2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryan sonrası oturulabiliyo mu cnm peki hani bebeği almak emzirmek için falan çok zor oluyo mu

Merhaba. Bebeğiniz doğdu mu benim ki de makat geliş. Nette yazanları okudukça Can'ım sıkıldı. Bebek'te sıkıntıya yol açabiliyormuş.

Kızlar ben deepend tek kullanmlık camaşırlardan aldm cok ragat ve kullanışlı biseye benziyo.lastik yeri falan da hic acıtmaz normal çamaşrdan daha rahat.bi de büyük boy aldm.75 ve 120 kilo arasndakiler icin.

Can'ım benim spinal sezeryan oldu, çok çok aşağıda tam bikini bölgesininde 10 cm lik enine kesik atıldı, ilk günden beri emziriyorum şükür oğlumu, sorun yaşamadık ama hastaneden çıkana kadar ağrı kesici serum yapıldı eve gelince de Ağrı'lar oldu tabi yine o yüzden parol alıyorum ağrı kesici şimdilik belki Bi kaç güne geçer tamamen ..
Oturma kalkma aynı hamilelikteki gibi valla bacakları kırarak oturup kalkıyorum yine ben zorlanmıyorum aşırı ama ilk gün zordu fazlasıyla, ikinci gün azaldı, bugün baya baya azaldı, evin içinde rahat hareket edebiliyorum oğlumun altını değiştirebiliyorum, Bi iki güne toparlanırım inşallah ..
Tek sorun ayak ve bacaklarımda ödem oluştu davul gibi şişti, dr 10 güne geçer Dedi, karnımda şiş, yavaş yavaş iniyo sanki ama, 6 aylık hamile gibi göbek duruyo bakalım zamanla belli olur kilo olayı ..

Sezeryan sonrası oturulabiliyo mu cnm peki hani bebeği almak emzirmek için falan çok zor oluyo mu
Tabiki zorlaniyor insan biraz agri oluyor ama normal dogumda da oturmak sıkınti oluyor diye duydum dikisler altta oldugu icin hatta daha zormus oyle diyorlar. Herseyin zorlugu var tabi ama yinede en guzeli normal olandir tabiki. Oda Allahin takdiri hayirlisi nasilsa onu nasip etsin Allah. Benim mecburi sezeryan olacak keske elimde olsa da normal olsaydi ilkide bu oglumda

6
Gozun aydin canim sonunda mutlu sona ulastin. Darisi biz bekleyenlerin basina. Agrilarin en kisa zamanda gecer insallah. Bol bol sutun, gazsiz yavrun, bol uykulu gecelerin olur ins.

Canım allah analı babalı büyütsün kurtuldun en azından sen öyle düşün normal doğumdada illaki ağrı ve acı oluyodur herhalde ilk günler

Kızlar hepinizi tek tek heyecanla okudum gözünüz aydın Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin her doğum hikayesi birbirinden farklı hepsinin de ayrı güzelliği var sanırım ortak olan o minik mucizeyi gördüğünüz andaki tarifi imkansız duygu bu güzellik hepimize nasip olur inş

Kizlar ben makat gelisten dolayi sali gunu allah in izniyle sezaryen olucam. Ama merak ettigim sey burda cogunluk spinal oluyo epidural yaptiran yok mu acabaaa

Biberon un ucuyla emziriyorum ama ondanda tatmin edici gelmiyo sanırım göğüs uclarimda sıkıntı var

Kızlar ben deepend tek kullanmlık camaşırlardan aldm cok ragat ve kullanışlı biseye benziyo.lastik yeri falan da hic acıtmaz normal çamaşrdan daha rahat.bi de büyük boy aldm.75 ve 120 kilo arasndakiler icin.
sezeryan yerini kapatınca hava almaz mı sence? yani havasız bırakır sıkıntı olursa falan demişti bir arkadaş cevap veren de olmadı.ben de almayı düşünüyorm ama dikişlere sıkıntı yaratır mı ki diye çekiniyorm tatlım ya?? fotosunu atabilr misn?

Ben ilkinde kullanmıştım ...evet iyi geliyor sütü arttırıyor gerçekten...tadı da güzel...bu bebektede lazım olursa kullanmayı düşünüyorum...
aslında içinde rezene falan varmış.evde kimyon rezene falan içilebilir ama hastane ortamında demlemek flan zor olur. bu çay pratik oluyo diye düşündüm.sezeryandan snra gaz atmaya faydası olmuş kullananlara. senin doğum nasıldı ?

Herkese merhaba .. bugün 1 saate yakın yol yürüdüm normalde ağrılarım fazla oldugundan yol yürüyemiyordum ablamlara yemege gıttık ve duramadım eve geldık ve bel arası bı yerım dıyım nasıl anlatacagımı bılemedım ama agrı gırıyo sureklı bı saplantı gıbı dakıka tuttuk bazen dakıka bası bazen yarım saatte bır . Dogum sancısı belden dıyorlar esıme gosterıyorum agrı gıren bolgeyı belin orası dıyor bana da acıdan herhalde sırtıma kadar vuruyo gıbı gelıyo agrı . Ne yapacagımı bılemedım suan yazarkende sureklı sancım var bugun doktor kontrolum vardı sancı falan cıkmadı o zaman gayet ıyıydım yol yuruyup yoruldugum ıcın mı oldu acaba ?

çok yorulduğunda da oluyor. doğum sancısı düzenli olur.gerçi benimki düzensiz başladı ilk başta, 2 saat sonra düzene girdiğinde anladım doğum sancısı olduğunu. sancılarını bir takip et bakalım

Mutlulukla huzurla sağlıkla büyütün bebeğinizi:) ne güzel geldi geçti işte:)

Canım bende bugün çok yürüdüm kasığımda ağrı var birde karnım çok sert belki yorgunluktandır dinlen suyunu bebeğin hareketlerini takip et suyun gelmiyorsa bebek hareketliyse bence korkma bana doktorum sürekli böyle söylüyor kanama su yoksa bebek normalse sancılar normal diyor tabi düzenli olursa ayrı hergün farklı bir ağrı sancı hissediyoruz eskiden korkup hemen acile koşardım şimdi dediğim şeyler takip ediyorum dinleniyorum sabaha herşey geçmiş oluyor

kızlar sezeryan yapanlara sorum özellikle ameliyat sonrası korse takmak doğru olur mu? takıp çok rahat eden de var doktoru hayır takma diyen de. ne yapmalı sizce?

Düzensiz olduğu için de önemsemek istemedim ama gittikçe Ağrı'nın Şiddeti artıyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…