Aynı durumdayız benimde haftaya çarşamba gelmezse doğurtucax dedi doktor suni sancı teklif etmedi mi cnm doktor
Bebeğin çok kilolu olması , haftasından önde olması erken geleceğine mi işaret ?
14martta spinal sezeryana gireceğim bebeğim makat geliş pozisyonunda o yüzden mecbur 38+3de sezeryana gireceğim. Anestezi doktoru spinali tavsiye etti genel anesteziye göre çok iyi dedi en önemlisi genel anestezide ilaç bebeğe geçebilir bebek oksijensiz kalabilir ama spinal de bu olmaz dedi. Sedyeye oturacaksın kıl kadar ince bi iğne yapacağız göbek altından uyuşacak dedi acı duymayacaksın bebeği çıkarırken karnında itme kuvveti hissedeceksin dedi bebeği aldıklarında sana getirecekler öptürecekler :) genel anestezide bunu yapamazlar dedi ameliyattan sonraki ilk saatler acı da hissetmezsin dedi. Kadın doğum uzmanımda spinal ile sezeryan olduğunu söyledi benim bildiklerim bu fazlasını araştırmadım zaten korkuyorum ama iki doktor çok rahatlattı en güzeli doğduktan hemen sonra öptürecekler çok heyecan vericiKizlarr doktordan geldik sancı açılma hiç bişi yok gene kilo alımından ötürü doktor 41. Haftayı beklemeyi önermedi bu yüzden pazartesiye kadar beklicez eğer normal olmazsa pazartesi saat 10 da spinal sezeryanspinal sezeryan olanlar fikirlerinizi alabilirmiyim
Bebeğin çok kilolu olması , haftasından önde olması erken geleceğine mi işaret ?
14martta spinal sezeryana gireceğim bebeğim makat geliş pozisyonunda o yüzden mecbur 38+3de sezeryana gireceğim. Anestezi doktoru spinali tavsiye etti genel anesteziye göre çok iyi dedi en önemlisi genel anestezide ilaç bebeğe geçebilir bebek oksijensiz kalabilir ama spinal de bu olmaz dedi. Sedyeye oturacaksın kıl kadar ince bi iğne yapacağız göbek altından uyuşacak dedi acı duymayacaksın bebeği çıkarırken karnında itme kuvveti hissedeceksin dedi bebeği aldıklarında sana getirecekler öptürecekler :) genel anestezide bunu yapamazlar dedi ameliyattan sonraki ilk saatler acı da hissetmezsin dedi. Kadın doğum uzmanımda spinal ile sezeryan olduğunu söyledi benim bildiklerim bu fazlasını araştırmadım zaten korkuyorum ama iki doktor çok rahatlattı en güzeli doğduktan hemen sonra öptürecekler çok heyecan verici
değilmşş canım bebeğin keyfi biliyor esas olan son adet tarihi imiş ben doktoruma sormuştumBebeğin çok kilolu olması , haftasından önde olması erken geleceğine mi işaret ?
Benim normalde adettim hiç şaşmazdı, acaba sat. göre gelir mi?Ne zaman gelecekler ya aklımdaki tek soru bu .Çok heycanlıyımdeğilmşş canım bebeğin keyfi biliyor esas olan son adet tarihi imiş ben doktoruma sormuştum
tesekkur ederim.bebek hemsiresi suan kreme gerek yok dedi eve gelince surmeye basladik.bende 10 tane koymustum bez yettide artti bile.Hayirli ugurlu olsun bebegin. Pişik kremi hastaneden mi verdiler? Bebek bezi 10 tane koydum ben çantasına
Bende de şuan açılma sancı yok ikisi den birini yaparız dedi suni sancı veya sezeryan bende suni sancı düşünmüyorum pek açıkcası zor olduğınu duymuştumAçılma hiç olmadigindan teklif etmedi en ufak bi sancı da çıkmıyor nst de sana suni sancı mi vericek
Hayirli olsun saglikla buyusun insallahkızlar merhaba:) P.tesi günü bebeğimi kucağıma aldım. İkimizde çok iyiyiz evdeyiz şuan. Pazar gecesi suyum geldi p.tesi kucağıma ladım:) 37+ 4 günlük ama her şeyimiz yolunda hiç bir sıkıntımız yok çok şükür. Çook çokk güzel bir duygu inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz
Benimde aynı ellerim iptal durumda . Sürekli uyuşuk ve ağrılı çok zor oluyor gerçektenBenimde ellerim çok fena durumda. Sabahları uyandığımda ağrıdan açıp kapatamiyorum. Gün içinde de ağrısı pek geçmiyor.
Gözünüz aydın cnm sağlıkla büyüt inşKızlar nasılsınız
Biz dün sabah spinal anestezi ile kızımıza Kavuştuk Allah'a şükür darısı hepinizin başına inşallah
Seninle ayni gunlerimizzzz bakalim kim once doguracakBenim normalde adettim hiç şaşmazdı, acaba sat. göre gelir mi?Ne zaman gelecekler ya aklımdaki tek soru bu .Çok heycanlıyım
Yok canim nerdee keske oyle olsa. Benim oglan 4 kilodan fazla su an. Ama 40i bitirdim daha tik yok. Buyuk oglum 39u doldurmadan gelmisti o da 4 kilodan fazlaydi. Degisiyo iste bebekten bebege.
Elbette canımAllah razı olsun sağol canım , hepimizin inşaallah. Dualarını zı bekliyorum o gün.
Kızlar bizim hatim olayı ne oldu acaba, doğumlar başladı biticek nerdeyse :) haberi olan var mı kim yapıyodu ne yaptı acaba??
Kızlar bizim hatim olayı ne oldu acaba, doğumlar başladı biticek nerdeyse :) haberi olan var mı kim yapıyodu ne yaptı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?