Ben sadece içinde B12 vitamin bulunan kan ilacı içiyordum. Vitamin ilacına gerek yok dedi. 2 gün önce sağlık ocağında son takibimi yaptırdım. İlk defa d Vitamini ölçümü yapmışlar. Sonucu bugün gösterince verdi ilacı buna önceden bakması gerekiyordu son gunlerde ne faydası olacak bebege bilmiyorum. Bakalım inşallah dediği n gibi sorun olmazBenim testlerim hep düzenli yapıldı şimdiye kadar. Eksikliğim çıkmadı hiçbir testte. 3 tane ilacım var hergün kullandığım.doktorun son anda tutuşmuş sanki anlamadımama doktordur yani vardır heralde bir bildiği bile bile riske atamaz sonuçta. Rahat ol sen
Korkma canım bende de oldu bir sorun olmuyor. 1 hafta oldu çok az bir açıklık var sadeceKizlar dün akşam acildeydim iki kez çatı muayenesi yapildi dr kanama olabilir dedi dun aksamdan beri hafif kanli kahverengi kanamam var ağrım çok yoğun degil ama devam eder mi ki kanama da korkutuyor bni
Ara ara yiyordum eşimle severiz zaten çayın yanında. Ama doktorum 37. Haftada söyledi yememi. Düzenli olarak öyle başladım geç kaldım aslında. Günde 7 adet yemek iyidir diye okudum bir yerde. Öyle yemeye çalışıyorum. Adet çok önemli değil bence. Ben bi de dün akşam yasin okurken, hurmalari da yanıma koydum. Şifası artsın diye. Allah hepimize kolay doğum lar versin.Canm az kalmış doğumuna.peki hurma günde kac tane yiyorsun?bi de kacinci haftada yemeye başladn?ben de su anda günde 5 tane yiyorum.37.haftam bitince daha fazla yemeyi düşününüyorm
bunu ben de duydum zemzem suyu aldım annemden sürmeyi düşünüyorum. Unutulmuş Bir sunnetmisBide bebeğin dudaklarına Zemzem ve acve hurması suruluyormus ama dudaklarına sadece çok şifası var diyorlar
Seni endişelendirmek istemem canım ama bence olur çatı muaynesi çok ileri gitmeden yapıldı benim kanamaya neden olucak gibi değildi, benim Dr m kanaman olursa mutlaka haber ver nişan gelmiş olur dediBu muayeneden kaynakli bi kanama degil midir dr olabilir dedi ama aksamdan beri az az geliyo ayy heyecan yaptm simdi nişan olabilir mi ki
Evet yeni doğum yapmış anneler vakit bulup yazarlarsa çok sevinirim ben de. Çantamız hazır, hatta sabah eşim arabaya bile koydu ama sanki eksik bir şey varmış gibi geliyor bana. Pisik kremi vs koymak gerek mi ?Doğum yapan arkadaşlar söyler mi? Hastanede bebeğe ne kadar kıyafet lazım oluyo?Bir gün kalacaz biz hastanede ...
Ben de market bahanesiyle çıkıp toplamda 40-45 dk ancak dışarıda kalabiliyorum artık bacaklarımda taşımıyo bu vücudu sanki :)))Aynı şeyler bendede var bebek gelsin diye hergün bisaat yürüyorum ama yok gelmiyo kızım geceleri ağrılarım oluyo şimdi geliyo diyorum ama yok
Normal doğumlarda istisnasi vardir tabi ama genelde emme de sez.e göre daha avantajlı oliyo anneler, yani problem yasamaz insallah merak etme annesi, haftası da 37den önce olursa bazen emme gücünde problem olabiliyomuş ama artık çoğumuz sona yaklaştık zaten :)1 buçuk santim açılmam nst de sancım var. gece ara ara adet sancısı gibi geldi ama düzenli değildi. sabaha doğuracam dedim kendi kendime ama şimdi tık yok. şimdi gelse emmede sorun yaşar mı ki bebeğim
Merak etme annesi çok büyük bi eksikligi olmaz, dr verdiyse takviye kullan tabi illaki faydası olur, kemikleri de sapasağlamdır endişe etme sen:)Kızlar doktordan geldik. Son haftam 2 kere gitmeme rağmen doktor ölçüm yapmadı. Artık yapmayacağıni söyledi yani ne son kilosunu ne de boyunu biliyorum. Sizin doktorlar da son hafta ölçüm yapmıyor mu.
