- 11 Eylül 2015
- 115
- 57
- 13
- 37
Günaydın Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle sağlıkla kavus ins minnakina detaylari bekliyoruz musait olur olmazGünaydın kızlar birazdan hastaneye gidiyoruz sayılı günler geçti birkaç saat sonra oğlumu kucağıma alacağım lütfen d ualarinizi esirgemeyin
Bende lansinoh manuel aldim.memnunum.sut saklama posetide lansinoh aldim o da basarili.kızlar göğüs pompası aldınız mı?hani diyorlar ya bebek ilk başlarda çok güçlü emmedği için göğüste kalan süt ateş ağrı yapıyor,sağılması gerekiyor falan diye. siz ne yaptınız alanlar ne marka aldı ve elektrikli veya manuel hangisi? elektirikli olanlar da çok pahalı seçim yapmak önemli.
hımm poğaca ve elmalı kurabıye ıyı fıkır canım tesekkurler.poğaça ve elmalı pasta yaptık. annem mantı yapacak dolaba koymak için. bir de çıtır yapıyorum ben, nişastadan kurabiye yapıp çikolata ve mısır gevreğine buluyorum. kurabiyesini yapıp buzluğa atabilirim
kuaforde hıc agda yaptırmadım yaa dogum ıcın ıstıyorum ama nasıl yapıyolar kızlar bıraz anlatsanız.Sezeryan dıkışlerınde korse gıymek nasıl oluyor? Bn sadece normal dogum sonrası korse gıyılır dıye bılıyorum.bu arada 3. Gun oldu temzlık bıtmedı.gece gece banyoyu yıkadım cifledım.iş yapmm yasak oldugu halde.carsamba dra gtcem.yarında agdaya gıtcem.agda acısu yasayan varsa gıtmeden once sac kremi surun yaptrcagnz bolgeye braz bekletın ve durulayın cok durulamadan.acıyı haffletıyor.
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canımMerhaba arkadaşlar ben 29 subat annesi oldum oğlum dayanamadı bi gün daha :) 6 gibi suyum geldi saat 8 de dogumdaydim :) çok güzel çok tatlı bi oğlum oldu doğum seklim spinal sezeryan rahatmi derseniz benden kaynakli son anlarda aşırı mide bulantısı ve terleme yaşadım ama çok şükür ikimizde iyiyiz
40.haftayıda bulabılır her an da gelebelır canım.sen hazırlıklı ol.ben rahımde acıkklık vardı o sekılde uzun sure bekledım ama gelmemıstı.belli olmaz yanı doktorun senı uyarmıs sadece tedbırlı ol dıyeDün kontrolüm vardı dr.çatı muayenesi yaptı öyle korkulucak gibi değilmiş açılman yok ama rahimde yumuşama var bebek heran gelebilir dedibi panik yaptım rahimde yumuşama var deyipte kaç günde doğum yaptınız bebeğim kanalada yerleşmiş
Dualarmız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar birazdan hastaneye gidiyoruz sayılı günler geçti birkaç saat sonra oğlumu kucağıma alacağım lütfen d ualarinizi esirgemeyin
Kızlar doğum sonrası korse giymeyi düşünen var mı? İşe yarar mı gerçekten? Doğum yapanlar giydiniz mi?
Merhaba arkadaşlar ben 29 subat annesi oldum oğlum dayanamadı bi gün daha :) 6 gibi suyum geldi saat 8 de dogumdaydim :) çok güzel çok tatlı bi oğlum oldu doğum seklim spinal sezeryan rahatmi derseniz benden kaynakli son anlarda aşırı mide bulantısı ve terleme yaşadım ama çok şükür ikimizde iyiyiz
Günaydın kızlar birazdan hastaneye gidiyoruz sayılı günler geçti birkaç saat sonra oğlumu kucağıma alacağım lütfen d ualarinizi esirgemeyin
canım benim bir arkadaşım var böyle olduğunda hemen eşinin k.kartıyla yüklü bir alışveriş yapıyor hemen eşinin ilgisini çekiyor buda bir fikir :) :) :)Kızlar bir derdim var depresifim ara ara için için ağlıyorum hormonlardan mı ben mi kafamda büyütüyorum bilmiyorum ama dert sahibiyim hakkınızı helal edin paylaşmak istiyorum umarım çok uzun olmaz.
