2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yürüyüş hakkinda ne dusunuyorsunuz ??
ben yuruyusu seviyorum bugun abartmadan bi kac km yurudum ama kasigima sanci girdi cok korktum
 


hoşgeldın aramıza cnm bende tüp bebekle hamıle kaldım transferın nezamandı ben dun karındn gördüm keseyi sende görürsün merak etme..benım yazımın altndakı hamılelık takvımının en altında sende ımzana ekle yazsı var oraya tıklayıp yapabılırsın cnm
 
hosgeldin cnm vajinal sorun olmaz korkma keseni o sekilde görebilirsin

Yürüyüş hakkinda ne dusunuyorsunuz ??
ben yuruyusu seviyorum bugun abartmadan bi kac km yurudum ama kasigima sanci girdi cok korktum
su a n erken cnm tenhlikeli dönemi atlatalim hep beraber cikariz
 
Kızlar Merhaba bende nasip olursa Mart annesi olacağım rabbim hepimizin bebis lerini sağlıklı sıhhatli elimize kavustursun ins darısı tüm isteyenlerin başına olsun benim ki aşılama ile hamile kaldım 20 haziranda asilamam yapıldı 4 temmuzda (14 gun ) sonra hamile olduğumu öğrendim cuma günü doktora gittim değerim çok şükür rabbime 800 lerde çarşamba gel renkli ultrasona gönderelim seni dedi acaba kesem gözükürmu
 
Kızlar dün aksamuzeri kanamam başladı bu sabah yazliga yakın diye acıbadem hastanesinde bi doktora gittim ve bebeğin 6 haftalık görünümünde olduğunu yolk saç kesesinin oldugunu ama kalp atışları olması gerekirken yok dedi birde yerinden kopmuş vücudun aticak dedi.ağlaya ağlaya eve döndük .sonra eşimle içimize sinmedi aksamuzeri kendi doktorumu aradım kanamam vardı şimdi kahverengiye döndü diye hemen hastaneye gel dedi apar topar hastaneye geldik iğne vuruldum yarına kadar 2 tane serum yiyicem .yarın öğlen doktorum gelicek.sizlerden dualarınızı bekliyorum hepinizi çok öptüm
 
Sezen orhan inşallah bir problem olmaz da bebeğini sağ salim eline alırsın. ..

Ben de günümü bekliyorum bat bayramın ilk günü bakalım nasip olursa ben de aranıza katilirim. .
Sağ kasigim da agri var..
öyle ki yatakta bile zorlanıyorum

Şimdiden hesapladim da hamileysem eğer bebeğimin doğum tarihi 26 Mart gözüküyor. ..
 

Canim cok gecmis olsun sen içini ferah tut.sana bi ornek vereyim benim.bi akrabam bi aksam bi anda kanamasi geliyor ama kahverengi filan degil baya adet gibi kaniyor.hastanede serumla igneyle ilacla tedavi oldu.cok sukur simdi bi oglu var.kalbini ferah tut.moral çok önemli kafani dagitmaya çaliş.
 
Bebeğini kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Çok hafif kahverengi lekeleymeyle girmiştim bende doktora. Bebişimin kalbinin durduğunu öğrenince başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Sabah bir de radyoloji görsün demişti de doktor sabaha kadar ağlayarak dua etmiştim Allah'ım lütfen bir mucize olsun diye simdi yazdıklarini okuyunca o anlar geldi aklıma ama üzülme canım. Ben SATA gore 8+2 idim kalp atisini duyduğumuzda. Doktor geç döllenme olmuş demişti. Sonuçta 8.haftaya kadar görülmemesi normal sayiliyor. Allah'ın izniyle iyi olacak bebişin. Bazen doktorlar boyle aşırı karamsar konuşabiliyor. Sen moralini yuksek tutmaya bak bizlerde sana dua edeceğiz tabi ki.
 
Herkes keseyi gördü kalp atışını duydu bende bekleyen olarak tek hissediyordum kendimi. Benimde bat 17 temmuz inş. güzel haberler alırız :)
 
canm cok gecmıs olsun ck uzuldum yaaa allah kortuguna uğratmasın dualarm senınle
 
Canım çok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun doktorun çağırdıysa vardır bir bildiği kötü düşünme hemen. Meleğin sımsıkı tutunmuştur annesinede inş bırakmaz dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz.
 
Arkadaslarr sizde hoşgeldiniz aramiza Ayy valla bnde nası geçecek bu zaman bilmiyorum yaa ilkler mi böyle heyecanlı oluyor acaba :))) 2 hftaici snra gel dedi bna kalp atışı için inşallah duyarız ya :)

Aynen ya çok heyecanlıyım ilkler hep özel :) banada 12-13 gün sonra gel ddi nasıl sabretcem bilmiyoruummm çığlıklar atıp herkese söyleyesim geliyo
 
Merhaba canım
Yalnız değilsin. Ben de oruç tutuyorum. Çok şükür henüz bir sıkıntım yok. Aslında bayramdan önce keseyi karından görürsün, ama tabi sabredebiliyorsan kalp atışıyla beraber görmek daha iyi.

 
Çok geçmiş olsun ya. İnş yanılmıştır doktor. Hastanede mi yatıyorsun? Allah bebeğini korusun, senden ayırmasın. İnş en kısa zamanda iyi haberlerini alırız.
 
merhaba canım hayırlı ugurlu olsun bebısınn kesesıııı :) aynen benım mınıkte henuz gostermedı kendını bayramdan sonra guzel haberler alırız ınsallahh. tınaztepe hastanesının fıyat konusunu sana daha once soylemıstım. arkadasım aylın hanıma gıdıyordu 6 ay kadar gıttı fakat bu olaydan sonra ona bu kadar para werıcegıme medıkal parka gıderım dedı ve bu ay dr unu degıstırdı. ve ıyıkı degıstırmısım dıyor. aylın hnm bebegın sıvısı hakkında yada arkadasımın kılosu hakkında hıcbırsey soylemıyormus. bu medıkalparktakı dr hem arkadasımın cok kılolu oldugunu hemde bebegın sıvısının ıyı oldugunu felab soylemıs. yanı daha ayrıntılı baakmıs.
 
canım cok gecmıs olsun dualarımız senınle umarım bebısın en kısa surede ıyılesırr
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…