- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 44
canım kötüyü düşünme bence dinlenmende fayda var. uzun yola çıkma derim ...henüz kanamn yok çok şükür kendi doktoruna görün ama kendini kesinlikle yorma ...rabbim sana nasip etsin bu mübarek günlerdeMerhaba kızlar 8 temmuzdan beri didimde tatildeyim cuma günü kahve rengi leke geldi hemen progestan içtim cmtesi gelmedi pazar yine gelince sabah eşimlr apar topar didim devlet hastanesine gittik, kendi dr uma göre 6+3 günlük hamile iken didimdeki RADYOLOG ultrasonda kesemim 1.57 mm oldugunu kanama olmadıgını ama embriyoda olmadıgını muhtemelen kanamaların çoğalıp düşük yapacağımı pat diye söyledi. Ağlamakdan mahvoldum ( buarada kadın doğum dr u ultrason çekmiyor aynı hastanedeki radyolog ultrason çekiyor karından baktı ) dr a tekrar geri dönüp durumu anlattım oda kilolu olduğumdan dolayı karından çıkmamış olabileceğini alttan bakılan ultrasonun hastanede olmadıgını ve kanama olmadığı için kendi doktoruma kadar bekleyebileceğimi söyledi..... şimdi ne mi yaptım apar topar bavulları hazırladık istanbula dönüyoruz 7 temmuzda kendi drum baktıgından hafif bir kapl atışı bile duymuştuk ve embriyo vardı kafam çok karışık bu mübarek günde bana dua edin herşey hayırlara vesile olsun