- 16 Temmuz 2015
- 367
- 174
- 53
Aynı durumdayım kendimi dinlemekten kafayı yicem. Ama yok sancı felan. Oğlum içerde rahat heraldeMerhaba kargünler geçmek bilmiyor. Artık kendimi dinlemekten bir hal oldum. Her sancida kendimi doğuma gider gibi hazırlıyorum
Doktorlar belli bir kiloya kadar izin veriyor. Benim de bebeğim başından beri önde gidiyordu son kontrolüm de haftasıyla uyumlu gitmeye başladı. Su anda uyumlu gidiyoruz. Bi de ultrasyondaki kilo gerçek kilo ile çok farkediyor. Geçen hafta arkadaşım doğum yaptı; son kontrolden 400 gr eksik doğdu bebek.Ben su anda 36+2 yim hala cati muayenesi olmadm.ben de normal dogum düşünüyorum ama bebisim kilolu biraz.doktorum sorun olmaz dedi.bi de 2hafta falan önden gidiyo.neye göre dogacak cok merak ediyorum.
Son adet tarihine gore 3mart da dogmasi lazimdi.. Geç döllenmiş dediydi..ondan dolayi 10 mart demişti.. Gecen haftada37,deyince kafam karisti.. Bide geçen hafta ultrason cihazinda sorunluydu başka cihazdan baknisti.. Kafam çok karisik bu hafta sorcam.. Doktorumdan asiri derecede memnunum rapor isleri yüzünden aklim doluydu soramamistim bu hafta sorcam sormadan bile günüm bitiyor..son adet tarihine göre söylemesi lazım canım belki kafası karışmıştır doktorun
Iyi yaptin canim ne kusuru, haklısın çoğumuz öyleyiz, anlattıklarının tamamı ve daha fazlası en az 3-4 haftadır var bende.. Dediğin gibi kurbanlık koyun gibi günüm ve bebeğim gelsin diye bekliyorum, çok şükür gelişimi önde ya o sayede gelmesini isteyebiliyorum vicdan azabı çekmedenSelam kizlar Benim gibi kendini kurbanlik koyun gibi hisseden,gunum gelsede naparlarsa yapsinlar yeterki bebegimi disari cikarsinlar deyip evde hicbisey yapmadan oturan var mi?Geceleri hiiic uyuyamiyorum Son 1 haftadirda pelvis kemiklerinde agri oluyo ozellikle gece donerken bacaklarim birbirinden ayrilcak gibi hissediyorum ve surekli bi yerlerimde biseyler cikiyor Kabizlik cekmeme rağmen basur olustu Bi de gece 10 kerr abartisiz tuvalete gidiyorum Mesaneye cok baski yapiyo bebis He bi de garip kabuslar goruyorum Artik dayanamiyorum sanirimama daha 3 haftamiz fln var Cok sikayet ettim kusuruma bakmayin Çoğunuz benle ayni durumda anlarsiniz diye dertlesmek istedim
Ben de bazen acaba ben mi göremiyorum diye aynaya iyice aşağılara bakıyorum ama yok göremiyorum, inşallah gerçekten yokturBendede çatlaklar yoktu bebeğimi kucagima aldim eve gelince farkkettim catlamisim ayol komik duruo
Rahat gördüm seni
Gozun aydin kurtuldun darisi basimiza 5 cm acilma olana kadar hic sancin olmadi mi onu merak ettim Bazilari 2 cm acilana kadar bile felaket sanci cektiklerini soyluyodaKızlar dün gece yarısı normal doğum ile bebeğimi aldım. 5 cm açılmam vardı bekledik ama sancim gelmedi mecbur suni sanci aldım. Açılmam oldu ve normal doğurdum. Açıkcasi çok zordu ama sezeryan olmadığıma seviniyorum. Şu an biraz ağrım var ama bebek de ben de çok iyiyiz çok şükür. Cok yakisikli bir oğlum var artık.
günümüz aynı seninle canım nasıl durumlar sende ben yarın nst ye ikinci kez gireceğim geçen hafta hiçbir belirti yoktu bakalım ne olacakSelam arkadaslar
En gerinizden ben geliyorum galiba ne guzel herkes bebeklerini kucagına alıyor bir bir darısı benim başıma olsun dualarım hepinizle. Bu ara sanki bebek yan taraftan yol bulup cıkacak gibi aşırı bir baskı yapıyor son zamanlarda böyle mi oluyor ki
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, suyun mu geldi ve gittin hastaneye? 5 cm açılman da varmış zaten maşallah, yakışıklı oğlunu öperimm:)Kızlar dün gece yarısı normal doğum ile bebeğimi aldım. 5 cm açılmam vardı bekledik ama sancim gelmedi mecbur suni sanci aldım. Açılmam oldu ve normal doğurdum. Açıkcasi çok zordu ama sezeryan olmadığıma seviniyorum. Şu an biraz ağrım var ama bebek de ben de çok iyiyiz çok şükür. Cok yakisikli bir oğlum var artık.
İnşallah bende seviniyodum yok diye amaa malesef oluştu kacinilmaz illa biyerden patlar verirIyi yaptin canim ne kusuru, haklısın çoğumuz öyleyiz, anlattıklarının tamamı ve daha fazlası en az 3-4 haftadır var bende.. Dediğin gibi kurbanlık koyun gibi günüm ve bebeğim gelsin diye bekliyorum, çok şükür gelişimi önde ya o sayede gelmesini isteyebiliyorum vicdan azabı çekmedenama éssek sıpası gelmek istemiyo
Ben de bazen acaba ben mi göremiyorum diye aynaya iyice aşağılara bakıyorum ama yok göremiyorum, inşallah gerçekten yoktur
Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun bol bol sütün olsun inşallahKızlar dün gece yarısı normal doğum ile bebeğimi aldım. 5 cm açılmam vardı bekledik ama sancim gelmedi mecbur suni sanci aldım. Açılmam oldu ve normal doğurdum. Açıkcasi çok zordu ama sezeryan olmadığıma seviniyorum. Şu an biraz ağrım var ama bebek de ben de çok iyiyiz çok şükür. Cok yakisikli bir oğlum var artık.
Kızlar dün gece yarısı normal doğum ile bebeğimi aldım. 5 cm açılmam vardı bekledik ama sancim gelmedi mecbur suni sanci aldım. Açılmam oldu ve normal doğurdum. Açıkcasi çok zordu ama sezeryan olmadığıma seviniyorum. Şu an biraz ağrım var ama bebek de ben de çok iyiyiz çok şükür. Cok yakisikli bir oğlum var artık.
Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı sıhhatlı alırsın kucağına yavrunuKızlar 5cm Açıklıkla hastanedeyim bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?