Bir de son haftamdayim ve d vitamini sonucum 10 çıktı sinir 25 Oysaki. D vitamini kapsülü verdi açıkçası bunun son hafta ortaya çıkması ne kadar doğru bana hamileligim boyunca vitamine gerek yok demisti. Şimdi ise çok düşük diye son hafta d Vit. Takviyesi yapıyor. Ustelik d vitamini bebeklerde kemik gelişimi için çok onemliyken bunun son hafta farkına varması beni uzdu. Siz d vitamini ölçümü yaptınız mı hiç aynı durumda olan var mı benim gibi.
Benimki her cati muayenesinden sonra eve gidince kanaman olabilir korkma diyo, bence 1 2 gün den bisey olmaz, ama yarın da devam ederse bi alo diyebilirsin.Kizlar dün akşam acildeydim iki kez çatı muayenesi yapildi dr kanama olabilir dedi dun aksamdan beri hafif kanli kahverengi kanamam var ağrım çok yoğun degil ama devam eder mi ki kanama da korkutuyor bni
Amin, size de bol sütlü az gazlı mutlu günler, gözünüz aydınn :)Kızlar nasılsınız
Biz dün sabah spinal anestezi ile kızımıza Kavuştuk Allah'a şükür darısı hepinizin başına inşallah
Evet annem 2 gün evvel geldi umreden sağolsun zemzemi hurmayi ve fatma ana elini otunu getirmişbunu ben de duydum zemzem suyu aldım annemden sürmeyi düşünüyorum. Unutulmuş Bir sunnetmis
Aynı durumdayız benimde haftaya çarşamba gelmezse doğurtucax dedi doktor suni sancı teklif etmedi mi cnm doktorKizlarr doktordan geldik sancı açılma hiç bişi yok gene kilo alımından ötürü doktor 41. Haftayı beklemeyi önermedi bu yüzden pazartesiye kadar beklicez eğer normal olmazsa pazartesi saat 10 da spinal sezeryanspinal sezeryan olanlar fikirlerinizi alabilirmiyim
Süper ben de fatma ana eli otu arıyorum. Normal aldigimiz hurma olur mu ?Evet annem 2 gün evvel geldi umreden sağolsun zemzemi hurmayi ve fatma ana elini otunu getirmiş
Pişik kremi ben koydum..banada eksik varmış gibi geliyo...muhakkak bişeyler çıkar ama artık ne yapalım onuda alıveririzEvet yeni doğum yapmış anneler vakit bulup yazarlarsa çok sevinirim ben de. Çantamız hazır, hatta sabah eşim arabaya bile koydu ama sanki eksik bir şey varmış gibi geliyor bana. Pisik kremi vs koymak gerek mi ?
Ben de ekledim. Eczanede mustela indirime girmiş orada görünce aklıma geldi eklemek. Aldım hemencikPişik kremi ben koydum..banada eksik varmış gibi geliyo...muhakkak bişeyler çıkar ama artık ne yapalım onuda alıveririz
kız doğum mu yaklaşıyor yoksa kimimin doğuma yakin yüzünde de ödem oluyor benim simdilik el ve ayaklarimda var.yuzde yok bişy.Kızlar benim her yerim ödem oldu. Yüzüm ayaklarım fenaayakkabıya zor sığdı ayaklarım acıyor sanki balona basıyormuşum gibi yürürken çok tuzlu falanda yemiyorum. Bol su yürüyüş başka ne yapmalıyım
b en de bugün oldum canım çok çekinerek gittim doktora hiç bakmadan bile ayakta idi kendisi ben birşey soruyordum tam ne ara soktu elini ne ara muayene etti anlamadım bile. Benimki orta imiş senin muayene de kolay olur inşallah.Kizlar cati muayenesi nasil yapiliyor bna cok itici geliyor ya aciyor mu yarin yapacak herhalde dr bilmiyorum 38 olcam yarin bn hic allttan muayene olmadim da hic bilmiyorum
Canım allah bir avaz da kurtarsın kolaylıklar dilerim. Bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah sen miydin dün gece sancı kasılma yaşayan.Suyummuş gelen yatışım yapıldı sancılarım yeni dua edin ne olur sağlıkla kavuşalım
benim iştah da feci açık bakalım ne olcak neyseki son iki kontrolüdür kilo almıyorum.Ben sormuştum doktora sadece tuz değilmiş ödem yapan şey. Fazla kilo almakta ödem yapıyormuş. Fazla karbonhidrat hamurişi tüketmek falan.Aklınızda bulunsun.
