gözün aydın canım Allah analı babalı buyutsun maasallah kzına
çok teşekkür ederim. darısı hepinize
ay ne guzel haberler aldık canım saglıkla huzurla buyusun kuzucukların.varıslerın problem olmamasına cok sevındım ınsalllah benımkılerde dedıgın gıbı olur.kaka olayı beni tedırgın edıyo yaa lavman yapsınlar banadikiş atılmadı derken hiç mi atılmadı maaşallah sana canım.heyecanlandım hıkayen cok guzel
hiç atılmadı dikiş. varis doğumda zorlamadı da ıkınırken falan. boşu boşuna stres yapmışım varisleri.yalnız dr um doğumdan sonra dedi ki varislerin için 2 tane üstüste külot giyebilirsin. o kısmı sıkı tutmam gerekiyormuş
a
çok teşekkür ederim, daha kolayları sizlere olsun@Bulutcukkk @kkarabiberim @akdoberkencan gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün bebişleriniz darısı bizlere
çok teşekkürler, umarım sizinkiler daha da kolay olurAy çok güzel ya inşallah bizim de böyle doğum hikayemiz olur, Allah uzun ömürler versin bebişine
daha kolayları başınıza canım, çok teşekkürlerhayırlı uğurlu olsun,darısı başımıza
çok teşekkürler, daha kolay doğumlar da size olsunhadi gözün aydın canım hayırlısı olsun darısı bizim basimiza artık bol bol sütun olsun canım
Sanirim en özel benim.oglusum olduBildigim kadariyla cikmadi..
Amin sen de güle güle büyüt inşallah bebişini Can'ımBenim kizimda dun sabaha karsi 4.30da spinal sezeryanla dunyaya geldi.2hafta sonrasi cumaya sezeryan randevumuz vardi fakat kizim erken geldi annesini bekletmek istememis.o gece sinemaya gittik eve geldm yattm gece 3te uyurken suyum geldi.nerdeyse sinemada yakalanacktim.cok sukur kizmda bende iyiz tabi benim agrilarim var yurumekte zorlaniyorum.emzirebilsem bide cok guzel olcak.allah herkese guzel dogumlar nasip etsin bebislerimiz hep saglikli mutlu olsun insalah
Muhtemelen bebişini almışındır kucağına bol sütlü gazsız günler inşallahKızlar bugun 40 hafta olduk. Doktora gittim 2 3 cm açıklık vardı. Yatış yapıldı hiç sancim yok suni sanci verecekler. Allah hayırlısıni nasip eder inşallah kızlar dua edin
Sanirim en özel benim.oglusum olduişin esprisi biri bana yardım etsin fikir versin ilk gün sutum gelmediği için emziremedim sarılık riskine karşı mama verildi 3.gün sutum geldi anca şimdide deli gibi uğraştığım halde meme almiyo oğlum Oysaki süt akiyo sagip verince alıyo tadiyla da bi ilgisi yok napicami şaşırdım z
Oy oy geldi sonunda pasamız hayırlısı olsun canım benim ne güzel üstünde gelmiş hemen hiç sıkıntı yapma süt var çabucak geçer sariliktaKızlar doğum yaptım çok şükür, kusura bakmayın geç yazıyorum ama aşırı yorgunum :) 2 gün oldu daha ama inşallah alışıcam zamanla ..
Mete Ali miz geldi 03.03.2016 08:52 de :))
Spinal sezeryan oldu, son kez doğuma gitmeden sancı durumu va bakıldı herşey aynıydı kalp atımları biraz düşüktü, normal doğum başlangıcı yoktu açılma falan olsaydı suniyi deneseydim keşke diye diyorum bazen aöa Yinede sağlıkla doğdu yanımda ya yeter bana o ..
Spinalin baş bel ağrısı hiçbi sorun yaşamadım yaşamıyorum şükür, yapıştırma dikiş oldu, hastaneden dün ayrıldık saat 4 te eve geldik, iyiyim bebekte iyi diye kalmak istemedik dr gidebilirsiniz Dedi ..
