2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım allh analı babalı büyütsün

klasik kombomuz muz süt ceviz canım yumurta peynir hadi heyecanla beklersşn artık günün netleşmesi güzel olmuş.

Selam kızlar bebegimi kucagıma aldım cok sukur darısı bekleyenlerin basına
gözün aydın. kolaylıklar dilerim

Benim de beklenen tarihim 1 martti,hala tık yok, cumaya kadar beklicem 41+3 olmus olucam hala gelmezse cuma gunu devlet hastanesine yatış yapicam insallah. Cuma cumartesi bebisim gelmiş olur artik.

hadi inş kolaylıkla sağlıcakla gelir bbişleriniz kmi aceleci kimi beklemeci minişlerin. benimki gelmezse 40 haftsaya kadar ben sezeryan isterim sabredemem büyük ihtimal beklenen tarihimde. günü de geçerse 4 kiloyu bulursa bebek normal dğum bana hayal olur zaten

Beş gündür hiç okuyamadım valla ne yazdığımı da unuttum 2 sinde normal doğumla geldi bebeğim Epidural da takıldı belki onu söylememişimdir açılmam çok hızlı oldu ama bebeğim kanala bir türlü girmedi sabah 9 da gitmiştim hastaneye akşam 7 gb doğdu bebeğim Çok Şükür onu verene son ana kadar doktorum bekledi Allah razı olsun ben de kendimi hiç salmadım son bir saat sancılarımı dorukta yaşadım doğumhaneye inerken hala ıkınıyordum faydası olsun diye doğum 10 dk falan sürdü benle aynı günü olan arkadaşlar vardı inşallah sağsalim kavuşmuşlardır.

Mrb kızlar iyi akşamlar ben de sezaryan ameliyatımı cuma günü oldum Allah ın izniyle. Çok küçük , minicik oğlumu kucağıma aldım sağlıklı bir şekilde çok şükür. Şu an tek sıkıntımız abisi çok kıskandı ve çocuğa rahat vermiyor. Onun haricinde bir sıkıntı yok ikimiz de iyiyiz . Rabbim doğumu bekleyen arkadaşlarımın yardımcı sı olsun ve kolay doğumlarınız olsun inşaallah.

Doktorun neden beklemiyo acaba

2 haftadir sifir sanci cikiyo cunku nst de, 41.hafta bitiyo 42 ye kadar yolu var evet ama her gun ayri bir risk ve riske attigimiz sey bebek dedi, beklemek cok can skci oluyor hir de belli bir saatten sonra telefonlar akrabalar bunaltti beni bebegime kavusmak istiyorum artik bende hayirlisiyla insallah

ay su akraba konu komşu arkadas sureklı dogum nezaman soruları.arkadas soyluyorum su zaman dıye aynı kısıler tekrar takrar soruyo.laf olsun dıye mı sormak ıcınmı soruyolar anlamadım.bıde herkesde su tabır var.karnın asagı dusmus dogum yakın....cantanı hazırladınmı karnın bayagı asagıdasımdıden bunalıma soktular ya

dur daha sizin vaktiniz var erken başlamışlar.

Gözünaydın canım. Sağlıkla büyütün yakışıklıyı inş

Benim de beklenen tarihim 1 martti,hala tık yok, cumaya kadar beklicem 41+3 olmus olucam hala gelmezse cuma gunu devlet hastanesine yatış yapicam insallah. Cuma cumartesi bebisim gelmiş olur artik.
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş bebiş bol bol yürüyüş yap annesi

simdi onlarin bir de dogum sonrasi halleri var ayyyyy sutun geliyor mu doymuyo bu cocuk ayyy usuyo bu cocuk ayyy uyumuyo mu ayyyy gazli mi bla bla bla gideer : D

Hayırlısı belki bu gece başlar sancın olmazsa da suni sancı ile çabucak olur inş açılman. Allah yardımcın olsun bi nefeste al kuzucuğunu kucağına inş.

Sağlıkla buyutun inşallah kaç haftalıkken kaç kilo doğdu. Artık darisida başımıza :)

Gözünaydn canm Allah analı babalı büyütsün

geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün.çok küçük demişsin haftası iyi aslında 38de mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…