- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
Cok sükür keseyi gördük kalb atimi icin pazartesi gidicemhimm keseyi gordunuz mu? Benimde yarin randevum var bakalim ustten goremezse yine vajinal bakmasini isteyecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sükür keseyi gördük kalb atimi icin pazartesi gidicemhimm keseyi gordunuz mu? Benimde yarin randevum var bakalim ustten goremezse yine vajinal bakmasini isteyecegim
Kızlar bende aranızdayım artık 5 haftalık hamileyim ve bugün keseyi gördük inş 10 gün sonra da kalp atışlarını duyarız. Aranızda bayramda şehir dışına çıkacak olanlar var mı ben de kararsız kaldım bi zararı olur mu
NE guzel cok sevindim adina darisi basima :) lekelenmelerin devam ediyor muCok sükür keseyi gördük kalb atimi icin pazartesi gidicem
maşallah çok iyi gidiyorGünaydın kızlar hastaneden geliyorum kese gözüktü karından bakılınca bebeqi 1 haftaya kadar qörürüz dedi deqerimde 5600 olmuş :)
Cok olmamakla beraber ediyor progestan kullaniyotum 3 tane gunlukNE guzel cok sevindim adina darisi basima :) lekelenmelerin devam ediyor mu
evet canım strese gerek yok hatta biz daha senin tecrübelerinden faydalanacağızCok saolun canlar sozde tecrubem var fakat anladim ki anne her hamilelikte heyecan ve endise duyuyo artik stres yok dimi ama yaaa bol bol neseli olalim ki bebislerde neseli olsun
Bol bol dinlen agir is yapma sakinCok olmamakla beraber ediyor progestan kullaniyotum 3 tane gunluk
Çok teşekkür ederim :)maşallah çok iyi gidiyor
Slm canım hoş geldin Amin inşallah...Slm hanımlar bende aranıza yeni katıldım Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip
etsin inş
neden sırtüstü yatmak zorundasın...öyle bir kural yok ki ben yüzsüstü dahil herşekil yatıyorum ama en iyisi yan yatışBulantı yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun.İnşallah kesilir,hepimiz rahat bir hamilelik geciririz. Benim de uyku sorunum var,gece yatağa girince uyuyamıyorum hemen.Sıcak hava, devamlı sırt ustu yatma zorunluluğu uykusuz bırakıyor beni.Ama dun gece ilk kez sol yanıma yatabildim şükür:))
guzelim yatiyorum dinleniyorum Rabbime emanetBol bol dinlen agir is yapma sakin
Cnm baktim da ayni haftadayiz kalb atislarini gördunmu senneden sırtüstü yatmak zorundasın...öyle bir kural yok ki ben yüzsüstü dahil herşekil yatıyorum ama en iyisi yan yatış
saol canım tabi dediğin gibi yarın ilk gideceğim heyeecanım ondan umarım benim de kalp atışını görür...Puff k.bakma cnm telden girdigim icin takip edemedim.Simdi bildirimlerde gordum msjini.Daha oncede soyledigim gibi ben ilk hamileligimde Zeynep hanimdan memnun kaldim.Tekrar ona gidicem.Yakin arkadasimada tavsiye etmistim oda Zeynep hanima gidiyor suan.Tabi bu senin memnun kalip kalmiycagin anlamina gelmez.Sonucta herkesin beklentisi farklidir.Muayene oldugunda en iyi karari sen verirsin
Gorursun Allahin izni ilesaol canım tabi dediğin gibi yarın ilk gideceğim heyeecanım ondan umarım benim de kalp atışını görür...
canım ben yarın gideceğim ilk defa bakalım hayırlısı...bende aynı tarihli arkadaşları merak ediyorum onlar gördümü kalp atışlarını ben birde yarın ilk muayeneye eşim ve çocuklarımla gideeceğim o yüzden vajinal olmak isteniyorumCnm baktim da ayni haftadayiz kalb atislarini gördunmu sen
Karindan görunur cnm merak etme buyudu artik bucurcanım ben yarın gideceğim ilk defa bakalım hayırlısı...bende aynı tarihli arkadaşları merak ediyorum onlar gördümü kalp atışlarını ben birde yarın ilk muayeneye eşim ve çocuklarımla gideeceğim o yüzden vajinal olmak isteniyorum
,nşallah canım...sen keseyi gördün sanırım p.tesi gideceksin demi yanlış hatırlamıyorsam..Karindan görunur cnm merak etme buyudu artik bucur