2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah. Ben de yarın sezaryan olacağım umarım bizim de herşey yolunda gider.
Canım Allah hayırla kurtarsın. Umarım herşey yolunda gider. Bende haftaya perşembe sezeryan olacağım. Kendini iyi hissettiğin zaman doğum hikayeni yazarsan sevinirim. Şimdiden gözünaydın diyorum

Merhaba ben bugün 36. Haftama girdim ama bebeğimin kafası doğum kanalına girmemiş acaba sizinkiler girdimi yani bebeğimin kafası biraz daha sağ tarafımda kasığımın oralardaymış normalmi acaba 4 haftada kafası aşağı inermi lütfen yardım edin çok canım sıkıldı doktor sezeryan dedi

daha erken değilmi benimki de girmedi daha sanıyorum doktorun hemen sezertan demesi ilgnç geldi bana sezzeryan yanlısı doktor heralde

Ayy iyice agirlastim artik ben yaa. Sirtim belim kasiklarim herbiyerlerim agrir oldu artik. Geceleri yatakta donmem bile 5 dakikami aliyo resmen. Uyku denen seyden 2 aydir haberim bile yok zaten. Aksam gec yatiyorum gece surekli kalkiyorum sabahta erkenden uyaniyorum. Hic uykumu alamiyorum. Cok sikayet ettim ama hamileligide cok alistim.
Pazartesi son doktor kontrolum var 15 martta da dogum insallah. Cok heyecanliyim ve birazda korkuyorum acikcasi. Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Sağlık ocağından damla olarak vermişlerdi. Size vermediler mi o damladan
Bana sağlık ocağı daha önceki tahlillerinde hiç d vitamini ölçümü yapmadı hiç. Tasindigim için yeni sağlık ocağına gittim o yaptı ve eksiklik çıktı. Anlayacağınız bunu son hafta farkettik umarım kötü bir şey olmaz

peki canım senin ağrıların ne durumda,beni endişlendiren kısmı biraz da o
Valla canim hic sorma bebis kanala indiginden beri cok zorlaniyorum karnim belim kopuyo sanki yalanci agrilarimda gelip gidio her gun... Acilmam yok nisanda daha orda anlican bosuna bekleme sende sadece bugun biraz acayipim suan cok gaz sancisi gibi bisiler var acaba gelicek mi artik diorum

Gunaydin arkadaslar dun sabah bende spinal anestezi ile cok sukur kizima kavustum bas agrim devam ediyor nasil gecicek ya bol sivi tuketiyorum fakat cok agriyor
Hayırlısı olsun canım bol bol sütun olsun bol sıvı ve kahve tek çare galiba kızına bak bol bol belki oda geçirir
Merhaba oglumun teyzeleri biz sali gunu dogduk sukurler olsun. 1martli olduk :) cok gazliyiz sirtimiz yere gelsin isgemiyoruz daha iki gunluk olmamiza ragmen bakalim darisi tum siradaki annelerimize saglikli bir sekilde alsinlar kucaklarina ins
hayırlısı olsun canım benim bol bol sütun olsun darısı bizim basimiza inş biran önce gazinizda geçer rahat edersiniz

o zaman çok umutlanmiyim ben de Bu belirtiler bende de var

biz kanz Cameron Travel set aldık bebek mağazasından 700tl ye gayet iyi port bebe olabiliyor araba bagajına tüm parçaları çok rahat sığdı tavsiye ederim
Sagol canim not alayim onu da

Merhaba oglumun teyzeleri biz sali gunu dogduk sukurler olsun. 1martli olduk :) cok gazliyiz sirtimiz yere gelsin isgemiyoruz daha iki gunluk olmamiza ragmen bakalim darisi tum siradaki annelerimize saglikli bir sekilde alsinlar kucaklarina ins
Oh maşallah :) gazı da azalir insallah en kisa zamanda, saglikla buyusun bidik :))
Evet canim hatim icindi gozden kacmis demekki,( basaktanesi )Allah kabul etsin :)

Çok şükür dogum yapmis :)

Not aliyorum canim cok sagol

2,5tan sonrasini normal kabul ediyo dr.lar zaten, sıkma canını :)

Hastaneden aradılar p.tesi 10:00 sezeryana alınckmısım ayyy heycanlandım
Hayirli olsun, saglikla gelsin insallah :)

Evet bir gidimcik alcak geldi bana da çünkü simdiye kadar hep casual cadillac air bakmistim, tam anneye göreydi yüksekliği, ama kocam cadillac istemedigi için alamiyorum çok zangırdıyomuş sağlam değilmiş, stokke ve mima yı not alayim ama pinti babasi muhtemelen o parayi bi bebek arabasina vermez, sagolasin :)

Kızlar beni yatisa aldilar hastanedeyim ben bu aksam burdayim belkide bi bebisde ben fırtlatirim bebegimin haretlerinde azalma var o yuzden kontrol altinda tutucaklar bakalim hayirlisi kizlarr cok heycanliyim
Hadi bakalim hayirlisi olsun :)

baby23 beybijiimmm, gözün aydınn, kendi geldi gelmedi, nerde kaldı bu oğlan derken kucağına aldın çok şükürrr :))
Arada kaçıp kaçıp gel mutlaka, özletme kendini, bıdığı da yerimize öp

Ben kraft bukle aldim hasim iscandan. 1100 tlden pazarlikla 800 tlye aldim. Hic aklimda olmayan bir modeldi. Bende cadillac istiyordum seninki gibi esim hic begenmedi icine sinmedi. Bukleyi gorur gormez cok begendi benimde icime sindi dusunmeden aldik ciktik.
Eve gelince buyuk oglumda 1 hafta boyunca deneme surusleri yaptik kullanimi cok rahat. Kibar hic kaba degil. Alcakta sayilmaz sepeti buyuk. Cift yonlu ve oturma unitesiyle birlikte kapaniyor.
Benim cok icime sindi sizede fikir olur diye yazmak istedim

Kızlar göğüs pompası olarak ne aldınız ben karar veremedim bi türlü ben

Eklentiler

• image.png
    141,8 KB · Görüntüleme: 104
  • image.png
    115,7 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…