2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar birazdan hastaneye gidiyoruz sayılı günler geçti birkaç saat sonra oğlumu kucağıma alacağım lütfen d ualarinizi esirgemeyin
Günaydın Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle sağlıkla kavus ins minnakina detaylari bekliyoruz musait olur olmaz

Yarı göz açık yarı göz kapalı şekilde yazıyorum size. Özledim sizi. Ama inanın 8 gün oldu doğum yapalı, toplasanız 5 saat uyumuşumdur. Gaz problemimiz çok var. Ve benim oğlum her altının açılmasında kıyameti kopartıyo. Edepli çocuk göbeğimiz 6. Gün düştü. Hafif sarılığımız var. Doktor önemli değil her 2 cocuktan birinde görülür dedi. Kan alıp derecesine baktılar sarılığın. Cok yüksek değil şükür. Hamilelikte büyümeyen göğüslerim şimdi kocaman. Zavallı yavruşum emerken yüzü kapanacak neredeyse süt konusuna gelince şarıl şarıl sütüm yok maalesef. Ama inşallah yetiyordur. Oğlum emdikçe daha çok gelir öyle ümit ediyorum. Doğum yapmış olanlara iyi uykular, bol tazikli gazsız sütler diliyorum :) doğum yapacak olanların da Allah yardımcısı olsun inşallah

Bende lansinoh manuel aldim.memnunum.sut saklama posetide lansinoh aldim o da basarili.

günayadın annişler ve minnak bebişleri ne güzel doğumlar çoğaldı ay 29 şubat bebişimiz bile var:) darısı biz diğer bekleyenlerin başına hayırlı sağlıklı rahat doğumlarımız olsun inş..
bu arada bende ne hiç bir doğum belirtisi yok ne ağrı ne sancı rüyamda bile doğurduğumu görmüyorum ben ya :)

Dün kontrolüm vardı dr.çatı muayenesi yaptı öyle korkulucak gibi değilmiş açılman yok ama rahimde yumuşama var bebek heran gelebilir dedi bi panik yaptım rahimde yumuşama var deyipte kaç günde doğum yaptınız bebeğim kanalada yerleşmiş

hımm poğaca ve elmalı kurabıye ıyı fıkır canım tesekkurler.

kuaforde hıc agda yaptırmadım yaa dogum ıcın ıstıyorum ama nasıl yapıyolar kızlar bıraz anlatsanız.

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım

40.haftayıda bulabılır her an da gelebelır canım.sen hazırlıklı ol.ben rahımde acıkklık vardı o sekılde uzun sure bekledım ama gelmemıstı.belli olmaz yanı doktorun senı uyarmıs sadece tedbırlı ol dıye

Günaydın güzel anneler dün gece karnımın içi ağrıyordu sağdan sola dönerken özellikle sırtüstüyken çok ağrı vardı gerçi hala sırtüstü 1 dk bile duramıyorum yan dönünce hafifliyor eskiden sırtüstü yatınca bir kaç dk belimi rahatlatırdım şimdi 1 dk bile duramıyorum normal mi acaba her dönüşümde bütün karnımın içi ağrıyor (

Günaydınlarrrrr benimde hiçbir doğum belirtim yok, evde sürekli hareket halindeyim hem işlerimi hallediyorum hemde yattıkça ödemlerim artmasın diye, benim oğlum normal doğmicak belli oldu yani :)) son 1 günümüz kaldı artık .. Perşembe sabahı benimde oğluşum kucağımda olucak inşallah heyecan gün geçtikçe kat kat artıyo çok değişik duygu ..

Kızlar doğum sonrası korse giymeyi düşünen var mı? İşe yarar mı gerçekten? Doğum yapanlar giydiniz mi?

Ya ben sezeryan olucam perşembe günü, yanıma yün korse aldım sadece, doktoruma sorup onun tavsiye ettiği Bi korse aldırıcam kendim güvenip alamadım

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

Günaydın kızlar birazdan hastaneye gidiyoruz sayılı günler geçti birkaç saat sonra oğlumu kucağıma alacağım lütfen d ualarinizi esirgemeyin

Ayyy sen çoktan aldın belkide miniği kucağına .. Of ben çok heycanlanıyprum artık, inşallah bebişinle birlikte sağlıkla çıkın evinize, bol bol sütün olsun gazsız bebiş olsun :)

canım benim bir arkadaşım var böyle olduğunda hemen eşinin k.kartıyla yüklü bir alışveriş yapıyor hemen eşinin ilgisini çekiyor buda bir fikir :) :) :)

Hayırlısı olsun canım bol bol sütun olsun

Allah senden razi olsun canım benim bebişinle musmutlu bir hayatın olsun bol bol sütun olsun

Canım benim bence hiçbirşey yoktur olsaydı doktorlar sürekli takibini yapardı.benim oğlumda böbrek kanalında bir problem her hafta kontrol altındayız ciddi birsey olsaydı emin ol doktorlar söylüyor ve takibe alıyorlar sen içini ferah tut bebisini boşuna üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…