- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Ben de epey verdim canım ama süt olsun diye onu ye bunu ye tekrardan almaya başladım. umarım bu gidişe bir dur diyebilirimSelam kızlar. Kilolar ne alemde ? Bn doğumdan sonra verdiğim kiloları geri aldım. Herkes emzirirken Kilo veriyor bnde tam tersi oldu. Malum yaz da geldi.napcez bu kiloları Hee?
Bn hala iki üç saatte bir alarm kurup süt veriyorum. zaten gündüzleri emmiyor gece uyurken anca emiyoKızlar bebisleri gece uykudan uyandırıp meme veriyor musunuz? Ben hic uyandırmiyorum zaten zor uyuyor. Bazen beş saat uyuduğu oluyor hata mi ediyorum???
. ilk on gun mama verdim. Iki saatte bir alarm kurup kalkiyordum. Tamamen anne sutune gecince doktor saat kurup uyanmaya gerek yok acikinca uyanir dedi
Benim kız gece emzirmek istesem bile uyurken kesinlikle ağzını açmıyor. Senin ki gunduz emmiyorsa gece vermek daha dogru tabi uyku sersemi farketmez emer.gündüz niye emmiyor peki?Bn hala iki üç saatte bir alarm kurup süt veriyorum. zaten gündüzleri emmiyor gece uyurken anca emiyo
Canim AFP testi ne ki?Herkeze merhaba 16 haftalık hamileyim AFP testi yaptırdım sonuc 28.97 çıktı doktorumu aradım sonuc güzel dedi ama birşey merak ediyorum bu sonucun kötüsü ne veya daha iyisi ne oluyor. Sınırı falan varmı aklımı kurcalıyor çalışıyorum kendimi işime veremiyorum
Canim AFP testi ne ki?
Gündüzleri çok huzursuz oluyor. Bu aralar çevresindeki herşey ilgisini çekiyor. Bu nedenle emerken kendini geri çekiyor. Etrafta bakınp duruyoBenim kız gece emzirmek istesem bile uyurken kesinlikle ağzını açmıyor. Senin ki gunduz emmiyorsa gece vermek daha dogru tabi uyku sersemi farketmez emer.gündüz niye emmiyor peki?
Selam kızlar. Kilolar ne alemde ? Bn doğumdan sonra verdiğim kiloları geri aldım. Herkes emzirirken Kilo veriyor bnde tam tersi oldu. Malum yaz da geldi.napcez bu kiloları Hee?
Ya bu 3lü tarama testi oluyor yaşım küçük diye benim doktor bana 3lü yapma gereği duymadı sadece AFPsine baktı bu üçlü tarama testlerinin içinden yazar mom değerinin önünde AFP
Bir ay sonra alanya bodrum kuşadası yapacam. Bu çatlaklar ve kilolar ile başım fena halde dertteAyyyy kiloo deme bana nollluuuurrr deme deme deme su dogurup ayni kilosunda olanlar dunyali olamaaz
Tatlim inan ben unuttum o evreleri doktorunu dinlemeni tavsiye ederim. Birde internetteki her yazana sakin ha inanma yaklasik 3 aydir anneyim 9.5 ay hamilelik sureci gecirdim sana en buyuk tavsiyem
Yaramaz kuzu :)Gündüzleri çok huzursuz oluyor. Bu aralar çevresindeki herşey ilgisini çekiyor. Bu nedenle emerken kendini geri çekiyor. Etrafta bakınp duruyo
kızlar kesınlıkle yaptırın ılk oglumda cocuk doktorumuz gerek yok dedı yaptıranda oluo yaptırmyanda oluo dedı bızde yaptırmadık."1bucuk yasında rota oldu oglum.ben anasınıfı ogretmenıyım sanırım ogrencılerımden cocuguma bulastırdım.cok sıddetlı kusma yuksek ates ve gunde 15-20kere ıshal oluyodu.ıkı yudum sut ıcıp okadar kusma ıshal nasıl oluyo anlamadım.doktora goturduk hemen yatırdı tabı cok sıvı kaybettı atesıde devam ettı.doktor bana kendıne cok dıkkat et ellerını sıksık yıka dedı yoksa senıde yatırmak zorunda kalırız dedi.eve cıktık uzun sure devam ettı ıshalı hıc gecmeyecek gıbıydı.bulasıcı oldugu ıcın sureklı yatak yorgan evdekı herseyı yıkadık durduk.oyuzden kızıma mutlaka yaptrcamBen de bu cuma yaptiracagim inşallah ağrı sızı olmaz. zaten huysuz
rotavirus aşısı yaptıracak mısın peki?
