- 1 Ağustos 2013
- 575
- 875
- 303
E zaten normalde paylaşımınız bu şekilde ise sen hamilelikten dolayı takmışsın sanki biraz. Yani ne desem bilemedim ben de . Senin eşin sen tanıyorsun sonuçta cnm.genel de de pek bi paylaşımımız olmaz herkes kendi dünyasında kendi hayatı ile meşguldur arada bi ortak bişiler yaparız ama hamileliktn beri hiç ortak yaptığımız birşey kalmadı.aslında eskden bi meşgalesi olsa stresini atsa ne iyi olur diyordum şimdi bi hobi buldu kendine spor yapmak ve dağ bayır yürümek gibi ama çok sık yapınca rahatsız edici olmaya başladı açıkcası. belki normal olsam konuşurdum ama bu halde hiç konuşabilecek gibi değilim. dün akşam biraz beni ddışarı çıkarmıştı film felan seyretmiştik. bugun de yine kendi kendine pln yapıyor ama bana soruyor gideyim mi diye. ben de hiç vakit geçirmediğimizi söyledim dün çıktık ya işte diyor.
senin haftan daha az diye söylemiş olabilir. erken olmasın diyeHadi yaaa:) benimki de bilio normal istediğimi. Gittiğimde bi daha soriim bakiim
Öyle deme canım ,tabi ki hakkimiz helal olsun...ama sunu bil ki bi sen yasamiuorsun bu durumu..tamam eslerim iyi olabilirler ama ilgisizler..tembellerinin ...Kızlar bir derdim var depresifim ara ara için için ağlıyorum hormonlardan mı ben mi kafamda büyütüyorum bilmiyorum ama dert sahibiyim hakkınızı helal edin paylaşmak istiyorum umarım çok uzun olmaz.
Derdimin konusu eşim oluyor. Beyefendi çok meşgul sürekli meşgul hiç kendi ile ilgili işleri bitmiyor. Evle ilgili hiç bir olaydan haberi yok ne temizliğinden ne eksiğinden gediğinden kendi halinde yaşayıp gidiyor. Tabi işleri yoğun olduğu için değil ona kızgınlığım sürekli işleri ile uğraşıyor ama boş vakitlerinde de yine kendine zaman ayırıp keyif aldığı şeyleri yapıyor demiyor ki bana bi şikayetin bi isteğin yardıma ihtiyacın var mı. Ya da hadi gel beraber yürüyüşe gidelim birşeyler yapalım felan da yok. Anca arada vi sıkılıyorsan dışarı çıksana kendine bi hobi bul arkadaşlarınla görüş diyor ama benim içimden hiç biri gelmiyor açıkçası. Bilmiyorum onu kırdığım birşey mi oldu da bana tavır yapıyor ama benim de içimden gelmiyor sormak ilişkimizi canlandırmak ortak birşeyler yapmak için bi fikir atmak da içimdem gelmiyor. Ondan bekliyorum ve bulamadıkça çok üzülüyorum. Bunları konuşmaya ise cesaretim yok zaten ağlak zırlak biriyim kesin ağlarım lafımı toplayamam. Bir derdim var topiğine uygun bir mesaj oldu ama başka takip ettiğim topik yok size yanmak istedim hakkınızı helal edin. Bana bi tavsiyeniz olursa severek dinlerim.
senin haftan daha az diye söylemiş olabilir. erken olmasın diyeşu an yürüyüşten sonra açılman başlasa, durdurmak için iğne olabilirsin
genelde böyleydi canım :) ama hamillelikle birlikte daha arttı gibi geliyor bana.Hep böyle ilgisizmiydi eşin yoksa son zamanlarda mı böyle oldu?
Gözünaydn canm.Allah analı babalı büyütsün.Doktorun beni eve yolladığı günden sonraki gün yani 27.02.2016 sabah 6:00da oğlum normal doğumla dünyaya geldi.. Her şey yolunda, Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin
Ben de rahat olmak isterim. Alayım ben de bir kalite kontrolu yapayım:)Prettylittle yok canım naylon gibi değil bebek bezi gibi ama ince içine ped koycam ben biraz fazla abartıyorum belkide ama çok şeyi almadım gereksiz diye bu konuda takıntılıyım rahat olmayı seviyorum zaten ağrı sızı olcak bari içim rahat olsun diyorum gerçi keşke küçük boyda yapsalarmış orta ve büyüğü var ben orta aldım çok sıkı sıkı olmadı bana da yanlar lastikli gibi sızdırmaz normal orkid gecelerden de var onu hep kullanıyoruz zaten hangisi rahat olursa artık onu kullanırız
o tamponları hiç sağlıklı bulmuyorum. geçen tamponu çıkrmayı unuttuğu için zehirlenen bir kadının haberini okudum. önce sağlıklarımızı düşünelim
Küçük bir tüp var evde geliyorum gidiyorum bakıyorum lazım olacaksın diyorumkızlar bebişler geldikten sonra emerlerken göğüslerin ucu acıyabiliyor, hatta yara olabiliyor. doğalını bulabilirseniz kantaron yağı çabuk iyileştiriyormuş. bilginiz olsun.
Dogumdan sonra tampon kesinlikle kullanmayin yaziyo benim kitapta Doktora danismak lazim kullanmadan önce nolur nolmazUnutulmazsa hicbir sey olmaz:):) gayet de konforlu olur..
Şimdi haftana baktım, hem daha var hem de benim bıdık şuan zaten 3,5 kg olmuş, dr.um daha fazla durmasın 1 hafta içinde gelsin istiyo, ondandır benimkiHadi yaaa:) benimki de bilio normal istediğimi. Gittiğimde bi daha soriim bakiim
Dursun Can'ım dursun, doğum kilosuyla ilgili problem yoksa dursun bence de, ama gelirse de 37den sonra dr.ların içi rahatsa biz de stres yapmayalım, korkup gerilmeyelim ki son birkaç haftamız biraz rahat geçsin bari, zaten çok konuda zorlanıyoruzGasoline saol canım valla içim rahatladı benimde kızım oynadıkça bazen çıkcak gibi oluyor ayy bazıları erken gelsin diyor ben daha dursun diye korkuyorum bakalım ne kadar durcak bebişlermiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?