- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim merak etme vajinal bakmaz duyulur icini ferah tutcanım ben yarın gideceğim ilk defa bakalım hayırlısı...bende aynı tarihli arkadaşları merak ediyorum onlar gördümü kalp atışlarını ben birde yarın ilk muayeneye eşim ve çocuklarımla gideeceğim o yüzden vajinal olmak isteniyorum
Ben keseyi gördüm 8+6 olmam gerkirken 6+6 su an kalb atislari icin gidicem cnm pazartesi,nşallah canım...sen keseyi gördün sanırım p.tesi gideceksin demi yanlış hatırlamıyorsam..
Sende bn gibi gec döllenmesin sanririmbenimde bugün dr rand. var bakalım kalp atışı duyabilecekmiyim? ben satımla birlikte gitmiyorum o yüzden haftamı tam bilemiyorum dr bugün onuda söyler heralde
Sende bn gibi gec döllenmesin sanririm
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz randevun kaçta...sonucunu yazarsınbenimde bugün dr rand. var bakalım kalp atışı duyabilecekmiyim? ben satımla birlikte gitmiyorum o yüzden haftamı tam bilemiyorum dr bugün onuda söyler heralde
geç olsun da güç olmasın canım ..arefe günü ben bayram dönüşü senden müjdeleri alalım...Ben keseyi gördüm 8+6 olmam gerkirken 6+6 su an kalb atislari icin gidicem cnm pazartesi
Canım yan yattığımda birkaç saniye sonra adet ağrısına benzer ağrı başlıyor,sırt üstü uzandığımda hemen o ağrı geçiyor.Bu yüzden sırt üstü uzanıyorum,yoksa sol yanıma yatmadan asla uyuyamam,alışkanlık:)neden sırtüstü yatmak zorundasın...öyle bir kural yok ki ben yüzsüstü dahil herşekil yatıyorum ama en iyisi yan yatış
Iki hafta geri olmasi normal mis zaten hersey haftasina uygun cnmevet cnm dr kontrolde geç döllenme demişti. seninde öyle sanırım dr haftanla ilgili bir şey söyledimi
Amin guzelim amingeç olsun da güç olmasın canım ..arefe günü ben bayram dönüşü senden müjdeleri alalım...
MasAlllah hadi bakalimKızlar bende dr den geldim. Kesemizi gördük : ) 12 cm…
Kalp atışı için 2 hafta sonraya çağırdı
Benim midem yanıyor bulantı var süreklii ama kusmuyorum sanki kussam rahatlayacak gibiyim yani tabi canım bunada şükür bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda katlanacaz artık 3 sonra geçer inşallahMidm eksiyor aksamlari bulaniyr aditi gaz bebi mahvetti y a buna da sukur
Canım ben keseyi geçen hafta salı günü gördüm ayın 7. sinde karından baktı gördü ama çok küçük olunca vajinal baktı ben istedim kafam rahat olsun diye.Kalp atışı için haftaya salı günü gidecem.İnşallah bi aksilik çıkmazda pıt pıt seslerinide duyarım meleğiminMELEK1902 ve @moon2887 @FairyTale61 @ttdef sizler kalp atışlarını dutdunuz mu ne zaman ve vajinal mı baktı ben de yarın doktora gideceğim eşim ve çocuklarlar o yüzden belkide onları götürmem yarın sizce kalp atışı duyulur mu günlerimiz aynı da
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz randevun kaçta...sonucunu yazarsın
Saol tatlım geçen haftaya kadar herşey çok güzeldipazar günü başladı hafif hafif şimdi iyice arttı.Kusmuyorum ama sürekli öğürtü var oda ktü yapıyor.Çalışınca bide rahat edemiyorum.Allah izin verirse inşallah geçecektir.Meleklerimiz için sabredecez artıkMELEK1902 geçmiş olsun canım..Bulantın hep var mıydı,son hafta mı başladı?