2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doğum sonrası korse giymeyi düşünen var mı? İşe yarar mı gerçekten? Doğum yapanlar giydiniz mi?
Ben aldım bi tane doğum çantamıza attım yıkayıp. Doğum sonrası için özel bi korseydi. Babymall DAN almıştım. Çok faydalı diye okumuştum kullananlardan, bazı doktorlar hemen giyin diyormuş. Sezaryen olursa tabi mümkün değil.

[/QUOTE]
Hadi hayirlisi olsun insallah en kolay sekilde alirsin kucagina :)

Sagol canim cok iyi yaptin bunlari bilmek cok isimize yarayacaktir:)

Gözün aydın, eve geldikten sonra insallah hersey yavas yavas da olsa duzene girer, sutun artar insallah, hersey her gecen gun daha guzel olsun insallahh :)

Kızlar doktordan geldik 9güne gelmezse bizim kız sezeyan yada suni sancı deniycez artık
Hayirlisi olsun canim hakkinizda :)

Annem sarma sardi, elmali ve findikli kurabiye yaptik, tepsi boregi yapti, bi de pogaca yapip atariz yarin insallah, hem kendimiz icin hem misafir icin ise yarar :)

Gasoline Can'ım sana özel mesaj atmak istiyorum ama atamıyorum, bütün özel mesajlara mı kapalısın acabaa :))
Yok mesaj geliyo aslinda bana ama bakiyorum canim hemen :)ama dün biraz problem vardi sitede belki ondandir..

Gözün aydiinn 29 subat bebegi demek :)))
Allah anali babali buyutsun canim

Günaydın kızlar birazdan hastaneye gidiyoruz sayılı günler geçti birkaç saat sonra oğlumu kucağıma alacağım lütfen d ualarinizi esirgemeyin
Sira sende demek.. saglikla gelsin insallah, bol sutlu az gazli guzel gunleriniz olsun insallah :)

Oyy kiyamam uykusuzsun demek.. genelde oyle oluyomus zaten :))) neyse ikinizin de sagligi yerinde olsun da insallah zamanla bi uyku duzeni oturur.sariliginin azicik olmasina cook sevindim masallahh, gazina da bi cozum bulursun en kisa zamanda insallah, Allah yardimcin olsun canim benim :)

Bana 3 hafta once soyledi dr.um, nst de sancim ciktigi icin muayene etti yumusama vardi, heran gelebilir dedi ama hala tik yok :)))

Canim ben 1 aydan fazla zamandir boyleyum zaten, asla sirtustu yatamiyorum bikac saniye bile..

Benimde ellerim çok fena durumda. Sabahları uyandığımda ağrıdan açıp kapatamiyorum. Gün içinde de ağrısı pek geçmiyor.
Ayyy bacak olmasında inşallah geçer bacak olunca çok fena oluyor yurumem gereken zamanda yatıyorum resmen daha doğrusu geceleri ağrıdan uyuyamıyor sağa sola dönemiyorum acaba çok mu tuz tuketiyorsunuz elleriniz şiş mi peki

37+1 de bebeğim 3500 gr 51.5 cm kilosu çok fazla gibi geldi korkuyorum
Ay ne güzel tombis bebek zaten Son aylarda alıyor bebek kiloyu doktorunuuz bir şey dedim ben en son 32 haftam da gitmiştim o zaman 1900 küsür dü ondan sonra da gitmedim daha doktora doğumu sezeryan mi normalmi düşünüyorsunuz

Günaydın kesin mart anneleri , ayyy ne güzel bebişler geliyor .Bizimkinden tık yok hala....Dün youtube yeni doğan bebeklerin videosunu izledim.Zırıl zırıl ağladım.Bir duygusallık çöktü üstüme.Acaba görmek nasip olacak mı diye düşüncelere daldım.İzin olayı bana iyi gelmedi .Tamam dinleniyorum iyi hoş ama iyice zırlak oldum ....

Benimde gebeliğim riskli grubunda, daha önceden 3.tane kaybım var.Günlük kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.32.haftaya kadar corasbin kullandım.5 yıldır beklediğimiz bebeğimiz allah bu haftaları görmemeizi nasip etti.İşte benimde kızdığım şey dr.keyfi davranması.Bir önceki hafta çatına bakalım diyo .Hafta geliyo gidiyorum unutmuş sonraki haftay yönlendiriyor.Ultrasyon bakmıor parası neyse veririm.Of sona yaklaşmazsam bu dr. değiştiricem.

Gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallah oğlu şu

Benim nerdeyse bir ay oldu yumuşama var diyeli korkma canım

canım benim bir arkadaşım var böyle olduğunda hemen eşinin k.kartıyla yüklü bir alışveriş yapıyor hemen eşinin ilgisini çekiyor buda bir fikir :) :) :)
iyi fikirmiş aslında baya bi ilgisini çekerim heralde. bu arada arada bi de olsa ilgi gösterisi de bulunuyor gibi. eğer yine koparırsa bağları ben onu bi deneyim :)

Gasoline canım sen nefes alamamaktan mı yatamıyorsun ağrıdan mı yeni başlayan ağrılar korkutuyor da
Canım çok uzun zamandır nefesten yatamıyorum zaten o ayrı ama 1 aydır karnımın acısından yatamıyorum, sanki karnım yırtılacak gibi veya patlicak gibi tuhaf tuhaf şeyler hissediyorum

aaaa bendensın ozaman.benımde ıkı dusugum oldu canım oglumdan once.sonra ogluma hamıle kaldım asprın kullandım 32 ye kadar aynı zamanda gunluk 0,4luk cleksan ıgne yapıyorum.acıbademde rısklı gebelık uzmanı vardı ona gıdıyordum sonra doktorum hastaneden ayrıldı memleketıne gıttı baska doktor buldum.cok sukur bu gebelıgımdede ona gıdıyorum.ama dedıgın gıbı cok tıtız degıl rahat bu doktorum.senın ne kadar hassas oldugunu anlayamıyolar.memnunsan dogumda degıstırme bence doktorunu

Her hamilelik önemli ,ki ben o kadar ehvamlı nazlı biri değilim.Hiç bir zaman kapris yapmam sadece tek istediğim birazcık hassasiyet , belkide hamişliğin son dönemi diye böyle duygusalım dr. bile özel ilgi bekliyorum.Bir an önce sağ salim alıp oğluşumu evimize getirmek istiyorum .

kızlar ben dün düşündüm de hiç sizin bahsettiğiiniz gibi hazırlık kasılması hissedemiyorum var mı yok mu anlamıyorum çatı kemiklerim sizin dediğiniz kadar ağrmıyor öyle aman aman. doğum için kendim de egzersiz yapmıyorum sanırım ben doğuramuucam kalcak bu bebek içimde bi de 36 37 haftalıık hamilelik özelliklerini okuyunca diyorlarki bu haftadan sonra bebeğiniz zamanını doldurdu organları gelişti her an gelebilir ya da 42. haftaya kadar da bekleyebilir. belirsizlikte de kötü. annemler gelicek doğuma kadın da ne zaman geleceğini şaşırdı valla. e mart ayına da girdiğimize göre artık sırayla herkes doğurabilir. bakalım sıra bana ne zaman gelicek bana daha 3 hafta var gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…