Ya bu 3lü tarama testi oluyor yaşım küçük diye benim doktor bana 3lü yapma gereği duymadı sadece AFPsine baktı bu üçlü tarama testlerinin içinden yazar mom değerinin önünde AFP
bende zeytınyagı kullanıyorum ama doktorumuz zeytın yagını tavada yakıp sogutup oyle kullan demıstı.ıcındekı asıtler gıdıyormus.bende oyle yapıp bı krem kabına koyup kullanıyorum vucuduna poposuna.vucudu emıyo leke olmuyo gıysılerındemaşallah canım peki zeytinyağı bulasmiyor mu kıyafetlere?
oglumda kullanmadım kızımdada kullanmıycam.ıcındede cok ıyı seyler yokmus sanırım.bolbol guneslendırcem ınsallahCanım merhaba bize hastaneden günde 10 Damla verilen bir vitamin yazmışlardı hala onu kullanıyorum ama bizim kıza fazla geliyor ve kusuyor .O yüzden değiştirmek istiyorum genelde arkadaşlardan günde 3 damla verilen devit adinda vitamini duydum. Sanırım seninki de ondan .bir de sana onerim kaşığa damlatıp ver.bir kerede yutmuş oluyor Ben tek tek damlatmak zor oldugu icin şekilde veriyordum . On damlaya göre üç damla çok daha iyidir. En azından kusmaz
kulak temizliğine gelince ben de aynı şekilde banyo yaparken kulaklarını kapatıyorum .Bunun dışında kulağımın içinde bir şey varsa pamukla aliyorum. Kulak yoluna girmiyorum. Biraz önce internetten baktım Yeni doğan bebeklerde kulağa temizlemeye gerek yokmuş sadece kulak kepçesini ve kulak arkasını temizlesek yetiyormuş ama bilemedim ki ben de görünce dayanamayıp alıyorum parmağımla ya da pamukla. Yanlış mı yapıyorum bilemedim o yüzden size danisayim dedim.
Canim ben de yaptiracagim inşallah. karar verdim cok gecmis olsun. Ne kadar yattı hastanede. çocuğa bizden de geçiyor demek.Allah korusun bebislerikızlar kesınlıkle yaptırın ılk oglumda cocuk doktorumuz gerek yok dedı yaptıranda oluo yaptırmyanda oluo dedı bızde yaptırmadık."1bucuk yasında rota oldu oglum.ben anasınıfı ogretmenıyım sanırım ogrencılerımden cocuguma bulastırdım.cok sıddetlı kusma yuksek ates ve gunde 15-20kere ıshal oluyodu.ıkı yudum sut ıcıp okadar kusma ıshal nasıl oluyo anlamadım.doktora goturduk hemen yatırdı tabı cok sıvı kaybettı atesıde devam ettı.doktor bana kendıne cok dıkkat et ellerını sıksık yıka dedı yoksa senıde yatırmak zorunda kalırız dedi.eve cıktık uzun sure devam ettı ıshalı hıc gecmeyecek gıbıydı.bulasıcı oldugu ıcın sureklı yatak yorgan evdekı herseyı yıkadık durduk.oyuzden kızıma mutlaka yaptrcam
bende zeytınyagı kullanıyorum ama doktorumuz zeytın yagını tavada yakıp sogutup oyle kullan demıstı.ıcındekı asıtler gıdıyormus.bende oyle yapıp bı krem kabına koyup kullanıyorum vucuduna poposuna.vucudu emıyo leke olmuyo gıysılerınde
oglumda kullanmadım kızımdada kullanmıycam.ıcındede cok ıyı seyler yokmus sanırım.bolbol guneslendırcem ınsallah
Bir ay sonra alanya bodrum kuşadası yapacam. Bu çatlaklar ve kilolar ile başım fena halde dertteemzirirken Kilo verirsin palavraları yüzünden aldı başını gidiyor valla
Canim ben de yaptiracagim inşallah. karar verdim cok gecmis olsun. Ne kadar yattı hastanede. çocuğa bizden de geçiyor demek.Allah korusun bebisleri2 gun yattı canım ama eve cıkınca ıshalı devam ettı yavas yavas gectı.cok bulasıcı bısey yetıskınden cocuga ocuktanda anne babaya gecebılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?