2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sadece içinde B12 vitamin bulunan kan ilacı içiyordum. Vitamin ilacına gerek yok dedi. 2 gün önce sağlık ocağında son takibimi yaptırdım. İlk defa d Vitamini ölçümü yapmışlar. Sonucu bugün gösterince verdi ilacı buna önceden bakması gerekiyordu son gunlerde ne faydası olacak bebege bilmiyorum. Bakalım inşallah dediği n gibi sorun olmaz

Kizlar dün akşam acildeydim iki kez çatı muayenesi yapildi dr kanama olabilir dedi dun aksamdan beri hafif kanli kahverengi kanamam var ağrım çok yoğun degil ama devam eder mi ki kanama da korkutuyor bni
Korkma canım bende de oldu bir sorun olmuyor. 1 hafta oldu çok az bir açıklık var sadece

Canm az kalmış doğumuna.peki hurma günde kac tane yiyorsun?bi de kacinci haftada yemeye başladn?ben de su anda günde 5 tane yiyorum.37.haftam bitince daha fazla yemeyi düşününüyorm
Ara ara yiyordum eşimle severiz zaten çayın yanında. Ama doktorum 37. Haftada söyledi yememi. Düzenli olarak öyle başladım geç kaldım aslında. Günde 7 adet yemek iyidir diye okudum bir yerde. Öyle yemeye çalışıyorum. Adet çok önemli değil bence. Ben bi de dün akşam yasin okurken, hurmalari da yanıma koydum. Şifası artsın diye. Allah hepimize kolay doğum lar versin.

Bu muayeneden kaynakli bi kanama degil midir dr olabilir dedi ama aksamdan beri az az geliyo ayy heyecan yaptm simdi nişan olabilir mi ki
Seni endişelendirmek istemem canım ama bence olur çatı muaynesi çok ileri gitmeden yapıldı benim kanamaya neden olucak gibi değildi, benim Dr m kanaman olursa mutlaka haber ver nişan gelmiş olur dedi

Doğum yapan arkadaşlar söyler mi? Hastanede bebeğe ne kadar kıyafet lazım oluyo?Bir gün kalacaz biz hastanede ...
Evet yeni doğum yapmış anneler vakit bulup yazarlarsa çok sevinirim ben de. Çantamız hazır, hatta sabah eşim arabaya bile koydu ama sanki eksik bir şey varmış gibi geliyor bana. Pisik kremi vs koymak gerek mi ?

Aynı şeyler bendede var bebek gelsin diye hergün bisaat yürüyorum ama yok gelmiyo kızım geceleri ağrılarım oluyo şimdi geliyo diyorum ama yok
Ben de market bahanesiyle çıkıp toplamda 40-45 dk ancak dışarıda kalabiliyorum artık bacaklarımda taşımıyo bu vücudu sanki :)))

1 buçuk santim açılmam nst de sancım var. gece ara ara adet sancısı gibi geldi ama düzenli değildi. sabaha doğuracam dedim kendi kendime ama şimdi tık yok. şimdi gelse emmede sorun yaşar mı ki bebeğim
Normal doğumlarda istisnasi vardir tabi ama genelde emme de sez.e göre daha avantajlı oliyo anneler, yani problem yasamaz insallah merak etme annesi, haftası da 37den önce olursa bazen emme gücünde problem olabiliyomuş ama artık çoğumuz sona yaklaştık zaten :)

Merak etme annesi çok büyük bi eksikligi olmaz, dr verdiyse takviye kullan tabi illaki faydası olur, kemikleri de sapasağlamdır endişe etme sen:)

Kizlar dün akşam acildeydim iki kez çatı muayenesi yapildi dr kanama olabilir dedi dun aksamdan beri hafif kanli kahverengi kanamam var ağrım çok yoğun degil ama devam eder mi ki kanama da korkutuyor bni
Benimki her cati muayenesinden sonra eve gidince kanaman olabilir korkma diyo, bence 1 2 gün den bisey olmaz, ama yarın da devam ederse bi alo diyebilirsin.

