saglikli dogumlar olsun insallah biz de yarin gidicez dr teyzemize bakalim bize ne diyecek :) dun gece oturdum 40.haftadan sonra gebelik hikayeleri okudum durdum herkesinki kendine tabi de bakalim riskli yinede susayip tuvalete gidip gelmkten uyuyamamaksa bebiskom gelsin onla uykusuz kalayim bari
Kızlar benim her yerim ödem oldu. Yüzüm ayaklarım fenaayakkabıya zor sığdı ayaklarım acıyor sanki balona basıyormuşum gibi yürürken çok tuzlu falanda yemiyorum. Bol su yürüyüş başka ne yapmalıyım
Hadi hayırlısııı:) inşallah kolaylıkla alırsın kucağına, Allah yardımcın olsun canım, bu arada öğrenmiş olduk illa foşur şarıl akmıyomuş bu su denen şey, az da gelebiliyomuş:))Suyummuş gelen yatışım yapıldı sancılarım yeni dua edin ne olur sağlıkla kavuşalım
ben beyaz peynire baglamistim onu, tuzlu yememeye dikkat ettim hep ama kahvltifa tek tukkertigim tuz aldigimi dusundugum sey beyaz peynirdi, okula gittigimde ayyyyy yuzun cok sismis cok sismis yapiyodu arkadslar, ne zmnki beyaz peynir yerine light ucgen peynir yemeye basladim o soylemler bitti, bunyesel de olabilir hepimizin ki bambaska
Evet peynir ve zeytinden olabilir onları çok tüketiyorum dikkat ediyim sağolun kızlarBol bol su kesinliklee, 3-4 lt içiyorum ben valla çok şükür hiç aşırı ödem olmadı ..
Bide tuz hiç tüketme az da olsa bile koyma, yediğin peynire zeytine ekmeğe bile dikkat et içlerinde hep tuz var, yediğimiz çikolata da bile tuz var öyle düşün, az kalmış gerçi ama Yinede dikkat etmek lazım :)
Evet ya hatim bittimi yanlış hatırlamıyorsam başaktanesi bakıyorduKızlar bizim hatim olayı ne oldu acaba, doğumlar başladı biticek nerdeyse :) haberi olan var mı kim yapıyodu ne yaptı acaba??
Allah yardimciniz olsun canim salicakla kucagina al bebisini bi avazda dogurursun insallah :-*Suyummuş gelen yatışım yapıldı sancılarım yeni dua edin ne olur sağlıkla kavuşalım
Bende sizin gibiyim cok korkuyorum yaa artik bebisimizi kucagima almak istiyorum bisi olucak orda die cok korkuyorumKesinlikle Can'ım, ben bu haftayı bile Nasıl geçirdim bilmiyorum hep korktum, tamam risk her türlü var 30.haftada vardı 40 da da var ama işte karnımızda kaldıkça korku oluşuyo Bi süre sonra, bende senin gibi düşünüyorum 1 haftadır :) sende güzel haberler al yarın inşallah
Canim merhaba bizim satimiz ayni ne durundasin cati muayenesi oldun mu hic bnm kontrol yarin dun gece kasilmalarim cok oldu ama uyuyamadim kasilmadan .hic bu kadar cok olmamiati Hayirlisyla kucgaimza alsak hepimiz son anlar sabitsiz oluo insanGünaydın hatunlarr
Hadi hayırlısııı:) inşallah kolaylıkla alırsın kucağına, Allah yardımcın olsun canım, bu arada öğrenmiş olduk illa foşur şarıl akmıyomuş bu su denen şey, az da gelebiliyomuş:))
Hadi hayırlısı canım , hayırlı haberleini bekliyoruz.Sıra bizede gelsin artık.Suyummuş gelen yatışım yapıldı sancılarım yeni dua edin ne olur sağlıkla kavuşalım
Çok güzeller cnm güle güle kullanınBu da bizim ilk anne kız kombinimiz kızlarUmarım sizlerde beğenirsiniz bir an önce gelsin istiyorum artık bindiğim :) günden güne heycan artıyo :)
Gözün aydın cnm inş biran önce emzirme sorunu da çözülür allah kolaylıklar versinKizlar çok şükür oğlumu kucagima aldim 3900 gr doğdu spinal sezeryan olduk ağrı sızı yok tek sorunumuz emzirme henüz süt yok onun dışında size söyleyebileceğim tek şey harika bir duygu
