Hareketleri normal her zamanki gibi suyu m ya da nişanım gelmedi ama Ağrı gittikçe şiddetleniyor ne kadar düzensiz Aralık'ta olsa da ..Canım bende bugün çok yürüdüm kasığımda ağrı var birde karnım çok sert belki yorgunluktandır dinlen suyunu bebeğin hareketlerini takip et suyun gelmiyorsa bebek hareketliyse bence korkma bana doktorum sürekli böyle söylüyor kanama su yoksa bebek normalse sancılar normal diyor tabi düzenli olursa ayrı hergün farklı bir ağrı sancı hissediyoruz eskiden korkup hemen acile koşardım şimdi dediğim şeyler takip ediyorum dinleniyorum sabaha herşey geçmiş oluyor
Bebegın hareketlerı normal canım.gaz sancısıda kotu olur bılırum.yannda biri varsa sırtını sıvazlasın rahatlıyorsunCanım bende geçen iş yapınca tuhaf ağrılarım oldu ertesi gün wc dışında hiç kalkmadım geçti doktorunda normal demiş korkma sadece bebeğin hareketlerini takip et sorun yoksa rahat ol ben dün birara ayağa kalkamıyordum sanki 10 kilo ağırlık rahmimi aşağı çekiyordu iğneler batıyordu meğer o da gazmış :))
Yağda denıycem canım tesekkur ederım.bebeğini güle güle büyüt.drun ıyıymış ALLAH korumus.Bebegin buyudugu icin oluo o canm gobek cevren bu ladar sislige alisik deil adapte olmaya calisiodur :) icin rahat olsun. Uzaninca gecio o sekil agri yada acilar. Yag sur bol bol o durumlarda
Canım tuvalet olayı önemlu dogumdan sonrada nasıl egılcen sıkıntı yaşarsın.bildıgım birsey var bı kac sene once avm de vermıslerdı.suan bulabılır mısın bılmıyorum.eczaneye gıt bi sor ayakta çiş yapabılmk ıcın aparat var mı dıye? Özel bolgene huni gıbı bi karton onu tutuyorsun erkekler gıbı ayakta işi....sun.Merhaba mart anneleri iyice ağırlşatık vakitler daraldı, ay benim oturduğum evin tuvaleti alafanga değil çok zorlanıyorum, sanki varijinam öne doğru çıktı göbeğim aşağı indi salı günü kontorl var bakalım tontoniş oğlum nasıl.Benim oğlan utrrasyonda yüzünü bi türlü göstermiyor anca pipisini gösteriyorinşallah doktor bu kez altan bakar nts sancım çıkar doğum yaparım .Evde oturmakta çok sıkıcı ,5 yıl hiç aralıklsız insan çalışınca kolu kanadı kırılmış gibi hissesiyor.Oğluşum doğsunda hayatımıza renk hareker gelse .
Gözun aydın canım operım o gozlerdenKızlar doğum yaptım çok şükür, kusura bakmayın geç yazıyorum ama aşırı yorgunum :) 2 gün oldu daha ama inşallah alışıcam zamanla ..
Mete Ali miz geldi 03.03.2016 08:52 de :))
Spinal sezeryan oldu, son kez doğuma gitmeden sancı durumu va bakıldı herşey aynıydı kalp atımları biraz düşüktü, normal doğum başlangıcı yoktu açılma falan olsaydı suniyi deneseydim keşke diye diyorum bazen aöa Yinede sağlıkla doğdu yanımda ya yeter bana o ..
Spinalin baş bel ağrısı hiçbi sorun yaşamadım yaşamıyorum şükür, yapıştırma dikiş oldu, hastaneden dün ayrıldık saat 4 te eve geldik, iyiyim bebekte iyi diye kalmak istemedik dr gidebilirsiniz Dedi ..
Hastaneden çıkarken dikiş yerini pansuman yaptılar soğutucu sıkıp yolladılar kapatmadılar, nemli kalmaması gerekiyomuş sadece ..
Banyo bugün yapıcam Bebişe de yarın yaptırırız ..
4.085 gram 53 cm doğdu bebişkomuz son hafta kilo almamış pek, doğunca çok şaşırdık tabi dr bizi öyle Bi korkuttu ki iri Bebek iri Bebek 4.200-4.300 kg doğucak diye, çok yakışıklı tatlı Bi oğlumuz oldu :)
İlk günden itibaren hastaneye ve eve gelen giden, saçma abuk sabuk yorumlar, normal doğururdun boşuna acele ettin lafları vs kulağımı tıkamaya çalışıyorum. Geçen sene ki kayıbımı bildikleri halde endişemi bildikleri halde böyle saçma saçma konuşanlar bazen annenizin dahi bunu demesi delirtiyo sizi ama o boncuk gözler size melül melül bakınca amaaaannn diyorsunuz :)))
Simsiyah gözlerini açıp bana baktığı an o kokusu falan çok bambaşka gerçekten tarif yok o duygunun :)
Sütümüz geldi hemen şükür, ilk andan beri emziriyorum, Yinede sarılık riskimiz varmış ptesi günü belli olucak kontrole gidicez ..
Yok henüz doğum yapmadım. Benimki psikolojikti sanırım. Dert etmeyi kestim onun biraz faydası oldu sanırım. Şimdi arada yine oluyo ama çok önemsemiyorum. Normal doğum istiyorum ama bakalım ne olacak :)Merhaba sanırım dogum yaptınız ekstrasıstollerle nasıl bas ettınız hamılelık boyunca ve normal dogummu yaptınız
Ohhh çok şükür ikiniz de iyisiniz. Önemli olanda bu. Kimseye kulak asma. Anneliğin o kutsal görevin tadını çıkar. Öperim Mete Ali'yi. Sağlıklı uzun ömrünüz olsun inşallah.Kızlar doğum yaptım çok şükür, kusura bakmayın geç yazıyorum ama aşırı yorgunum :) 2 gün oldu daha ama inşallah alışıcam zamanla ..