Hastaneden çıkarken dikiş yerini pansuman yaptılar soğutucu sıkıp yolladılar kapatmadılar, nemli kalmaması gerekiyomuş sadece ..
Banyo bugün yapıcam Bebişe de yarın yaptırırız ..
4.085 gram 53 cm doğdu bebişkomuz son hafta kilo almamış pek, doğunca çok şaşırdık tabi dr bizi öyle Bi korkuttu ki iri Bebek iri Bebek 4.200-4.300 kg doğucak diye, çok yakışıklı tatlı Bi oğlumuz oldu :)
İlk günden itibaren hastaneye ve eve gelen giden, saçma abuk sabuk yorumlar, normal doğururdun boşuna acele ettin lafları vs kulağımı tıkamaya çalışıyorum. Geçen sene ki kayıbımı bildikleri halde endişemi bildikleri halde böyle saçma saçma konuşanlar bazen annenizin dahi bunu demesi delirtiyo sizi ama o boncuk gözler size melül melül bakınca amaaaannn diyorsunuz :)))
Simsiyah gözlerini açıp bana baktığı an o kokusu falan çok bambaşka gerçekten tarif yok o duygunun :)
Sütümüz geldi hemen şükür, ilk andan beri emziriyorum, Yinede sarılık riskimiz varmış ptesi günü belli olucak kontrole gidicez ..
oh ne güzel kavuşmuşsun,darısı başımızaBenim kizimda dun sabaha karsi 4.30da spinal sezeryanla dunyaya geldi.2hafta sonrasi cumaya sezeryan randevumuz vardi fakat kizim erken geldi annesini bekletmek istememis.o gece sinemaya gittik eve geldm yattm gece 3te uyurken suyum geldi.nerdeyse sinemada yakalanacktim.cok sukur kizmda bende iyiz tabi benim agrilarim var yurumekte zorlaniyorum.emzirebilsem bide cok guzel olcak.allah herkese guzel dogumlar nasip etsin bebislerimiz hep saglikli mutlu olsun insalah
hayırlı olsun canımKızlar doğum yaptım çok şükür, kusura bakmayın geç yazıyorum ama aşırı yorgunum :) 2 gün oldu daha ama inşallah alışıcam zamanla ..
Mete Ali miz geldi 03.03.2016 08:52 de :))
Spinal sezeryan oldu, son kez doğuma gitmeden sancı durumu va bakıldı herşey aynıydı kalp atımları biraz düşüktü, normal doğum başlangıcı yoktu açılma falan olsaydı suniyi deneseydim keşke diye diyorum bazen aöa Yinede sağlıkla doğdu yanımda ya yeter bana o ..
Spinalin baş bel ağrısı hiçbi sorun yaşamadım yaşamıyorum şükür, yapıştırma dikiş oldu, hastaneden dün ayrıldık saat 4 te eve geldik, iyiyim bebekte iyi diye kalmak istemedik dr gidebilirsiniz Dedi ..
Hastaneden çıkarken dikiş yerini pansuman yaptılar soğutucu sıkıp yolladılar kapatmadılar, nemli kalmaması gerekiyomuş sadece ..
Banyo bugün yapıcam Bebişe de yarın yaptırırız ..
4.085 gram 53 cm doğdu bebişkomuz son hafta kilo almamış pek, doğunca çok şaşırdık tabi dr bizi öyle Bi korkuttu ki iri Bebek iri Bebek 4.200-4.300 kg doğucak diye, çok yakışıklı tatlı Bi oğlumuz oldu :)
İlk günden itibaren hastaneye ve eve gelen giden, saçma abuk sabuk yorumlar, normal doğururdun boşuna acele ettin lafları vs kulağımı tıkamaya çalışıyorum. Geçen sene ki kayıbımı bildikleri halde endişemi bildikleri halde böyle saçma saçma konuşanlar bazen annenizin dahi bunu demesi delirtiyo sizi ama o boncuk gözler size melül melül bakınca amaaaannn diyorsunuz :)))
Simsiyah gözlerini açıp bana baktığı an o kokusu falan çok bambaşka gerçekten tarif yok o duygunun :)
Sütümüz geldi hemen şükür, ilk andan beri emziriyorum, Yinede sarılık riskimiz varmış ptesi günü belli olucak kontrole gidicez ..