su hastanesine gidiyorum ben evimin hemen yanında zatenevet canım. karataş a gidiyorum ben sen nereye gidiyorsun
Ben bu göğüs kalkanı, süt pompasını kremini hep sonra gerek olursa alırım diye erteledim ama galiba nerdeyse her doğum yapan öneriyor gidip alayım ozaman son son sonra lazım olunca kendimde çıkamam almayaRica ederim canım inşallah çok rahat geçer seninde valla bizim gaz Sorunumuz var tatlım ama inşallah düzelecek. Krem mutlaka olsun göğüs kalkanı kesinlikle tavsiye ederim göğüs yarasına çok iyi geldi kurutmuyor.pompa evdeysen sürekli emzir emzirdim ce cogaliyor bu arada 3. Gün gerçek süt geliyor korkma sütüm az diye sonradan cogaliyor.çay içiyorum stil tea süt yapan rezene al iç muhakkak gaz yapmasın sanada bebege inşallah sende sağ saglim bebeğini alırsın kucağına :)
bettunaz bende aynıyım valla eksik yazmışım göbeğim açılmış ah vahh zaten hep var eşim bakıyor bişemi oldu diyor yok tuvaletim geldi diyorum dönüşte oldukça sağlıklı toparlanmış durumda oluyorum adamda şaşkın şaşkın bana bakıyor
bende eşime diyorum bazen hadiii gidip alalımtakvimim bitiyor kuzumun yeri rahat ne belim agriyor ne kasigim ne nisan var ne bisey saglikla gel artik kuzucum diye dua ediyorum gunde 150 tane tekefon mesaj aliyorum daha ne zaman gelicek gelsin artik hadi ciksin bunaldim yeminle dr a gidip dicem sonunda beklemeyelim kes beni kitir kitir
Kızlar çok az suyum geldi sanki koltukta uzanırken bi sancı gb oldu anlık Nasıl desem yarım çay bardağı kadar çamaşırım pijamamı ıslattı ama çok olmayınca da şüphede kaldım. Bugüne kadar hiç afedersiniz çiş kaçırmadım. Ne yapsam
Suyummuş gelen yatışım yapıldı sancılarım yeni dua edin ne olur sağlıkla kavuşalım
Ya şubat başında daha birkaç kez yazmıştık hadi artık tamamlayalım diye ama en sonKızlar bizim hatim olayı ne oldu acaba, doğumlar başladı biticek nerdeyse :) haberi olan var mı kim yapıyodu ne yaptı acaba??
Can'ım ben nst de sancı çıktığı için 34 den bu yana 2 kez çatı muayenesi oldum zaten,örahim ağzında yumuşama var, dr heran gelebilir deyip duruyor ama gelen giden yok :)) ayrıca dr.da biz de bu hafta gelsin istiyoruz çünkü bebikim biraz iri, 37+2 de 53cm 3500gr dı.Canim merhaba bizim satimiz ayni ne durundasin cati muayenesi oldun mu hic bnm kontrol yarin dun gece kasilmalarim cok oldu ama uyuyamadim kasilmadan .hic bu kadar cok olmamiati Hayirlisyla kucgaimza alsak hepimiz son anlar sabitsiz oluo insan
Sağol canım amin inşaallah. ..Allah sana da hepimize de kolaylık versin..
Allah hepimizin yardımcı sı olsun inşaallah. Sağlıklı bir şekilde kavuşalım hepimiz.Hadi az kalmış bebeğine kavismana.Allah yardımcn olsun canm
Allah razı olsun sağol canım , hepimizin inşaallah. Dualarını zı bekliyorum o gün.Allah yardımcın olsun canım,sağ salim kavuşursun inşallah
Ben sormuştum doktora sadece tuz değilmiş ödem yapan şey. Fazla kilo almakta ödem yapıyormuş. Fazla karbonhidrat hamurişi tüketmek falan.Aklınızda bulunsun.Bol bol su kesinliklee, 3-4 lt içiyorum ben valla çok şükür hiç aşırı ödem olmadı ..
Bide tuz hiç tüketme az da olsa bile koyma, yediğin peynire zeytine ekmeğe bile dikkat et içlerinde hep tuz var, yediğimiz çikolata da bile tuz var öyle düşün, az kalmış gerçi ama Yinede dikkat etmek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?