2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba:) P.tesi günü bebeğimi kucağıma aldım. İkimizde çok iyiyiz evdeyiz şuan. Pazar gecesi suyum geldi p.tesi kucağıma ladım:) 37+ 4 günlük ama her şeyimiz yolunda hiç bir sıkıntımız yok çok şükür. Çook çokk güzel bir duygu inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz

14martta spinal sezeryana gireceğim bebeğim makat geliş pozisyonunda o yüzden mecbur 38+3de sezeryana gireceğim. Anestezi doktoru spinali tavsiye etti genel anesteziye göre çok iyi dedi en önemlisi genel anestezide ilaç bebeğe geçebilir bebek oksijensiz kalabilir ama spinal de bu olmaz dedi. Sedyeye oturacaksın kıl kadar ince bi iğne yapacağız göbek altından uyuşacak dedi acı duymayacaksın bebeği çıkarırken karnında itme kuvveti hissedeceksin dedi bebeği aldıklarında sana getirecekler öptürecekler :) genel anestezide bunu yapamazlar dedi ameliyattan sonraki ilk saatler acı da hissetmezsin dedi. Kadın doğum uzmanımda spinal ile sezeryan olduğunu söyledi benim bildiklerim bu fazlasını araştırmadım zaten korkuyorum ama iki doktor çok rahatlattı en güzeli doğduktan hemen sonra öptürecekler çok heyecan verici

Bebeğin çok kilolu olması , haftasından önde olması erken geleceğine mi işaret ?

Ben tam tersi biliyorum çok kilolu bebekler doğum kanalına giremiyor mus ki benim kızım da kilo olarak haftanın önünde gidiyo ama neredeyse günüm dolucak daha tık yok

Benim doktorumda spinali önerdi özellikle anestezide bebegi etkileme ihtimali çok az da olsa var dedi bide bebeği ilk görme dediğin gibi onu ilk koklicak olmak çok heyecanlandiriyo insanı netten baktığım kadariylada büyük kesim çok memnun spinalden...

Açılma hiç olmadigindan teklif etmedi en ufak bi sancı da çıkmıyor nst de sana suni sancı mi vericek
Bende de şuan açılma sancı yok ikisi den birini yaparız dedi suni sancı veya sezeryan bende suni sancı düşünmüyorum pek açıkcası zor olduğınu duymuştum

Hayirli olsun saglikla buyusun insallah

Yarinda benim kontrolum var cok heycanliyim bu hafta vok agrim ve akintim oldu bakalim bebisim ne durumdaaacok az kaldiiiiiiiiu

Kızlar bizim hatim olayı ne oldu acaba, doğumlar başladı biticek nerdeyse :) haberi olan var mı kim yapıyodu ne yaptı acaba??

kuşummelek 17. cüz kahvemin köpüğü 23. cüz jeepers 24. aeaeinan 19. alk-can 9. melek anne 6. melekasil 12. aaxyz 27.cüz gasoline 3. cüz, bettünaz 4. smile53 16. srbkl 11. BABY 23 8. irem0730 20. ben 1-28-29-30.cüz huzurum 7. gasolina 18. denizzeynep 22. ışık27 21. andramm 5.cüz mawi16 2. cüz huzurumm3 25 ve 26. cüz bitti Allah kabul etsin bu da bitirenler

10-13-14-15kaldı. inşallah gözden kaçırmamışımdır.

Kızlar bizim hatim olayı ne oldu acaba, doğumlar başladı biticek nerdeyse :) haberi olan var mı kim yapıyodu ne yaptı acaba??

merhaba arkadaşlar mart anneleri grubunda kuran-ı kerim hatmi için ben 1 , mawi16 2, gasoline 3. , bettünaz 4.cüzü ,andramm 5. melek anne 6. huzurum 7. baby 23 8 . alk-can 9. smsyh 10. srrbkl 11. melekasil 12. sahtedny 13. merveahat 14. ve 15. smile53 16. kusummelek 17. gasoline 18. aeaeinan 19. irem0730 20. Işık27 21. 91denizeynep 22. kahvemin köpüğü 23. jeepers 24. huzurum 25 ve 26. aaxyz 27. cüzü aldı,28-29-30 .cüzleri annem aldı . okuyacak olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…