakin ve korkmuyor olman çok güzel, tebrik ederim, inşallah sağlıkla al kucağına :)

[Benzesebendesrpl0606, post: 45509518, member: 712369"]Artik dogurmak istiyorummm☺patlamaya hazir bomba gibiyimmm[/QUOTE]

Bendeee bendeeee istiyorum.

ay ne guzel doguran arkadaslar olmus bugun.allahım bızede guzel haberler vermeyı nasıp et.bende hıc 36 haftalık gıbı degılım yaa cok kılo aldım 42haftalık gıbıyım son gunlerımı dusunemıyorum allahım yardım etsın hepımıze.ama su 5 cmlık acılmadan bende ıstıyorum:)

Benim de beklenen tarihim 1 martti,hala tık yok, cumaya kadar beklicem 41+3 olmus olucam hala gelmezse cuma gunu devlet hastanesine yatış yapicam insallah. Cuma cumartesi bebisim gelmiş olur artik.

hepimiz aynıyız canım sırası ile kavuşcaz inş bebiklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…