Kızlar nasılsınız
Biz dün sabah spinal anestezi ile kızımıza Kavuştuk Allah'a şükür darısı hepinizin başına inşallah
Amin, size de bol sütlü az gazlı mutlu günler, gözünüz aydınn :)

Kizlarr doktordan geldik sancı açılma hiç bişi yok gene kilo alımından ötürü doktor 41. Haftayı beklemeyi önermedi bu yüzden pazartesiye kadar beklicez eğer normal olmazsa pazartesi saat 10 da spinal sezeryan spinal sezeryan olanlar fikirlerinizi alabilirmiyim

Aynı durumdayız benimde haftaya çarşamba gelmezse doğurtucax dedi doktor suni sancı teklif etmedi mi cnm doktor

Evet yeni doğum yapmış anneler vakit bulup yazarlarsa çok sevinirim ben de. Çantamız hazır, hatta sabah eşim arabaya bile koydu ama sanki eksik bir şey varmış gibi geliyor bana. Pisik kremi vs koymak gerek mi ?
Pişik kremi ben koydum..banada eksik varmış gibi geliyo...muhakkak bişeyler çıkar ama artık ne yapalım onuda alıveririz

Pişik kremi ben koydum..banada eksik varmış gibi geliyo...muhakkak bişeyler çıkar ama artık ne yapalım onuda alıveririz
Ben de ekledim. Eczanede mustela indirime girmiş orada görünce aklıma geldi eklemek. Aldım hemencik iç zibin çok gerekiyormuş. Bir de doğum şeklim kesin olmadığı için Hastanede kaç gün kalacağımiz da belli değil

kız doğum mu yaklaşıyor yoksa kimimin doğuma yakin yüzünde de ödem oluyor benim simdilik el ve ayaklarimda var.yuzde yok bişy.

Kizlar cati muayenesi nasil yapiliyor bna cok itici geliyor ya aciyor mu yarin yapacak herhalde dr bilmiyorum 38 olcam yarin bn hic allttan muayene olmadim da hic bilmiyorum
b en de bugün oldum canım çok çekinerek gittim doktora hiç bakmadan bile ayakta idi kendisi ben birşey soruyordum tam ne ara soktu elini ne ara muayene etti anlamadım bile. Benimki orta imiş senin muayene de kolay olur inşallah.

Suyummuş gelen yatışım yapıldı sancılarım yeni dua edin ne olur sağlıkla kavuşalım
Canım allah bir avaz da kurtarsın kolaylıklar dilerim. Bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah sen miydin dün gece sancı kasılma yaşayan.
benim iştah da feci açık bakalım ne olcak neyseki son iki kontrolüdür kilo almıyorum.

Benim doktorun da tek yaptığı şey ölçüm bu sefer hçç bişeyini göstermedi bile ölçtü biçti yazdırdı hemşireye d vitamin konusunda bana sağlık ocağı baya oldu veer li damlasını ben hiç düzenli kullanmadım hiç ölçmediler de merak etme bi sıkıntı çıkmaz bi hafta sonra bebeğe de d vitamin damlası veriliyor sağlık ocağına hatırlat canım
Kızlar nasılsınız
Biz dün sabah spinal anestezi ile kızımıza Kavuştuk Allah'a şükür darısı hepinizin başına inşallah
Gözünüz aydın canım bebekle kolaylıklar dilerim sağlıcakla büyütün inşallah

S

Süper ben de fatma ana eli otu arıyorum. Normal aldigimiz hurma olur mu ?
Oda olur tabi ama acve hurmasinin ağacını peygamber efendimiz dikmiş küçük siyahimsi bir hurma bulabilirseniz aktardan alın derim ama normal hurma da olur

Evet belirsizlikler tedirgin ediyo insanı değil mi? Hayırlısı olsun bakalım ...hala doğum yapan annelerden ses yok...ne kadar kıyafet lazım oluyo acaba?

Benim 10lu hastane cikisim vardi.ic citcitli badisi,tulumu,eldiveni,sapkasi ve battaniyesini hemsirelere verdik onlari giydirip getirdiler.onlarin disinda 2 takim daha almistim yanima.gece altini degistirirken kirlettik tulumunu yedek tAkimdan birini giydirdik.yani toplamda 2 takim yetti.ama ben aksamustu 5te dogum yaptim sabah 10 da ciktik hastaneden.daha uzun kalinirsa 3 takim yeterlidir diye dusunuyorum.pisik kremi vardi yanimda ama onuda hic kullanmadik.

Canım benimde öyle oldu nerdeyse bi hafta kahverengi geldi. Doktor gelecek bu dedi. Bnim ağrım da vardı sonra yine gittim rahimde yumuşama başlamış rahim boyu kısalmış dddi. Ama o günden sonra hala bişi yok Haftaya çarşamba normal doğum oldu oldu yoksa sezeryanla alınacak buük ihtmal benimde bebeğim. Gelişimi çok yavaş çünkü plesantadan kan akışı çok yavaşlamış.

Hayirli ugurlu olsun bebegin. Pişik kremi hastaneden mi verdiler? Bebek bezi 10 tane koydum ben çantasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…