Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âmin canım. Ağzından bal damlıyor benimde bat a 5 gün var nöbetçi eczane mi arasam hadi inşallah. çok teşekkür ederim. Bebişinle beraber sağlıkla kalbata 5 gün kala idrar testiyle öğrendim canım. inşallah hamilesindir.
sağol canım.bazılarında geç belli oluyor çıkmazsa üzülme yani.Âmin canım. Ağzından bal damlıyor benimde bat a 5 gün var nöbetçi eczane mi arasam hadi inşallah. çok teşekkür ederim. Bebişinle beraber sağlıkla kal
doktorum çok tatmin edici bir cevap vermedi zaten pek sevmedim kendisini sırf hastanesine para kazandırmak için saçma sapan gereksiz tahliller istedi. değiştircem doktorumuCanimm doktoruna sor öncelikle tabiki sonuçta yorulabilirsi n bende çarşamba günü eşimin memleketine gitcez arabayla 4 günlüğüne yolculuk sıkıntı olur mu dedim doktora doktor dediki hamilelik bi hastalık değildir sen sadece dikkat et ama normal hayatina devam et yoksa bişey olcagi varsa pamukta da yatsan olur dedi. O yüzden sen gene de doktoruna danis canım seni takip eden o bi sıkıntı olup olmayacağını o soyleyebilir
ins canım bu mübarek günde sende yavruna kavuşursun Allah hepimeze sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinkızlar hepinizi tebrik ederim. şu an yaşadığınız şu heyecan şu mutlululk var ya çok güzel. bir kez yaşadım ama kursağımda kaldı. yeniden yaşamak gelip aranıza katılmak istiyorum inş. 4-5 güne kadar belli olur nş durum. hepiniz için sağlıklı gebelikler dilerim.
Canim leke farklilik gosterebiliyo kizima hamisken benim ki biraz koyu renkte gelmisti 1 yada 2 damlaydiHerkese gÜnaydınnnn...
Arkadaslar bişi sorucam kahverengi lekelenmem var diyenler. Acaba bu nası bi kahverengi koyu kahvemi yoksa böyle sütlü kahve gibimi
sonra bi sorun yasadınmı canım? progestan fln kullandınmıCanim leke farklilik gosterebiliyo kizima hamisken benim ki biraz koyu renkte gelmisti 1 yada 2 damlaydi
canım ben adete 4 gün kala test yaptım maşallah koyuydu ertesi gün bidaha yaptım yne pozitif dünde doktora gittim değerim 611Allah hepinizin sağlıklı bir biçimde bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
benim için günler Geçmek bilmiyor ki hamilemiyim değilmiyim yumurtlama tarihim 6 Temmuz du. bat ımda 19 Temmuz. Erken öğrenen arkadaşlar ne zaman ve nasıl öğrendiniz ?
Yok canim yasamadim progestan fitil kullanmistim dr yerlesme kanamasi bol bol dinlen demisti senden leke mi geliyosonra bi sorun yasadınmı canım? progestan fln kullandınmı
Günaydın canımbenim bulantılarım başladı bana yardımcı olun kızlar yaa çok kötü bişey yiyemiyorum midem ağrıyor sürekli ve kabızlık sorunu yaşıorum tavsiyesi olan varmıGünaydınlaaaaarrrrr
canım akıntı geldi akşam. böyle sütlü kahve gibiydi rengi sankiYok canim yasamadim progestan fitil kullanmistim dr yerlesme kanamasi bol bol dinlen demisti senden leke mi geliyo
günaydın cnm :)Günaydınlaaaaarrrrr
Günaydın canımbenim bulantılarım başladı bana yardımcı olun kızlar yaa çok kötü bişey yiyemiyorum midem ağrıyor sürekli ve kabızlık sorunu yaşıorum tavsiyesi olan varmı
mide bulantısı benimde aşırı canım ve ne yazık ki ne yesen etki etmeyen cinsten benim ki doktor bi ilaç vermişti ona başladım akşam yine azda olsa bi azalma olduGünaydın canımbenim bulantılarım başladı bana yardımcı olun kızlar yaa çok kötü bişey yiyemiyorum midem ağrıyor sürekli ve kabızlık sorunu yaşıorum tavsiyesi olan varmı