Bu arada hani son haftalarda iştah kesiliyordu kilo alımı duruyordu. Ben hep açım
Benim doktorun da tek yaptığı şey ölçüm bu sefer hçç bişeyini göstermedi bile ölçtü biçti yazdırdı hemşireye d vitamin konusunda bana sağlık ocağı baya oldu veer li damlasını ben hiç düzenli kullanmadım hiç ölçmediler de merak etme bi sıkıntı çıkmaz bi hafta sonra bebeğe de d vitamin damlası veriliyor sağlık ocağına hatırlat canımKızlar doktordan geldik. Son haftam 2 kere gitmeme rağmen doktor ölçüm yapmadı. Artık yapmayacağıni söyledi yani ne son kilosunu ne de boyunu biliyorum. Sizin doktorlar da son hafta ölçüm yapmıyor mu.
Bir de son haftamdayim ve d vitamini sonucum 10 çıktı sinir 25 Oysaki. D vitamini kapsülü verdi açıkçası bunun son hafta ortaya çıkması ne kadar doğru bana hamileligim boyunca vitamine gerek yok demisti. Şimdi ise çok düşük diye son hafta d Vit. Takviyesi yapıyor. Ustelik d vitamini bebeklerde kemik gelişimi için çok onemliyken bunun son hafta farkına varması beni uzdu. Siz d vitamini ölçümü yaptınız mı hiç aynı durumda olan var mı benim gibi.
Gözünüz aydın canım bebekle kolaylıklar dilerim sağlıcakla büyütün inşallahKızlar nasılsınız
Biz dün sabah spinal anestezi ile kızımıza Kavuştuk Allah'a şükür darısı hepinizin başına inşallah
Oda olur tabi ama acve hurmasinin ağacını peygamber efendimiz dikmiş küçük siyahimsi bir hurma bulabilirseniz aktardan alın derim ama normal hurma da olurS
Süper ben de fatma ana eli otu arıyorum. Normal aldigimiz hurma olur mu ?
Evet belirsizlikler tedirgin ediyo insanı değil mi? Hayırlısı olsun bakalım ...hala doğum yapan annelerden ses yok...ne kadar kıyafet lazım oluyo acaba?Ben de ekledim. Eczanede mustela indirime girmiş orada görünce aklıma geldi eklemek. Aldım hemencikiç zibin çok gerekiyormuş. Bir de doğum şeklim kesin olmadığı için Hastanede kaç gün kalacağımiz da belli değil
Benim arkadaşım bugün sezeryana alındı. Henüz gorusemedim, ondan bilgi alırsam paylasirimEvet belirsizlikler tedirgin ediyo insanı değil mi? Hayırlısı olsun bakalım ...hala doğum yapan annelerden ses yok...ne kadar kıyafet lazım oluyo acaba?
Kizlar dün akşam acildeydim iki kez çatı muayenesi yapildi dr kanama olabilir dedi dun aksamdan beri hafif kanli kahverengi kanamam var ağrım çok yoğun degil ama devam eder mi ki kanama da korkutuyor bni
Hayirli ugurlu olsun bebegin. Pişik kremi hastaneden mi verdiler? Bebek bezi 10 tane koydum ben çantasınaBenim 10lu hastane cikisim vardi.ic citcitli badisi,tulumu,eldiveni,sapkasi ve battaniyesini hemsirelere verdik onlari giydirip getirdiler.onlarin disinda 2 takim daha almistim yanima.gece altini degistirirken kirlettik tulumunu yedek tAkimdan birini giydirdik.yani toplamda 2 takim yetti.ama ben aksamustu 5te dogum yaptim sabah 10 da ciktik hastaneden.daha uzun kalinirsa 3 takim yeterlidir diye dusunuyorum.pisik kremi vardi yanimda ama onuda hic kullanmadik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?