Ben de oyleyim canım..cisimi yapiyorum.on on beş dakika sonra tekrar baskı oluyorYa kızlar ben normalda 30 40 dk cok iyi yürüyebiliyodumbu gun ciktim yurumek icin aferdesiniz ama cisim gelmesin diye yaptimciktim ona ragmen iki dk sonra bi baski oldu anlatamam hep yurudugum yolu yuruyemez oldum altima yapicakmisim gibi ewe krndimi zor attim geldim hemn lavoya girdim amasıkıstigim kadarda yoktu acikcasi var mi ayni sikintiyi yasayan
Ya kızlar ben normalda 30 40 dk cok iyi yürüyebiliyodumbu gun ciktim yurumek icin aferdesiniz ama cisim gelmesin diye yaptimciktim ona ragmen iki dk sonra bi baski oldu anlatamam hep yurudugum yolu yuruyemez oldum altima yapicakmisim gibi ewe krndimi zor attim geldim hemn lavoya girdim amasıkıstigim kadarda yoktu acikcasi var mi ayni sikintiyi yasayan
Ben sadece magnezyumu bıraktım diğerlerine devam ediyorum doktormu dedi bırak diye gerçi kan ilacımı hep unuttum ara ara içtim :)Kızlar sizler kan ilacına devam ediyor musunuz, ben bıraktım 1 haftadır.Hiç bişey içmiyorum.Bu arada af edersiniz ishalım kaç gündür.
Aya çekirdeklerini bir gece suda bekletiyosun mesela yarım çay bardağı suda o sabah kadar jellesiyoro nasıl yapılıyor tatlım ?
Bende sürekli oluyor canım 1 aydır hep böyleyim doğumun yaklaşmasıyla alakası yok 1 ay öncede aynıydım :) sanki altıma kaçırcak gibi baskı oluyor yürüyemiyorum gidiyorum tuvalete bir kaç damla :)Ya kızlar ben normalda 30 40 dk cok iyi yürüyebiliyodumbu gun ciktim yurumek icin aferdesiniz ama cisim gelmesin diye yaptimciktim ona ragmen iki dk sonra bi baski oldu anlatamam hep yurudugum yolu yuruyemez oldum altima yapicakmisim gibi ewe krndimi zor attim geldim hemn lavoya girdim amasıkıstigim kadarda yoktu acikcasi var mi ayni sikintiyi yasayan
Neyin iz varKızlar :-(
Canım ben dependin emici külotlarından aldım 10 lu bide arasına pedler var ya onlardan koyarım tamamdır diye düşünüyorum çünkü pijamam krem rengi batsın istemiyorum sende öyle yapabilirsinBenim adet kanamami bile zor tutuyordu petcok ksnamam oluyodu brnim o yuzden supeliyim pet konusunda bazilarida cocuk bezlerini kullanfiklarini soyluyolar brlkide dogumdan sonra ilk kananalarda beni ancak onlar pakliycak
ayyy onca sayfayı heyecanla okudum ama kandırmış senin vücut hepimizi :))))
olsun hayırlısı artık az kaldı zaten :)
benim de ilk gebeliğim ama karnımın taş gibi olma durumu 2-3 aydır hep var, son ay çok daha sık olmaya başladı, nst'de de çıkıyo zaten kasılma olarak :)
ay canımm Allah razı olsuunn :) hem nasıl güzel anlatmışsın, insanın içi açılıyo rahatlıyo böyle senin gibi anlatanları okuyunca hem de duanda yer bulduğuma çok mutlu oldumm, biz de böyle dualarla beklemiştik senin güzel haberlerini, çok şükür sıra bize geldi artık hayırlısıyla :)
kocam tutturdu 29şubatta doğur diye haftalardır aynı şeyi söylüyo, hayır diyorum ben de, çocuğumun doğum günü organizasyonları karman çorman olmasınnn :)))
canımm Allah ım inşallah hayırlısıyla heveslerini kursaklarında bırakmasın, bu seferki tutsun da güzel haberlerini alsınlar, en sonunda da kucaklarına alsınlar koklasınlaarr :)
gözün aydınn, maşallah sütün de artsın inşallah en kısa zamanda :) sağlıkla uyusun da büyüsün bıdık..
kan ilacına devam ediyorum, dr.um doğumda da sonra da ihtiyacım olacağını söyledi, depolayalım dedi
ben bir de kanım düşük olduğu için günde 2 kez kullanıyorum.
Allah şifa versin, en kısa zamanda iyileş inşallah..
ben 15-20gündür günde 20 kez tuvalete gidiyorum, sanki altıma kaçıracak gibi, afedersin damla damla yapıp çıkıyorumbenim bebik bayağı aşağıda olduğu için böyle oluyo heralde, çok kişide de olduğunu biliyorum :)
Ben pek kilo almadim bebeğim 3250 gr zaten hepi topu 7kilo aldim. Eğer bebek doğunca emerse 4 kiloyu vermek pek sorun olmaz gibi geliyor..
