• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

arkadslar merhaba.sağlık ocağının yaptığı topuk kanı alımında bebeğimin tsh sı 6.5 cıktı .15 günlükken bir kez daha aldılar 0.4 cıktı.sağlık ocağı bugün normal dediler ama 0.4 alt sınır nette öyle yazıyor.bu durumda olan var mı? ya da fikri olan.
canim bizim tsh daha yuksek cikmisti. hastane sonuclarinda yuksek cikti. saglik ocagi birsey demedi. ucuncu kez yapilan tahlilde 3 kusur cikti

Kesin sag tatlim bende devamli oluyor birikmesine hic izin vermiyorum birde gece gogsume marul yikayip koyuyorum oyle yatıyorum internette okumustum hem atesini aliyor hemde kanallarin tıkanmasıni onluyormus ilginc gelmisti ama denedim oyle yapinca rahat uyuyorum

Hadi ya marul olayı çok ilgincmis. Ben marulu süt yapıyor diye yiyorum arada. gerçi süt yapıyor diye yemedigim şey kalmadı sonra da gogusler doluyor sıtma oluyorum işte

Kızlar Merhaba. Bugün bebis bir aylık oldu doktor kontrolüne götürdüm. Allah Allaha Şükür kilo boy iyi. Ama ben kalça çıkığı ve batin muayenesi bir aylıkken yapılır zannediyordum. Doktor ikinci ay yapıcaz dedi. İkinci aya doğru ne kadae beklersek sonuclar o kadar net çıkar dedi.siz yaptırdıniz mi doktor kontrolü . Kalça çıkığına bakıldı mi

Kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun. Ben de ta taa taaa en başlarda 2016 mart annelerine girmiştim bir heves sonra kısmet olmadı boş gebelikmiş. Ama sizleri ara ara okudum burdan. Nedenini bilmiyorum ama gruplar ayrılınca goygoyu seçtim :) Şimdi 26 haftalık gebeyim herşey yolunda Allah ın izniyle bende sağlıkla kavuşurum inş bebişime. Öptüm aromalı şekerlerinizi.

Sağlıkla gelsin inşallahh...

Kızlar Merhaba. Bugün bebis bir aylık oldu doktor kontrolüne götürdüm. Allah Allaha Şükür kilo boy iyi. Ama ben kalça çıkığı ve batin muayenesi bir aylıkken yapılır zannediyordum. Doktor ikinci ay yapıcaz dedi. İkinci aya doğru ne kadae beklersek sonuclar o kadar net çıkar dedi.siz yaptırdıniz mi doktor kontrolü . Kalça çıkığına bakıldı mi
Canim ilk ay bakanda var ama cogu dr dedigin sebepten 2. Ay yapiyor kontrolu

Kızlar Merhaba. Bebisimin yüzü pul pul dökülüyor kizariyor egzama dedi doktor. .kortizonlu ilaç verdi almadım. yaşayan var mı?

Kızlar Merhaba. Bebisimin yüzü pul pul dökülüyor kizariyor egzama dedi doktor. .kortizonlu ilaç verdi almadım. yaşayan var mı?
Canim gecmis olsun. Biz de 15 gundur ugrasiyoruz. Once sivilce oldu. Sonra egzamaya dondu. Kupkuru oldu yuzu ve boynu kipkirmizi cildi semsert oldu. Doktor kortizonsuz bir krem verdi yumusatici nemlendirici 3 gundur kullaniyoruz bayagi iyilesti. Kortizonlu kremler asi acisindan sorun yaratiyomus bu yakinlarda asi olmus muydu

Canim gecmis olsun. Biz de 15 gundur ugrasiyoruz. Once sivilce oldu. Sonra egzamaya dondu. Kupkuru oldu yuzu ve boynu kipkirmizi cildi semsert oldu. Doktor kortizonsuz bir krem verdi yumusatici nemlendirici 3 gundur kullaniyoruz bayagi iyilesti. Kortizonlu kremler asi acisindan sorun yaratiyomus bu yakinlarda asi olmus muydu
canım ya aynı şeyler oldu dediğin gibi. Ilk zamanlar putur putur sivilce gibiydi yüzü .doktora gittik isilık dedi.hamazinc diye bır krem verdi kortizonsuz. bunla gecmezse kortizonlu krem veririm dedi. hamazinc kullandik ama sanki daha kötü oldu yanaklar kizardi kurudu pul pul kabuklanmaya başladı. Iki gün önce gittik bu sefer egzamaya donmus dedi kortizonlu krem verdi. Içimden gelmedi almak. Sebamed losyon var ondan sürüyorum . Sana ne verdi krem olarak?SSenin bebis kaç günlük?
Evet 10 gün önce hepatit b ikinci doz aşısını oldu

canım ya aynı şeyler oldu dediğin gibi. Ilk zamanlar putur putur sivilce gibiydi yüzü .doktora gittik isilık dedi.hamazinc diye bır krem verdi kortizonsuz. bunla gecmezse kortizonlu krem veririm dedi. hamazinc kullandik ama sanki daha kötü oldu yanaklar kizardi kurudu pul pul kabuklanmaya başladı. Iki gün önce gittik bu sefer egzamaya donmus dedi kortizonlu krem verdi. Içimden gelmedi almak. Sebamed losyon var ondan sürüyorum . Sana ne verdi krem olarak?SSenin bebis kaç günlük?
Evet 10 gün önce hepatit b ikinci doz aşısını oldu
Benim bebegim 35 gunluk. Excipial hydro diye bir losyon cildini yeniledi nemlendirdi. Iyilesti su an cok sukur. Cok gecmis olsun cildi kuruysa nemlendirmek gerekir. Yoksa daha cok tahris olur

Ben yaşamadım ama sık sık banyo yaptırıp saf zeytinyağı sür..çok iyi geliyor..ben hiç bir Bebek kremi kullanmadım .her banyodan sonra z.yağı sürüyorum .cildi gayet iyi çok şükür

Normal losyon di mi bu krem. Ilac içerigi yok yani
Sağ ol canım sizede geçmiş olsun
Benim bebegim 35 gunluk. Excipial hydro diye bir losyon cildini yeniledi nemlendirdi. Iyilesti su an cok sukur. Cok gecmis olsun cildi kuruysa nemlendirmek gerekir. Yoksa daha cok tahris olur

Ben yaşamadım ama sık sık banyo yaptırıp saf zeytinyağı sür..çok iyi geliyor..ben hiç bir Bebek kremi kullanmadım .her banyodan sonra z.yağı sürüyorum .cildi gayet iyi çok şükür
maşallah canım peki zeytinyağı bulasmiyor mu kıyafetlere?

Back