2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bana doktorum 21. haftadan sonra yaptıracaksın dedi.

Günaydın anneler:)) ikizlaerimizin anasi doğum günün kutlu olsun :)) okullar da acildii:) öğlenciyim bu sene gün ölecek ama etken kalkmak zorunda olmayacağım cok sükur:)

Kızlar bu ayrıntılı ve 4 boyutlu ayrı şeyler mi ? Ben bebeğimi 4 boyutlu görmek istiyorum da..

Canım musmutlu yıllarınız olsun inşallah.
harme İyiiiikiiiiiiii doogduuun ikizleerimizin anasıııııı :) Allah yavrusların kucagında sevdiklerinlee nice nice mutlu senelerrr nasip etsinnnn..
çook teşekkür ederim canlarım

ohaa 750 ne be adammı öldürdük çok şükür o konuda şanslıyım doktorum hep bakıyo ayrıntılıyla
Kızlar size bisey sorsam..benim akintim epey arttı da bu ara günlük pedlerden kullansam mi?kullanan var mi?emin olamadim tehlikesi olup olmadığından..
canım benim de akıntım var ama normalde de zararlı olduğunu duyduğum için ben peçete kullanmayı tercih ediyorum

teşekkür ederim canım beniim

kesınlıkle canım yaa allah korusun rısklı gebelık oldugunu dusunsene mecbur gırmen lazım fıyatlara bak yaaa yazık gunah valla

Kızlar size bisey sorsam..benim akintim epey arttı da bu ara günlük pedlerden kullansam mi?kullanan var mi?emin olamadim tehlikesi olup olmadığından..
canım kullanabılırsın hatta kullanmam daha ıyı ama degıstır ıslandıkca cunku ıhtıhap falan kapma seyın olmasın devamlı kuru tutmaya calısıyorum bende

canım valla E Ekyzdn03 zararlı yazmıs ama benım doktorda hanı ıc camasırının ıslanıp oyle kalması zararlı demıstı. ben pecete koyuyorum her tuvalete gıttıgımde degıstırıyorum sen bılırsın bı doktoruna sor ıstersen

valla canım tek tek organlara hatta damarlara kadar bakılıyor dıye bılıyorum hanı genellıkle rısklı gebelıklerde bakıyorlar ama bılemedım bende

ayrı tatlım benım ayrıntılı da ıc organlar damarlara falan bakılıyor 4 boyutlu resmen bebısın dogmus halını gosterıyor sana:):) okuldayken hıc öglencı olmak ıstemezdım ben yaa sabahcı ne guzel oglenden sonra bır saat odev sonra sokaklar bızı beklerdı

valla sanslısın kuzum bır kac yerı daha aradım 400 den baslıyor gelışı oyleymıs pazarlık da olmuyor

valla sanslısın kuzum bır kac yerı daha aradım 400 den baslıyor gelışı oyleymıs pazarlık da olmuyor
gelişine demek valla arkadaş nasıl bişidir öğrenci olursun yolmaya çalışırlar evlenmeye kalkarsın yolmaya çalışırlar hamile kalıyoz yine yolmaya çalışıyolar, yolunmuş tavuğa döndük valla be

valla sok oldum bende maksımum 350 falan dıye dusunduk ama ucuk yanı fıyatlar

cok sacma heryer kafasına göre fiyat belirlemis dur bakalım bana bu hafta dr ne dicek

evet ya enfeksiyonu dahada azdırmıstı üstelik sık degistirmeme ragmen bir dr a sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…