2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dogum yapan arkadaslara gecmis olsun bebeklerine de hos geldin diyelim:) biz bugun 40+4 olduk ama hala bebekten ses yok.plasenta iyi,suyu yeterli, nst miz gayet guzel. Beklemedeyiz iki gune bir nst ye gidiyorum, kendi dr umu her an degistirebilirim eger degistirirsem carsambaya kadar beklicem bebek hala gelmezse dogum baslatilacak insallah.

@Bulutcukkk @kkarabiberim @akdo berkencan gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün bebişleriniz darısı bizlere
çok teşekkür ederim, daha kolayları sizlere olsun

Ay çok güzel ya inşallah bizim de böyle doğum hikayemiz olur, Allah uzun ömürler versin bebişine
çok teşekkürler, umarım sizinkiler daha da kolay olur

hayırlı uğurlu olsun,darısı başımıza
daha kolayları başınıza canım, çok teşekkürler

hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun darısı bizim basimiza artık bol bol sütun olsun canım
çok teşekkürler, daha kolay doğumlar da size olsun

Bildigim kadariyla cikmadi..
Sanirim en özel benim.oglusum oldu işin esprisi biri bana yardım etsin fikir versin ilk gün sutum gelmediği için emziremedim sarılık riskine karşı mama verildi 3.gün sutum geldi anca şimdide deli gibi uğraştığım halde meme almiyo oğlum Oysaki süt akiyo sagip verince alıyo tadiyla da bi ilgisi yok napicami şaşırdım z

Benim kizimda dun sabaha karsi 4.30da spinal sezeryanla dunyaya geldi.2hafta sonrasi cumaya sezeryan randevumuz vardi fakat kizim erken geldi annesini bekletmek istememis.o gece sinemaya gittik eve geldm yattm gece 3te uyurken suyum geldi.nerdeyse sinemada yakalanacktim.cok sukur kizmda bende iyiz tabi benim agrilarim var yurumekte zorlaniyorum.emzirebilsem bide cok guzel olcak.allah herkese guzel dogumlar nasip etsin bebislerimiz hep saglikli mutlu olsun insalah

Amin sen de güle güle büyüt inşallah bebişini Can'ım
Kızlar bugun 40 hafta olduk. Doktora gittim 2 3 cm açıklık vardı. Yatış yapıldı hiç sancim yok suni sanci verecekler. Allah hayırlısıni nasip eder inşallah kızlar dua edin
Muhtemelen bebişini almışındır kucağına bol sütlü gazsız günler inşallah

Can'ım biberona alıştı demek biraz cuk cuk daha kolay aktığı için sen diret devam et biberonla verme kaşıkla ver sütünü

Oy oy geldi sonunda pasamız hayırlısı olsun canım benim ne güzel üstünde gelmiş hemen hiç sıkıntı yapma süt var çabucak geçer sarilikta

oh ne güzel kavuşmuşsun,darısı başımıza

hayırlı olsun canım

Kizlaaaaar pazartesi kontrolüm var nolur dua edin son kontrolde miniğimin karın çevresi bir hafta geri çıkmıştı inşallah duzelmistir korkuyorum

dogum yapan tüm arkadaşlara hayirli olsun Talham geldiğinden beri firsatimiz olmuyor girmeye. .. emmede sorun yasadik hafif sarılık oldu vs ama dünyanın en güzel varlığı bu melekler Rabbime şükürler olsun, bizim dogum hikayemize gelince zaten 35.haftadan beri sancilar vardi nstde ben hissetmiyordum son kontrolde sancilar tavan yapti ben hala hissetmiyorum acikliga bakildi biraz vardi az aciklik var diye doktor normali deneyelim dedi arada kontroller yapiliyordu sancim birden durdu ve doktor bebekten endişe ettigini kordon dolanmis olabilecegi yada kakasini yaptigindan suphelendigini soyledi hemen sezaryene aldi ve spinal sezaryen le dunyaya geldi yavrum doktor mu acele etti normal olur muydu bilmiyorum olsa belki de cok rahat olacaktı hic sanci hissetmedim neyse gecti gitti oğlum şükür yanimda Rabbim hepimizin evlatlarina güzel yazilar yazsın, saglikla sihhatle, hayirla büyüsünler...

Herkesin bebeği hayırlı olsun bizde sezeryan olucaz herhaldr böyle olursa bebeğim gelmem diye diretiyo nedense sezeryan olanlar dikişler nasıl oluyo o kızarıklık ne kadar sürede geçiyo acaba ve oturmak sıkıntı oluyo mu dikişlerden dolayı meraktayım beni bi bilgilendirin kızlar ya

Canm tavsiyem haşlanmış yumurta ye.ins biraz daha gelisir bebisin.
hamileliğimin başından beri her gün 1 yumurta yiyorum, yoğurt, süt, ceviz hiç eksik etmedim. zaten 2 hafta öncesine kadar hiç böyle bir şey yoktu gelişimi normaldi.niye yavaşladı anlamadım.

Kisiden kisiye degisiyor. Benim cevremde sezeryan olanlarin cogu 3 gunde ayaklandi. Agrilari hafif oluyordu ama normal insan gibi herseylerinide yapiyorlardi. Ama ben sezeryan oldum 10 gun bebegimi tek basima kucaklayamadim. Oturup kalkarken zorlaniyordum. Cok agrim oldu. Bu seferde oyle olurum diye cok korkuyorum. Insallah daha rahat gecer bu dogumum.
Sizde stres yapmayin biliyorum pek iyi ornek vermedim kendimden ama inanin cevremdekilerin hepsi dedigim gibi 3 gunde topladilar kendini ben anormalim heralde.
Allah hepimize kolay dogumlar sonrasinda agrisiz gunler nasip etsin.

Cnm nasıl bi dikiş oluyo baya büyük boydan boya mı oluyo dikiş

Mrb kizlarrrr ciktim hastaneden doğuramadim daha esim hayal kirikligina ugradi nasil dogurmassin diye cok heycsnliydi cunki bebisi bekliyodu hareketlerde azalma olfugu icin yatirdilar kontrol altinda tuttular surekli nts ye bsgladilar kalp ayislari finlendi ve alttan muayene ettileracilmam yoktu cok sukur bi problem yok persembe tekrar kontrol var ama cok heycanliydim bi sn fogucak sandim cok guzel bi duygu az kaldi zaten olsun durabildigi kadr dursun kizim nasilsa dogucak ben doguramadim ama dogum yapanlar olmus gozunuz aydin kizlar sütünüz bolllllll olsunnnnndarisi bizlereeee

Tesaduf gordum yazini subat annesiyim. Sezeryab oldum ilk 3/gun oglum mememi almadi. Sonrasinda manuel pompa alip ucunu cikarttim iki parmagimla skistirip damagina yerlestirsim ve her emzirmemde bunu uyguladim suan emiyor. Meme ucun damagina oturmadiginda memeyi reddediyor bebek. Umarim en kisa zamanda duzelr canim.

Öyle mi azmış cnm ozaman ben boydan boya kesiliyo sandım
Hayir canim korkma bosuna. Ama eskiden dedigin gibiymis. Anneannem 3 cocugunuda sezeryanla dogurmus. Ve o zaman dedigin gibi boydan boya kesiliyormus. Ben gormedim ama annem soyledi. Simdiki tipla o zamanki bir degil tabi. 1 sene bile diger seneyi tutmuyor. Gun gectikce ilerliyor cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…