Canlarim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için ve yine hepinize ayrı ayrı cvp yazmak isterdim yalnız vaktim olmadığı için yazamadım. Benim kesenin içerisinde bebek yerine kan pıhtısı gibi bir şey olmuş ve doktorum çok yoğun ve deneyimli bir dr olmasına rağmen ömründe ilk defa böyle bir şeyle karşılaşmış.eğer kürtaj olmazsam hayatı tehlikeye yol açabilirmis.burdan radyoloji ye gidicem az sonra ve aksamuzeri kürtaj olucak.ne kadar yıkıldığımı ve üzüldüğümü anlatamam.ama mübarek günde kesinlikle isyan etmek aklıma bile gelmedi her şer de bir hayır vardır. Rabbim belki bu sayede var olan bir kromozomal rahatsizligimizin araştırılması için ve daha sonrada tedavi olmamiz icin böyle birşey yaşattı bize.daha önceki 3 tane kimyasal gebeligim in sebebi de buymuş. Şimdi kurtajdan sonra 3 ay korunma süresi ve sonrası direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ve kimseye de bu durumdan bahsetmiycem.sizleri çok seviyorum aranizdan ayrılmayı düşünmüyorum hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler canlarim
Canım doktorun medicana beylikdüzündemi?Canım evet mübarek gün dualar kabul olır.yaşın çok genç yine hayırlısı ile bebeğin olur belki tüp bebeğede gerek kalmaz doğal yoldan olur,benimde lekelenmem başladı şuan otobüsdeyim didimden istanbula dönüyorum bakalım doktorum ne diyecek
rabbim yardımcın olsun arkadaşım burda iyi güzel anlarımızı paylaştıgımız gıbı acımızı da paylaşıcaz üzülmek yok hayırlısı buymus demekkı sağlıksız bır gebelıkmıs bende nısan da oldum kurtajımı rabbım 2 ay korunma suresınden sonra hemen nasıp ettı tekrar bu mutlulugu vardır bır hayır muhakkak Allah kucagını bos bırakmasın bır daha yasatmasın bu acıyı hepimizin bebeklerini korusun Allahım bu mubarek gundeCanlarim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için ve yine hepinize ayrı ayrı cvp yazmak isterdim yalnız vaktim olmadığı için yazamadım. Benim kesenin içerisinde bebek yerine kan pıhtısı gibi bir şey olmuş ve doktorum çok yoğun ve deneyimli bir dr olmasına rağmen ömründe ilk defa böyle bir şeyle karşılaşmış.eğer kürtaj olmazsam hayatı tehlikeye yol açabilirmis.burdan radyoloji ye gidicem az sonra ve aksamuzeri kürtaj olucak.ne kadar yıkıldığımı ve üzüldüğümü anlatamam.ama mübarek günde kesinlikle isyan etmek aklıma bile gelmedi her şer de bir hayır vardır. Rabbim belki bu sayede var olan bir kromozomal rahatsizligimizin araştırılması için ve daha sonrada tedavi olmamiz icin böyle birşey yaşattı bize.daha önceki 3 tane kimyasal gebeligim in sebebi de buymuş. Şimdi kurtajdan sonra 3 ay korunma süresi ve sonrası direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ve kimseye de bu durumdan bahsetmiycem.sizleri çok seviyorum aranizdan ayrılmayı düşünmüyorum hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler canlarim
canım çok üzüldüm. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik yaşarsın ve bebişini kucağına alırsın.Canlarim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için ve yine hepinize ayrı ayrı cvp yazmak isterdim yalnız vaktim olmadığı için yazamadım. Benim kesenin içerisinde bebek yerine kan pıhtısı gibi bir şey olmuş ve doktorum çok yoğun ve deneyimli bir dr olmasına rağmen ömründe ilk defa böyle bir şeyle karşılaşmış.eğer kürtaj olmazsam hayatı tehlikeye yol açabilirmis.burdan radyoloji ye gidicem az sonra ve aksamuzeri kürtaj olucak.ne kadar yıkıldığımı ve üzüldüğümü anlatamam.ama mübarek günde kesinlikle isyan etmek aklıma bile gelmedi her şer de bir hayır vardır. Rabbim belki bu sayede var olan bir kromozomal rahatsizligimizin araştırılması için ve daha sonrada tedavi olmamiz icin böyle birşey yaşattı bize.daha önceki 3 tane kimyasal gebeligim in sebebi de buymuş. Şimdi kurtajdan sonra 3 ay korunma süresi ve sonrası direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ve kimseye de bu durumdan bahsetmiycem.sizleri çok seviyorum aranizdan ayrılmayı düşünmüyorum hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler canlarim
saoll canım inşallahİnşallah duyacaksın içini ferah tut
canım cok gecmiş olsun Rabbım seni böyle imtihan ediyor Aramızdan ayrılma sen bize hep umut verdinCanlarim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için ve yine hepinize ayrı ayrı cvp yazmak isterdim yalnız vaktim olmadığı için yazamadım. Benim kesenin içerisinde bebek yerine kan pıhtısı gibi bir şey olmuş ve doktorum çok yoğun ve deneyimli bir dr olmasına rağmen ömründe ilk defa böyle bir şeyle karşılaşmış.eğer kürtaj olmazsam hayatı tehlikeye yol açabilirmis.burdan radyoloji ye gidicem az sonra ve aksamuzeri kürtaj olucak.ne kadar yıkıldığımı ve üzüldüğümü anlatamam.ama mübarek günde kesinlikle isyan etmek aklıma bile gelmedi her şer de bir hayır vardır. Rabbim belki bu sayede var olan bir kromozomal rahatsizligimizin araştırılması için ve daha sonrada tedavi olmamiz icin böyle birşey yaşattı bize.daha önceki 3 tane kimyasal gebeligim in sebebi de buymuş. Şimdi kurtajdan sonra 3 ay korunma süresi ve sonrası direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ve kimseye de bu durumdan bahsetmiycem.sizleri çok seviyorum aranizdan ayrılmayı düşünmüyorum hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler canlarim
canım tebrik ederim. çok sevindim. sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahkızlar merhaba bende bugün itibari ile aranıza katılıyorum bguün değerim 611 bata 2 gün var
canımcım çok saol hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah bana şuanda şaka gibi geliyor hala salak gbiyim :)canım tebrik ederim. çok sevindim. sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
bende öyleydim ilk öğrendiğimde canım. hala tam hamile gibi hissetmiyorum ve korkuyorum. hiç belirtim yok azcık göğüslerim ağrıyor o kadar. bebişi görsem biraz olsun rahtlarım. çarşamba keseyi görmek için gidicem inşallah her şey yolundadır.canımcım çok saol hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah bana şuanda şaka gibi geliyor hala salak gbiyim :)
hamilelik takvimini eklesene canımcanımcım çok saol hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah bana şuanda şaka gibi geliyor hala salak gbiyim :)
yaa kuzum benide çarşamba çağırdı doktor inşallah hakkımızda hayırlısı olur bebişlerimizi görürürüzbende öyleydim ilk öğrendiğimde canım. hala tam hamile gibi hissetmiyorum ve korkuyorum. hiç belirtim yok azcık göğüslerim ağrıyor o kadar. bebişi görsem biraz olsun rahtlarım. çarşamba keseyi görmek için gidicem inşallah her şey yolundadır.
nerden ekleyecem canım valla bilmiyorumhamilelik takvimini eklesene canım
Evet canım biraz merak hat safhada hayırlısı bakalım yarın kese yada keseleri mi göreceğiz bilmiyorum yarın güzel şeyler yazarım inşallah buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?