- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
biberon olarak da kullanıyor musun peki? ben de manuel alsam diyorum ama elleri çok yoruyor çok vakit alıyor falan diyolar.philips aventin biberonunu alacğım hani bu pompaların yanında biberon başlığı da var ya avent mi alsam diyorum hem biberon da içinde diye. bir yanımda ona 100-120 vereceksen git lansinoh elektitikli al o zaman diyo. ya da idareten lansinoh manuel mi alsam bilemiyorum. çalışmaya başlayınca elektirikli daha kolay gibi. tabi süt üretimi olursa. yani işin içinden çıkamadım..Bende lansinoh manuel aldim.memnunum.sut saklama posetide lansinoh aldim o da basarili.
Ay bende de hiç bi belirti yok, ne ağrı ne sancıkızlar ben dün düşündüm de hiç sizin bahsettiğiiniz gibi hazırlık kasılması hissedemiyorum var mı yok mu anlamıyorum çatı kemiklerim sizin dediğiniz kadar ağrmıyor öyle aman aman. doğum için kendim de egzersiz yapmıyorum sanırım ben doğuramuucam kalcak bu bebek içimdebi de 36 37 haftalıık hamilelik özelliklerini okuyunca diyorlarki bu haftadan sonra bebeğiniz zamanını doldurdu organları gelişti her an gelebilir ya da 42. haftaya kadar da bekleyebilir. belirsizlikte de kötü. annemler gelicek doğuma kadın da ne zaman geleceğini şaşırdı valla. e mart ayına da girdiğimize göre artık sırayla herkes doğurabilir. bakalım sıra bana ne zaman gelicek bana daha 3 hafta var gibi.
Valla bende hissedemiyorum.Ama karnımın bi köşesinde toplanıyor.Göbeğim çukurlaşıyor.Acaba bu kasılma mı?Özellikle akşam saatlerinde yapıyor.Karnımın bi tarafı boş kalıyokızlar ben dün düşündüm de hiç sizin bahsettiğiiniz gibi hazırlık kasılması hissedemiyorum var mı yok mu anlamıyorum çatı kemiklerim sizin dediğiniz kadar ağrmıyor öyle aman aman. doğum için kendim de egzersiz yapmıyorum sanırım ben doğuramuucam kalcak bu bebek içimdebi de 36 37 haftalıık hamilelik özelliklerini okuyunca diyorlarki bu haftadan sonra bebeğiniz zamanını doldurdu organları gelişti her an gelebilir ya da 42. haftaya kadar da bekleyebilir. belirsizlikte de kötü. annemler gelicek doğuma kadın da ne zaman geleceğini şaşırdı valla. e mart ayına da girdiğimize göre artık sırayla herkes doğurabilir. bakalım sıra bana ne zaman gelicek bana daha 3 hafta var gibi.
kızlar ben dün düşündüm de hiç sizin bahsettiğiiniz gibi hazırlık kasılması hissedemiyorum var mı yok mu anlamıyorum çatı kemiklerim sizin dediğiniz kadar ağrmıyor öyle aman aman. doğum için kendim de egzersiz yapmıyorum sanırım ben doğuramuucam kalcak bu bebek içimdebi de 36 37 haftalıık hamilelik özelliklerini okuyunca diyorlarki bu haftadan sonra bebeğiniz zamanını doldurdu organları gelişti her an gelebilir ya da 42. haftaya kadar da bekleyebilir. belirsizlikte de kötü. annemler gelicek doğuma kadın da ne zaman geleceğini şaşırdı valla. e mart ayına da girdiğimize göre artık sırayla herkes doğurabilir. bakalım sıra bana ne zaman gelicek bana daha 3 hafta var gibi.
Once ben dogurayim lutfen lütfen lutfen bugun takvimim de bitiyor:) artik her gordugum kisiden ne zamana doguracagima dair tahmin isteme gibi psikopatca bi aliskanlik edindim.
Riskli değil mi , haftası bitince kakasını yeme ihtimali var diye hemen suni sancıyla alıyorlar diye biliyorum.Benim ablamın öyle oldu.Suni sancıyla normal doğum yaptı.Bu arada kız mı erkek mi bebeğiniz.Hatta takvimim cikmiyor artik
Yok canim normalde 42ye kadar yolu var riskli bir durum gozlenirse o zaman erkenden alinabiliyor. Son zamanlarda agrilarim epey artti hem belimde hem karnimda ama bi turlu duzene girmiyo. Insallah 3-4 gun icinde gelir diye dusunuyor ve umut ediyorum. Ilk aylarda bebek sat ima gore birkac gun kucuk cikmisti belki daha tam 40i doldurmamistir diyorum. Belki bu aksam belki yarin belki haftaya kim bilebilir ki demi:)bebegim erkek bu arada.Riskli değil mi , haftası bitince kakasını yeme ihtimali var diye hemen suni sancıyla alıyorlar diye biliyorum.Benim ablamın öyle oldu.Suni sancıyla normal doğum yaptı.Bu arada kız mı erkek mi bebeğiniz.
