• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Oyyyyyyy canimmmmm nice mutlu senelereeee iyiki dogdun saglikli mutlu yaslara..seneye ogluslarinla birlikte kutlarsin insallah:KK73::KK73::KK73::KK73::KK200::KK200::KK200::KK200: hayirlisiyla kucaginaa alir mutlulugunuza mutluluk katarsinizzzzz insallah:KK74:

canım benım nıce mutlu yaslara ınsallah esın , edız ve denız le bırlıkte daha nıce selerınız olsun canım ne guzel dusunmus esın

ayyy canımmm benım dogum gunun kutlu olsun oncelıkle tatlım benım:):) yavrularınla beraber nıca mutlu saglıklı uzun senelere:):) tampondan bır sey olmaz tatlım yaa sen sarsılmadıysan merak etme sen:) ayy aferın valla esıne de kuzum ne guzel mutlulugunuz daım olsun ınsallah:):)

Doqum qünün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu yıllara ailenle bebeklerinle inşallah :KK200:

Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu senelere eşin ve bebişlerinle beraber inşallah :)
çooook teşekkür ederim hepinize kızlar :KK200: Bütün güzel dileklerinize dualarınıza kocaman bir Amiiiin :KK68:

Günaydııııın günaydın ve günaydıııın annişler :KK200: her yerin et koktuğu bir bayramımızı daha geride bıraktık çok şükür annem ve kayınvalidem benim etleride ayarladıda ben bi iş yapmadım :KK48::KK49::KK49: bu sabah çoook güzel evden çıkmıştım ki ışıkların orda adamın birinin arkadan tamponunu gömdüm :KK57::KK70: neyseki eşimin tel.ini verdim de konuşup halletmek için anlaştılar :KK53::KK48: veeeeeeeeeeeee bugün benim doğum günüüüüüümmmm:KK37: çok duysalım 28i doldurup 29 dan gün aldığım yaşıma 1 bendende 3 kalp taşıyarak giriyorum:KK68: inşallah seneyede 4 kişi olarak kutlarız:KK68: gece yeni yatmıştık yataktaydım eşimde su içmek için kalktı zaten karanlık heryer sonra bir baktım elinde küçük bir pastaaa:cool: üzerinede yazdırmış "Mutlu Yıllar Anneciğim..Ediz-Deniz" yazdırmış ayy dedim gece gece ağlattı beni :KK61: çok duygusal bir doğum günü geçiriyorum :KK59::KK48:
Canım musmutlu yıllarınız olsun inşallah.

kızlar ayrıntılı ultrasona gıren gırmeyı dusunen ankarada bıldıgınız bır yer varmı abımın esı ıcın bır yer ıle gorustuk 750 tl dedıler fıyat ıcın cok geldı ama sızde bır yorum yapın:(

kızlar ayrıntılı ultrasona gıren gırmeyı dusunen ankarada bıldıgınız bır yer varmı abımın esı ıcın bır yer ıle gorustuk 750 tl dedıler fıyat ıcın cok geldı ama sızde bır yorum yapın:KK43:
Nedirrrr bu yaaaa 750 hemdeeeee...ben sanirim.bagkur vardi diyee hic odemedim.80 tl.gibi bir fiyat odedim.sanirsammmm.nedir bu yaaa cok pahaliii kardesime.soruyimmm bakalim.ne kdr:eek:

Nedirrrr bu yaaaa 750 hemdeeeee...ben sanirim.bagkur vardi diyee hic odemedim.80 tl.gibi bir fiyat odedim.sanirsammmm.nedir bu yaaa cok pahaliii kardesime.soruyimmm bakalim.ne kdr:eek:
ayy bende sok oldum valla dogum parası kadar nerdeyse hayır acaba fiyatlar boyle de ben mı abartıyorum bılemedım:(

kızlar ayrıntılı ultrasona gıren gırmeyı dusunen ankarada bıldıgınız bır yer varmı abımın esı ıcın bır yer ıle gorustuk 750 tl dedıler fıyat ıcın cok geldı ama sızde bır yorum yapın:KK43:
eyüp ekici özel yeri var sakarya cad.
atatürk hastanesi ali ipek tek geçerim ikisini de

harme harme İyiiiikiiiiiiii doogduuun ikizleerimizin anasıııııı :) Allah yavrusların kucagında sevdiklerinlee nice nice mutlu senelerrr nasip etsinnnn..

valla canım bende baktım bırazcık hastanesıne gore degısıyor 80 e de var 195 e de 200 e de

Ankara bilmiyorum da benim İstanbul'da gittiğim hastanede o civarı fiyat verdi. Bir de Kolan Hastanesi'ne sordum doktorumun tavsiyesi ile, orası 400 TL dedi. Sanırım orada yaptıracağım. Çok yüksek gerçekten fiyatlar :(

Ankara bilmiyorum da benim İstanbul'da gittiğim hastanede o civarı fiyat verdi. Bir de Kolan Hastanesi'ne sordum doktorumun tavsiyesi ile, orası 400 TL dedi. Sanırım orada yaptıracağım. Çok yüksek gerçekten fiyatlar :KK43:

detaylı ultrasonda neye bakılıyor pek bilgim yokta..

Kızlar size bisey sorsam..benim akintim epey arttı da bu ara günlük pedlerden kullansam mi?kullanan var mi?emin olamadim tehlikesi olup olmadığından..o_O

Kızlar size bisey sorsam..benim akintim epey arttı da bu ara günlük pedlerden kullansam mi?kullanan var mi?emin olamadim tehlikesi olup olmadığından..o_O

Kulllanma canım günlük ped zaten normalde de saglıklı degil.. Mantar enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanımından dolayı olmustu. önce akıntım icin günlük ped kullandım. Artık dayanamayıp dr a gittigimde hastalıgı azdıran unsurun ped oldugunu söyledi kiii o zaman hamile dahi degildim

iç organlarına bakılıyor diye hatırlıyorum.

Cok tesekkür ederim. Evet öyleymis arastırdım simdi yaklasık 40 dk kadar sürüyormus tüm organlara bakılıyormus

E Ekyzdn03 canım bazı günler nobetim sabah kadar surebiliyor yani 24 saati buluyor.özellikle o günlerde çamaşır da değiştirme olanağım olmadığı için çok rahatsız oluyorum.ama bi çözüm bulamadım iste henüz..

Ya simdi hatirliyorumda ogluma hamileyken doktor ic organlarina bakmisti hersey iyi demisti ve ogun renkli ultrason vermisti bize. Ama hic ayrintili ultrason lafi gecmemisti. Sagolsun kendisi biraz konusma özurlusuydude :KK12: eger oysa biz sadece normal muayene ucreti vermistik.
Bidahaki kontrolumde sorucam doktoruma zaten o zaman detayli ultrason zamanim oluyo 19. Haftam da randevum.

Back