Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyy canımmm çok sevindimmmm ne mutlu sana darısı bizlere inşallah her birinizdrn gelen güzel haberler kendim kdr mutlu edioo:)Doktordan geliyorum ve çok mutluyum rabbim cumlemizin bebislerini korusun bebisimi ve pitpitlarini duydum çok güzel bir duyguymus bu
A lakasi yok 3600 du bnm 5. haftada dr uyumlu dediCanım ilk değerim 29 temmuzda 271 di o testi aksamuzeri 5 buçuk gibi yaptirmistim. Sonra ayin 6 sında 2667 gibi bi sonuç çıktı onuda sabahtan yaptirmistim .doktorum çok güzel artmis demişti .şimdide 4 gün geçti işte .ama hafta hafta hcg değerlerine bakıyorum 5 haftalık gebelikte en fazla 7600 diyor benimde bugün 5+0 birazcık kafam karıştı
Teşekkür ederim İnsaAllah hep pozitif olalım kötü düşünmek yok herşey çok güzel olacak rabbimin izniyleAyy
ayyyyy canımmm çok sevindimmmm ne mutlu sana darısı bizlere inşallah her birinizdrn gelen güzel haberler kendim kdr mutlu edioo:)
Doktordan geliyorum ve çok mutluyum rabbim cumlemizin bebislerini korusun bebisimi ve pitpitlarini duydum çok güzel bir duyguymus bu
amin canım İnsaAllah hepimiz mutlu sağlıklı gebelik geçiririz bende açıkçası heyecandan duymakla duymamak arasında sapsik bir haldeydim rabbime hamdolsun darısı başınacanim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucagına almak nasip etsin. Darisi duymayanların basına. Ben sadece keseyı godum o da karaltıydı doktor gostermese burası dıye, hic bellı olcak bisey degildi. Pek bisey hissedemedim galiba bu yuzden. KAlp atıslarını duyunca baska oluyor galiba. Allahım insallah bu sevinci yasatsın herkeslere...
gözün aydın ne güzel haber, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Vallahi canım ya hemde öyle bir derin oh çektim ki bende bu çocuk belirti yapmadı diyorum resmen beni psikolojik olarak etkiledi hemen ağlıyorum hemen sinirleniyorum hemen heyecanlaniyorum ee daha ne belirti olsun dimi
ayyyy kesesini sevsinler darısı kalp atışına inşallah...Kizlar doktordan geliyorum sansima acil doguma girdi doktorum 45 dk sedyede bekledim neyse bebisimin kesesini gorduk ama kalp atislari 2 hafta sonra dedi. Duysaydik iyidi ama beklicez artik cok mutluyum
canim gozun aydin cok sevindim bizde keseyi gorduk ama kalp icin 2 hafta sonra dedi beklicrz artik 5+5 dedi dojtdoktor OTE="Deborah26, post: 41746979, member: 647738"]ayyyy kesesini sevsinler darısı kalp atışına inşallah...[/QUOTE] insallah canim amin. Sn naptin gecmisi okuyamadim iyisin dimiDoktordan geliyorum ve çok mutluyum rabbim cumlemizin bebislerini korusun bebimi ve pitpitini duydum çok güzel bir duyguymus bu
Kubiscimm hiç birsey olmicak korkma sakin bebislerim iz bizi birakmicak bol bol dinlen cnm benimBugun kahverengi lekelenmelerim oldu dusuk tehlikesi olabilirmis hemen doktora gittim beta degerim 1030dan 2 gun icinde 2880 cikmis bu iyiymis dusuk tehlikesi icin igne oldum ilacta verdi 12 saatte bir alacagim bu hafta kontrol var ins bebegimin kesesini gorebilirim sizde lekelenmeleri aman ihmal etmeyin onemli saglikla sonuna kadar gidebilmeyi nasip etsin rabbim hepimiz icin
Kizlar doktordan geliyorum sansima acil doguma girdi doktorum 45 dk sedyede bekledim neyse bebisimin kesesini gorduk ama kalp atislari 2 hafta sonra dedi. Duysaydik iyidi ama beklicez artik cok mutluyum
canim o siyahligin icinde beyaz bi nokta var oda bebek mi yoksaKizlar doktordan geliyorum sansima acil doguma girdi doktorum 45 dk sedyede bekledim neyse bebisimin kesesini gorduk ama kalp atislari 2 hafta sonra dedi. Duysaydik iyidi ama beklicez artik cok mutluyum
tesekkur ederim.Sanirim Oyle gececekGozun aydın, ne guzel gozukmus kese masallah , simdi iki hafta sabir boyle boyle gececek bu hamılelık demek kı
valla sanirim ama doktor bisi demedi daha bebegi goremiyoruz dedi disardada cok bekleyen vardi dogumdan dolayi birikti butun randevular ondan heralde cok kisa bakti zaten ultrasonacanim o siyahligin icinde beyaz bi nokta var oda bebek mi yoksa
Canim daha 5 haftaliksin normal bulantilarinin olmamasi kadindan kadina degisiyo bazilarinin doguma kadar hic bulantisi olmuyo bazilari ise 9 ay boyunca mide bulantisi cekiyo benim gibi ben cok cektim bu arada ben 2015 mart annesiyim.. mide bulantilarin 2.5 yada 3 cu ayinda ortaya cikabilir .. ve muhtemelen 16 yada 17 haftada azalip yada hic kalmayabilir ama dedigim gibi kadindan kadina degisiyo canim baska sorun olursa sorabilirsin elimden geldigince cevap verebilirimKizlar benim size bi sorum var bende sukur nw bulanti var ne koku hassasiyeti ama bi aclik hic bi sekilde doyamiyorum yaaaa yerken acikiyorum :) boyle giderse yuvarlana yuvarlana doguma giderim bi el atin care soyleyinn:)