Aynen bende o durumdaym 2gündür canım acaba kasılmalar arttı o yüzden mi diyorum sanki karnım yoruldu kasılmaktan :)Canım çok uzun zamandır nefesten yatamıyorum zaten o ayrı ama 1 aydır karnımın acısından yatamıyorum, sanki karnım yırtılacak gibi veya patlicak gibi tuhaf tuhaf şeyler hissediyorum
ay canım e sona gelmişsiniz artık çok heyecanlı. sıra sende o zaman. inşallah akşam sabah güzel haberlerini alırız canımm. Allah kurtarsın bir avazda.Yok canim normalde 42ye kadar yolu var riskli bir durum gozlenirse o zaman erkenden alinabiliyor. Son zamanlarda agrilarim epey artti hem belimde hem karnimda ama bi turlu duzene girmiyo. Insallah 3-4 gun icinde gelir diye dusunuyor ve umut ediyorum. Ilk aylarda bebek sat ima gore birkac gun kucuk cikmisti belki daha tam 40i doldurmamistir diyorum. Belki bu aksam belki yarin belki haftaya kim bilebilir ki demi:)bebegim erkek bu arada.
ay canım e sona gelmişsiniz artık çok heyecanlı. sıra sende o zaman. inşallah akşam sabah güzel haberlerini alırız canımm. Allah kurtarsın bir avazda.
Maşallah canım senin oğluşun çıkmaya niyeti yok sevdi orayı annesi benimki sevmiyor çıkma yolları arıyor inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı doğar bebeğinHatta takvimim cikmiyor artik
Benim karnim normalden buyuk ikiz olmadigina emin misin diyenler oluyo, yani hep buyuktu ben ona bagliyorum yani tasımakta zorlanıyo vücudum belki de ama bilmiyorum tabi sebebini, cunku son 1-2 haftada normalmis ama benim epeydir var bu rahatsizliklarim, heralde bebegin de karnimin da normalden buyuk olmasina yoruyorum benAynen bende o durumdaym 2gündür canım acaba kasılmalar arttı o yüzden mi diyorum sanki karnım yoruldu kasılmaktan :)
Insallah yaa,keske hayirlisiyla bu gece falan gelse de rahatlasam artik,mideme akcigerlerime yer kalmadı resmen,icimde bir toraman tasiyorum galibaa:)Maşallah canım senin oğluşun çıkmaya niyeti yok sevdi orayı annesi benimki sevmiyor çıkma yolları arıyor inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı doğar bebeğin
Benim karnim normalden buyuk ikiz olmadigina emin misin diyenler oluyo, yani hep buyuktu ben ona bagliyorum yani tasımakta zorlanıyo vücudum belki de ama bilmiyorum tabi sebebini, cunku son 1-2 haftada normalmis ama benim epeydir var bu rahatsizliklarim, heralde bebegin de karnimin da normalden buyuk olmasina yoruyorum ben
Bizim doktorumuz büyük doğan bebekler daha iyi eniyor dedi...hem Ultrasonun gösterdiğinden daha düşük doğruyormuş. ..200-300 gr..o yüzden bence endişelenme sevin:)benim 37+2 de 3150 de...3 kilo falandır şu anda dedi doktorumuz ...keşke daha büyük olsa...emzirme gerçekten çok önemli..hemde doğduktan sonra çabuk kilo verebiliyorlar..beslenemezse sarılık oluyorlar vs ...tebrikler bence...37+1 de bebeğim 3500 gr 51.5 cm kilosu çok fazla gibi geldi korkuyorum
Benim 1 aydır rahimde yumuşama var canim ama açılma olması önemli olan panik yapma yani.Dün kontrolüm vardı dr.çatı muayenesi yaptı öyle korkulucak gibi değilmiş açılman yok ama rahimde yumuşama var bebek heran gelebilir dedibi panik yaptım rahimde yumuşama var deyipte kaç günde doğum yaptınız bebeğim kanalada yerleşmiş
Benim doktorumda zayıfsın ondan çok gergin karnın ağrı daha çok hissediyorsun diyor 60 olmuştum ama kilo takıntılısı doktorum bile ayy göbekten başka bişe yok ayy çok zayıfsın diyor moral veriyor bense 60 oldum nerem zayıf fln diyorum :) birde benim suyum üst sınırdaymış göbekte minik aşırı gergin artık karnım bebeğimde minyon bi kız birde o büyük olsaydı patlardm kesin :)Benim karnim normalden buyuk ikiz olmadigina emin misin diyenler oluyo, yani hep buyuktu ben ona bagliyorum yani tasımakta zorlanıyo vücudum belki de ama bilmiyorum tabi sebebini, cunku son 1-2 haftada normalmis ama benim epeydir var bu rahatsizliklarim, heralde bebegin de karnimin da normalden buyuk olmasina yoruyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?