Bendede şimdilik bir belirti yok süt içmeye bende başlayacam inşallah kuzum bide kuruyemiş falanben şuan çok dikkat etmiyorum canım beslenmeme maalesef.ama hergün süt içiyorum.midem bulanmıyor ama iştahım yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede şimdilik bir belirti yok süt içmeye bende başlayacam inşallah kuzum bide kuruyemiş falanben şuan çok dikkat etmiyorum canım beslenmeme maalesef.ama hergün süt içiyorum.midem bulanmıyor ama iştahım yok
sevindim sorun olmamasına rahatla artık bencecanım dr bana böyle bir test yapmadı. söylesem yapar mı acabakızlar toksoplazma sonucum çıktı negatif ikiside.doktor sorun yok dedi ama sizede sormadan suramadım :)
canım son adet tarihim 4 hazirandı. kalp atışın bi sorarsın ama bence bidahakine duyarsın :)hımm aslında en iyisi ama insan dayanamıyor hemen görmek istiyor. adetin ne kadar geçti şuan canım? ben duyamam herhalde kalp atışını dimi daha erken. ama yolk oluşmuştur dimi
su da iç bol bol. kabızlık oluyor çok fena bugünlerde.Bendede şimdilik bir belirti yok süt içmeye bende başlayacam inşallah kuzum bide kuruyemiş falan
inşallah duyarsın sen canım. benim 10 hazirandı haftaya duyarım inşallahcanım son adet tarihim 4 hazirandı. kalp atışın bi sorarsın ama bence bidahakine duyarsın :)
Çok şükür bulantim baslamadi henüz ya inşallah başlamaz bakalım canımHerkese merhabalar ,
bende bugün 7 haftalık hamileyim, 9 ay sonunda 2016 mart ayında inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız . Benim oldukça fazla bulantılarım var , yemek yiyemiyorum ,sizin durumunuz nasıl
canım ya dr sana ıgg ıgm diye bir test yaptımı? toksoplazma oluyor galibacanım son adet tarihim 4 hazirandı. kalp atışın bi sorarsın ama bence bidahakine duyarsın :)
Canım suyun dışında yaptığın başka bişey varmı kabızlık için? ben çok dertliyim bu konuda yardımcı olun banasu da iç bol bol. kabızlık oluyor çok fena bugünlerde.
canım ben yapıyorum çok sorun olacağını sanmıyorum ama arkadaşlar ne yapıyor ben de merak ettim şimdi.kızlar makyaj olayını napıyorsunuz siz? ben çok makyaj yapan biri değilim zaten ama çalıştığım için azda olda nemlendirici kullanıp bi kaç bişey sürüyorum ama zararı var mıdır sürmemem mi gerekir sizce?
canım ıgg ve ıgm sadece toksoplazma da değil rubella ve cmv değerlerinde de oluyorcanım ya dr sana ıgg ıgm diye bir test yaptımı? toksoplazma oluyor galiba
sorma canım ya bende çok dertliyim. üstelik dr kabız olmamalısın deyip durdu sanırım düşüğü tetikliyormuş. kayısı yiyorum iyi geliyor.bol bol yeCanım suyun dışında yaptığın başka bişey varmı kabızlık için? ben çok dertliyim bu konuda yardımcı olun bana
bende yapıyorum tatlım çalıştığım için artı kendimi daha iyi hissetmek için mecbur yapmak zorundayız.Abartmadan hafif makyaj yapıyorum bir sıkıntı olacağını sanmıyorumkızlar makyaj olayını napıyorsunuz siz? ben çok makyaj yapan biri değilim zaten ama çalıştığım için azda olda nemlendirici kullanıp bi kaç bişey sürüyorum ama zararı var mıdır sürmemem mi gerekir sizce?
canım ya bana bu testlerin hiçbiri yapılmadı yaaacanım ıgg ve ıgm sadece toksoplazma da değil rubella ve cmv değerlerinde de oluyor
yiyorum valla sabah aç karna kiraz yemiştim cumartesi günü oda iyi gelmişti.Ama cumartesiden beri tık yok arkadaş.Yemekte yiyesim gelmiyor çıkamayınca bide bal alıp ılık suya bal atıp içim diyorum.Oda iyi geliyormuş kabızlığa .Hergün yapacam artık.sorma canım ya bende çok dertliyim. üstelik dr kabız olmamalısın deyip durdu sanırım düşüğü tetikliyormuş. kayısı yiyorum iyi geliyor.bol bol ye
hımm bende deneyim onu.yoksa durum çok fenayiyorum valla sabah aç karna kiraz yemiştim cumartesi günü oda iyi gelmişti.Ama cumartesiden beri tık yok arkadaş.Yemekte yiyesim gelmiyor çıkamayınca bide bal alıp ılık suya bal atıp içim diyorum.Oda iyi geliyormuş kabızlığa .Hergün yapacam artık.
dene tatlım o çok iyi geliyormuş.Hergün aç karna yap bakalım.internette de araştırdım ordada yazıyor.Hamilelerde kabızlık sorunu yasayanlar yapabiliyormuş.Hem balın bebğede faydası var.Bende akşam hemen gidip alacam.yoksa dediğin gibi durum vahimhımm bende deneyim onu.yoksa durum çok fena
canım sana dr yaptımı bu rubella cmv toxoplazma testlerini?dene tatlım o çok iyi geliyormuş.Hergün aç karna yap bakalım.internette de araştırdım ordada yazıyor.Hamilelerde kabızlık sorunu yasayanlar yapabiliyormuş.Hem balın bebğede faydası var.Bende akşam hemen gidip alacam.yoksa dediğin gibi durum vahim
yok canım yaa bende onu soracaktım.O ne testleri? kan ve idrar testi yapıldı ama kan değerlerime bakıldı bide idrara bakıldı.Onlarda temiz çıktı.Ama böyle bişey yapılmadıcanım sana dr yaptımı bu rubella cmv toxoplazma testlerini?