bana doktorum 21. haftadan sonra yaptıracaksın dedi.Ya simdi hatirliyorumda ogluma hamileyken doktor ic organlarina bakmisti hersey iyi demisti ve ogun renkli ultrason vermisti bize. Ama hic ayrintili ultrason lafi gecmemisti. Sagolsun kendisi biraz konusma özurlusuydudeeger oysa biz sadece normal muayene ucreti vermistik.
Bidahaki kontrolumde sorucam doktoruma zaten o zaman detayli ultrason zamanim oluyo 19. Haftam da randevum.
bana doktorum 21. haftadan sonra yaptıracaksın dedi.
fiyatlarını bılıyor musun canım yaa?eyüp ekici özel yeri var sakarya cad.
atatürk hastanesi ali ipek tek geçerim ikisini de
Canım musmutlu yıllarınız olsun inşallah.
çook teşekkür ederim canlarımharme İyiiiikiiiiiiii doogduuun ikizleerimizin anasıııııı :) Allah yavrusların kucagında sevdiklerinlee nice nice mutlu senelerrr nasip etsinnnn..
kızlar ayrıntılı ultrasona gıren gırmeyı dusunen ankarada bıldıgınız bır yer varmı abımın esı ıcın bır yer ıle gorustuk 750 tl dedıler fıyat ıcın cok geldı ama sızde bır yorum yapın
canım benim de akıntım var ama normalde de zararlı olduğunu duyduğum için ben peçete kullanmayı tercih ediyorumKızlar size bisey sorsam..benim akintim epey arttı da bu ara günlük pedlerden kullansam mi?kullanan var mi?emin olamadim tehlikesi olup olmadığından..
canım ankarada nerde var bıldıgın bır yer ?valla canım bende baktım bırazcık hastanesıne gore degısıyor 80 e de var 195 e de 200 e de
valla sok oldum bende maksımum 350 falan dıye dusunduk ama ucuk yanı fıyatlaryuuuuuuuuh o ne be fiyatlar böyle mi????
teşekkür ederim canım beniimGünaydın anneler:)) ikizlaerimizin anasi doğum günün kutlu olsun :)) okullar da acildii:) öğlenciyim bu sene gün ölecek ama etken kalkmak zorunda olmayacağım cok sükur:)
Kızlar bu ayrıntılı ve 4 boyutlu ayrı şeyler mi ? Ben bebeğimi 4 boyutlu görmek istiyorum da..
kesınlıkle canım yaa allah korusun rısklı gebelık oldugunu dusunsene mecbur gırmen lazım fıyatlara bak yaaa yazık gunah vallaAnkara bilmiyorum da benim İstanbul'da gittiğim hastanede o civarı fiyat verdi. Bir de Kolan Hastanesi'ne sordum doktorumun tavsiyesi ile, orası 400 TL dedi. Sanırım orada yaptıracağım. Çok yüksek gerçekten fiyatlar
canım kullanabılırsın hatta kullanmam daha ıyı ama degıstır ıslandıkca cunku ıhtıhap falan kapma seyın olmasın devamlı kuru tutmaya calısıyorum bendeKızlar size bisey sorsam..benim akintim epey arttı da bu ara günlük pedlerden kullansam mi?kullanan var mi?emin olamadim tehlikesi olup olmadığından..
canım valla E Ekyzdn03 zararlı yazmıs ama benım doktorda hanı ıc camasırının ıslanıp oyle kalması zararlı demıstı. ben pecete koyuyorum her tuvalete gıttıgımde degıstırıyorum sen bılırsın bı doktoruna sor ıstersen
valla canım tek tek organlara hatta damarlara kadar bakılıyor dıye bılıyorum hanı genellıkle rısklı gebelıklerde bakıyorlar ama bılemedım bendeYa simdi hatirliyorumda ogluma hamileyken doktor ic organlarina bakmisti hersey iyi demisti ve ogun renkli ultrason vermisti bize. Ama hic ayrintili ultrason lafi gecmemisti. Sagolsun kendisi biraz konusma özurlusuydudeeger oysa biz sadece normal muayene ucreti vermistik.
Bidahaki kontrolumde sorucam doktoruma zaten o zaman detayli ultrason zamanim oluyo 19. Haftam da randevum.
aynen canım o haftalarda ama pahalı yaa rısk yoksa yaptırmayabılıyormussuncanım zaten 19- 22 hafta arası yapılıyor ayrıntılı ultrason
ayrı tatlım benım ayrıntılı da ıc organlar damarlara falan bakılıyor 4 boyutlu resmen bebısın dogmus halını gosterıyor sana:):) okuldayken hıc öglencı olmak ıstemezdım ben yaa sabahcı ne guzel oglenden sonra bır saat odev sonra sokaklar bızı beklerdıGünaydın anneler:)) ikizlaerimizin anasi doğum günün kutlu olsun :)) okullar da acildii:) öğlenciyim bu sene gün ölecek ama etken kalkmak zorunda olmayacağım cok sükur:)
Kızlar bu ayrıntılı ve 4 boyutlu ayrı şeyler mi ? Ben bebeğimi 4 boyutlu görmek istiyorum da..
valla sanslısın kuzum bır kac yerı daha aradım 400 den baslıyorçook teşekkür ederim canlarım
ohaa750 ne be adammı öldürdük çok şükür o konuda şanslıyım doktorum hep bakıyo ayrıntılıyla
canım benim de akıntım var ama normalde de zararlı olduğunu duyduğum için ben peçete kullanmayı tercih ediyorum
gelişine demekvalla sanslısın kuzum bır kac yerı daha aradım 400 den baslıyorgelışı oyleymıs pazarlık da olmuyor
aynen oyle canım yaa bı bız yolamıyoruz kımseyıgelişine demekvalla arkadaş nasıl bişidir öğrenci olursun yolmaya çalışırlar evlenmeye kalkarsın yolmaya çalışırlar hamile kalıyoz yine yolmaya çalışıyolar, yolunmuş tavuğa döndük valla be
valla sok oldum bende maksımum 350 falan dıye dusunduk ama ucuk yanı fıyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?