Mete Ali miz geldi 03.03.2016 08:52 de :))
Spinal sezeryan oldu, son kez doğuma gitmeden sancı durumu va bakıldı herşey aynıydı kalp atımları biraz düşüktü, normal doğum başlangıcı yoktu açılma falan olsaydı suniyi deneseydim keşke diye diyorum bazen aöa Yinede sağlıkla doğdu yanımda ya yeter bana o ..
Spinalin baş bel ağrısı hiçbi sorun yaşamadım yaşamıyorum şükür, yapıştırma dikiş oldu, hastaneden dün ayrıldık saat 4 te eve geldik, iyiyim bebekte iyi diye kalmak istemedik dr gidebilirsiniz Dedi ..
Hastaneden çıkarken dikiş yerini pansuman yaptılar soğutucu sıkıp yolladılar kapatmadılar, nemli kalmaması gerekiyomuş sadece ..
Banyo bugün yapıcam Bebişe de yarın yaptırırız ..
4.085 gram 53 cm doğdu bebişkomuz son hafta kilo almamış pek, doğunca çok şaşırdık tabi dr bizi öyle Bi korkuttu ki iri Bebek iri Bebek 4.200-4.300 kg doğucak diye, çok yakışıklı tatlı Bi oğlumuz oldu :)
İlk günden itibaren hastaneye ve eve gelen giden, saçma abuk sabuk yorumlar, normal doğururdun boşuna acele ettin lafları vs kulağımı tıkamaya çalışıyorum. Geçen sene ki kayıbımı bildikleri halde endişemi bildikleri halde böyle saçma saçma konuşanlar bazen annenizin dahi bunu demesi delirtiyo sizi ama o boncuk gözler size melül melül bakınca amaaaannn diyorsunuz :)))
Simsiyah gözlerini açıp bana baktığı an o kokusu falan çok bambaşka gerçekten tarif yok o duygunun :)
Sütümüz geldi hemen şükür, ilk andan beri emziriyorum, Yinede sarılık riskimiz varmış ptesi günü belli olucak kontrole gidicez ..
sezeryan yerini kapatınca hava almaz mı sence? yani havasız bırakır sıkıntı olursa falan demişti bir arkadaş cevap veren de olmadı.ben de almayı düşünüyorm ama dikişlere sıkıntı yaratır mı ki diye çekiniyorm tatlım ya?? fotosunu atabilr misn?
Bence takma canım ben takmadim karın kasların tembellesiyorkızlar sezeryan yapanlara sorum özellikle ameliyat sonrası korse takmak doğru olur mu? takıp çok rahat eden de var doktoru hayır takma diyen de. ne yapmalı sizce?
Sezaryen de ya genel anestezi ya ağzınla olur epidural normal doğumun ağrısız yani anestezili versiyonu..Kizlar ben makat gelisten dolayi sali gunu allah in izniyle sezaryen olucam. Ama merak ettigim sey burda cogunluk spinal oluyo epidural yaptiran yok mu acabaaa
Günaydın ancak toparlayabildim kendimi bebeğim ve ben çok iyiyiz spinal çok kolaymış sonrası biraz zor tabi ama her geçen saat iyiyim senin okudukların sanırım çocukta bi anormallik var ve çocuk o yüzden makat geliş diyorsan ben çok okudum çok ağladım ki biz 35.haftada döndük ondan önce baş gelişti hayır hiçbir şey yok ameliyatta ve sonrasında bi sıkıntı yok yavrunu sağlıcakla kucağına al inşallah.Merhaba. Bebeğiniz doğdu mu benim ki de makat geliş. Nette yazanları okudukça Can'ım sıkıldı. Bebek'te sıkıntıya yol açabiliyormuş.
Sezeryan oldu benim doğumum..ama onu ben eve gelince sütüm olsun diye kullanmıştım...hastane de ameliyattan hemen sonra kullanılır mı doktoruna sorman lazım bence...aslında içinde rezene falan varmış.evde kimyon rezene falan içilebilir ama hastane ortamında demlemek flan zor olur. bu çay pratik oluyo diye düşündüm.sezeryandan snra gaz atmaya faydası olmuş kullananlara. senin doğum nasıldı ?
İlk doktorum asla takma derin buruş buruş olur çirkin gözükür demişti ...aklına geldikçe karnını içine çek o sana yeter demişti ..bende öyle yaptım ...çok işe yaradı gerçekten...Zaten ilk doktorum manken gibi bir kadındı..tavsiyesine uymamak imkansızdıkızlar sezeryan yapanlara sorum özellikle ameliyat sonrası korse takmak doğru olur mu? takıp çok rahat eden de var doktoru hayır takma diyen de. ne yapmalı sizce?
Nekadar var dogumunuza benek buyudukce dahamı cok oluyor ekstrasıstol benımde fazla yok ama yınede insan üzülüyor normal doguma engel degılse ne guzel haberlerını beklıyorum yazmayı unutma nasıl gectıgınınbu arada nerdenYok henüz doğum yapmadım. Benimki psikolojikti sanırım. Dert etmeyi kestim onun biraz faydası oldu sanırım. Şimdi arada yine oluyo ama çok önemsemiyorum. Normal doğum istiyorum ama bakalım ne olacak :)
Kızlar cok kanama oluyormu kiDEEPLEND MARKA TEK KULLANİMLİK İÇ ÇAMAŞIRI EN GUZELI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?