Benim adet kanamami bile zor tutuyordu petcok ksnamam oluyodu brnim o yuzden supeliyim pet konusunda bazilarida cocuk bezlerini kullanfiklarini soyluyolar brlkide dogumdan sonra ilk kananalarda beni ancak onlar pakliycak
Bana da oluyor bu Yuruyuse ciktigimda zorluyo bende eve gelip lavaboya gidip tekrar cikiyorum disari bazenYa kızlar ben normalda 30 40 dk cok iyi yürüyebiliyodumbu gun ciktim yurumek icin aferdesiniz ama cisim gelmesin diye yaptimciktim ona ragmen iki dk sonra bi baski oldu anlatamam hep yurudugum yolu yuruyemez oldum altima yapicakmisim gibi ewe krndimi zor attim geldim hemn lavoya girdim amasıkıstigim kadarda yoktu acikcasi var mi ayni sikintiyi yasayan
Benim hastane talep etti hasta kulotunu yani yanimizda bulunmaliymis Ben aldim bi paket hasur husur biseye benzemiyo bebek bezinin buyukler icin olani gibi düşün Yurtdisinda oldugum icin marka ismi versemde belki orda yokturBenim kafam karıştı bu hasta bezi marketlerde satılan depend falan marka kadın mesane pedi denen şey mi? Doğumdan sonra orkid gece uzun falan kullansak olmaz mı ki? Hasta bezi şart mı? Bazısı da "emici kullan at külot "alın diyor? Haşır huşur naylon gibi bişeyse giyemem ben hangisini kullanmak lazım tecrübeliler bi yardımcı olsanıza:) hamile külodu götürmek lazım mı mesela ben hiç hamile külodu giymedim benim normal iç çamaşırlarımın hepsi bana oluyor ama olur da sezeryan olursam diye 1 tane ten tengi hamile külodu alıp götüreyim hastaneye diyorum siz ne diyorsunuz?
Ben de oyleyim canım..cisimi yapiyorum.on on beş dakika sonra tekrar baskı oluyor
Gidiyorum tuvalete.çay bardağının dibi kadar geliyor.cisim gelmese bile göbek altında mithis bir baskı hissediyorum. Sanki içinde su dolu bir balon var.her yusudukce o balondaki su hareket ediyor ve vajinamdan aşağı dusecekmis gibi oluyor.
Kegel egzersizi yapıyomusun canım, hem idrar kaçırma için hemde böyle az az tuvalet geldiğinde kasları rahat kullanabiliyorum ben .. Yani ne kadar yapsam da gerçi bazen dediğin gibi olayla karşılaştım karşılaşıyorum
kizlar sizi cvplamak icin yazmisdim su cisBende sürekli oluyor canım 1 aydır hep böyleyim doğumun yaklaşmasıyla alakası yok 1 ay öncede aynıydım :) sanki altıma kaçırcak gibi baskı oluyor yürüyemiyorum gidiyorum tuvalete bir kaç damla :)
TammCanım ben dependin emici külotlarından aldım 10 lu bide arasına pedler var ya onlardan koyarım tamamdır diye düşünüyorum çünkü pijamam krem rengi batsın istemiyorum sende öyle yapabilirsin
hadi bakalım :)))Gasoline kız ben bile Nasıl heycanlandım gece hahah ben bile yalnız ..
Dedim Allah Allah ben normal doğum yapmicam ya yapamam ki niye sancı geliyoki, töbe töbe sanki ben karar vericem gibi :))
Valla Bi ara ilk sancılar gelince dedim kesin doğum başlıyo ama, benim oğlum full hareket ettiği için sonraki sancıları hiç anlayamadım ve nefesim kesilmedi hiç, rahatsız edici sancılar değildi ama düzenliydi 15 dk da bir vurdu dalgalar ..
Sonuç tırt
Bu gece neler olucak acaba beklemedeyim
Ana oğul 29 şubat'a imza atarmışız bide
benim hastane de aynısını söyledi, bebek bezi bile getirmeyin gerk yok biz veriyoruz herşeyi dediler, ben sadece orkidin ekstra gece bilmem nesi varmış, hem uzun hem geniş ondan attım çantaya. bebeğin de kendi bezinden koydum, neyle başlarsa ona alışırmış ya, 1gün de olsa kendi beziyle başlasın dedim.Ben hasta bezi vs almadım hastanem hasta bezi,pamuk vs bu tür ihtiyaçları sınırsızca veriyormuş bir orkid attım çantama o kadar
Keşke sancım gelse de 29 şubat olsa ne olacak kimliğe 1 mart yazdırırızBeraber doguralim mi? Benim de en bastan beri olmasin sakin dedigim tarihti 29 subat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?