hamileliğimin başından beri her gün 1 yumurta yiyorum, yoğurt, süt, ceviz hiç eksik etmedim. zaten 2 hafta öncesine kadar hiç böyle bir şey yoktu gelişimi normaldi.niye yavaşladı anlamadım.Canm tavsiyem haşlanmış yumurta ye.ins biraz daha gelisir bebisin.
Kisiden kisiye degisiyor. Benim cevremde sezeryan olanlarin cogu 3 gunde ayaklandi. Agrilari hafif oluyordu ama normal insan gibi herseylerinide yapiyorlardi. Ama ben sezeryan oldum 10 gun bebegimi tek basima kucaklayamadim. Oturup kalkarken zorlaniyordum. Cok agrim oldu. Bu seferde oyle olurum diye cok korkuyorum. Insallah daha rahat gecer bu dogumum.Herkesin bebeği hayırlı olsun bizde sezeryan olucaz herhaldr böyle olursa bebeğim gelmem diye diretiyo nedense sezeryan olanlar dikişler nasıl oluyo o kızarıklık ne kadar sürede geçiyo acaba ve oturmak sıkıntı oluyo mu dikişlerden dolayı meraktayım beni bi bilgilendirin kızlar ya
Cnm nasıl bi dikiş oluyo baya büyük boydan boya mı oluyo dikişKisiden kisiye degisiyor. Benim cevremde sezeryan olanlarin cogu 3 gunde ayaklandi. Agrilari hafif oluyordu ama normal insan gibi herseylerinide yapiyorlardi. Ama ben sezeryan oldum 10 gun bebegimi tek basima kucaklayamadim. Oturup kalkarken zorlaniyordum. Cok agrim oldu. Bu seferde oyle olurum diye cok korkuyorum. Insallah daha rahat gecer bu dogumum.
Sizde stres yapmayin biliyorum pek iyi ornek vermedim kendimden ama inanin cevremdekilerin hepsi dedigim gibi 3 gunde topladilar kendini ben anormalim heralde.
Allah hepimize kolay dogumlar sonrasinda agrisiz gunler nasip etsin.
Hayir canim 10 cm kesik oluyor sadeceCnm nasıl bi dikiş oluyo baya büyük boydan boya mı oluyo dikiş
Tesaduf gordum yazini subat annesiyim. Sezeryab oldum ilk 3/gun oglum mememi almadi. Sonrasinda manuel pompa alip ucunu cikarttim iki parmagimla skistirip damagina yerlestirsim ve her emzirmemde bunu uyguladim suan emiyor. Meme ucun damagina oturmadiginda memeyi reddediyor bebek. Umarim en kisa zamanda duzelr canim.Sanirim en özel benim.oglusum olduişin esprisi biri bana yardım etsin fikir versin ilk gün sutum gelmediği için emziremedim sarılık riskine karşı mama verildi 3.gün sutum geldi anca şimdide deli gibi uğraştığım halde meme almiyo oğlum Oysaki süt akiyo sagip verince alıyo tadiyla da bi ilgisi yok napicami şaşırdım z
Öyle mi azmış cnm ozaman ben boydan boya kesiliyo sandımHayir canim 10 cm kesik oluyor sadece
Hayir canim korkma bosuna. Ama eskiden dedigin gibiymis. Anneannem 3 cocugunuda sezeryanla dogurmus. Ve o zaman dedigin gibi boydan boya kesiliyormus. Ben gormedim ama annem soyledi. Simdiki tipla o zamanki bir degil tabi. 1 sene bile diger seneyi tutmuyor. Gun gectikce ilerliyor cok sukur.Öyle mi azmış cnm ozaman ben boydan boya kesiliyo sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?