Derdimin konusu eşim oluyor. Beyefendi çok meşgul sürekli meşgul hiç kendi ile ilgili işleri bitmiyor. Evle ilgili hiç bir olaydan haberi yok ne temizliğinden ne eksiğinden gediğinden kendi halinde yaşayıp gidiyor. Tabi işleri yoğun olduğu için değil ona kızgınlığım sürekli işleri ile uğraşıyor ama boş vakitlerinde de yine kendine zaman ayırıp keyif aldığı şeyleri yapıyor demiyor ki bana bi şikayetin bi isteğin yardıma ihtiyacın var mı. Ya da hadi gel beraber yürüyüşe gidelim birşeyler yapalım felan da yok. Anca arada vi sıkılıyorsan dışarı çıksana kendine bi hobi bul arkadaşlarınla görüş diyor ama benim içimden hiç biri gelmiyor açıkçası. Bilmiyorum onu kırdığım birşey mi oldu da bana tavır yapıyor ama benim de içimden gelmiyor sormak ilişkimizi canlandırmak ortak birşeyler yapmak için bi fikir atmak da içimdem gelmiyor. Ondan bekliyorum ve bulamadıkça çok üzülüyorum. Bunları konuşmaya ise cesaretim yok zaten ağlak zırlak biriyim kesin ağlarım lafımı toplayamam. Bir derdim var topiğine uygun bir mesaj oldu ama başka takip ettiğim topik yok size yanmak istedim hakkınızı helal edin. Bana bi tavsiyeniz olursa severek dinlerim.
Hayırlısı olsun canım bol bol sütun olsunKızlar cuma günü saat 5 de bebeğimize kavuştuk çok şükür rabbime çok güzel bi duygu rabbim bekleyenisteyen herkese nasip etsin. Anca yazabildim dün akşameve geldik şimdi sütümüzün iyice gelmesini bekliyoruzçok şükür memeyi iyi tutuyor
Allah senden razi olsun canım benim bebişinle musmutlu bir hayatın olsun bol bol sütun olsunSezeryandan korkmaaa. Bende normal doğumu çok istiyordum ama sezeryanda abartıldığı kadar yok. Tabi ki ağrı oluyor ama geçiyor gidiyor. Evladının kokusu yetiyor herşeyin acısını silmeye. Sende hiççç korkma. O mucizevi anı yaşayacaksın oğluşunu kucağına alacaksın. Emzireceksin. Ağlayacaksın mutluluktan. Anne olacaksın. Cennet serilecek ayaklarının altına. Ağlayan çocuk sende susacak sadece, senin kokunda. Vs vs. Güzel yönlerini anlatmakla bitmez. Acıda neymiş :) Ameliyattta dua edecek çok vakit oldu. Hepinize dua ettim. Kendi kendime güle güle. İsimleri bilmiyorum yababy23 @Gasoline SiremimS @luckky teztez vs. diye diye ettim dua. Aklıma gelmeyenleri de topiktekiler diye genelledim :) hepiniz güzel haberler vereceksiniz inanıyorum
Canım benim bence hiçbirşey yoktur olsaydı doktorlar sürekli takibini yapardı.benim oğlumda böbrek kanalında bir problem her hafta kontrol altındayız ciddi birsey olsaydı emin ol doktorlar söylüyor ve takibe alıyorlar sen içini ferah tut bebisini boşuna üzmeGünaydın arkadaşlar. Ben hiç iyi Değilim. Bizim taa üçlü taramada nöral tüp defekti riski cıkmıstı. Ayrıntılı da sıkıntı yok dendi. Benim aralıklarla bu durum aklıma geliyor. İçim içimi yıyor. Geceleri ağlama krizine giriyorum. O kadar üzülüyorum ki. AFP değerimiz yüksek cıkmıstı. Nedensiz yükselme de olabiliyormuş. Gelişim geriliğinden de bu sıkıntı oluyormus ki benim bebeğim de bu gerilik mevcut. Haftama göre gelişimi bir hafta geriden geliyor.
Doğum yaklaştıkça kendime öyle dert ediyorum ki ya bebeğimbu rahatsızlıkla beraber doğarsa diye.
Rahmi besleyen damarlardan birinde direnc olduğundan hareketleri de yavaşlarmış bebeğin ki benim bebeğim sizin anlattığınız gibi Can'ımı acıtacak kadar oynamıyor. Bazen bunu omiriliğinde bir sıkıntı var da ondan mı az nhareket ediyor diye düşünüp kafayı yiyorum. Ha niye yazdım buraya. İçimi dökmek istedim sadece. Umarım sağ salim miniğime kavuşurum
Hayırlısı olsun canım benim bol bol sütun olsun kv slmlar ona sinir oluyorum :) :) :)Slm arkadaşlar çok sükür doğumumu yaptım oğlumu kucağıma aldım ikimizde çok şükür iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?