- 20 Temmuz 2016
- 3
- 0
- 1
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var ben kokulu taşı toz boyayla yapıyorum ve bi kaç dakika sonra rengi söndü neden olduğunu merak ediyorum
Merhabaa guzel anneeemerhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zaman oldu yokuz buralarda bebişler nasıl ben artık işe başladım buralardayım çıkın çıkın gelin
ayy canım merhaba ya napıyosun nasılsın pek özledim valla buraları yazınca bi an eski günler geldi aklıma .. ben işe başladım biliyosun 2 ay oldu bile alıştım sayılır ev iş eymen derken haftalar çabuk geçiyo defnem nasılMerhabaa guzel anneee
off kuzum yaa valla unuttuk iyice buraları ama geri gelelim özledim .. iyiyiz çok şükür biz 5 ay 9 günlük olduk ben işe başladım 2 ay oldu ek gıdaya hafif hafif geçtik işte sebze meyve şeklinde herşey yolunda sende ne var ne yokSelam kızlar. Yaa neeeerdesiiniz? bebişlerimizi beraber doğurduk beraber büyütelim. benim kızım kardeşcağızlarını merak ediyo. Onun kadar yaramazı var mı acaba 
Bn daha işe başlamadım evdeyim. Bizde tadımlara geçtik yoğurt meyve falan. Büyüyo işte kuzucuklar. Zaman çok çbk geçti. Maşallah daha dün doğdu sanki :)) işteyken kim bakıyo bebişine. Ayyy bn işe başlayacağm zamanı düşünmek bile istemiyorum. Ücretsiz izne ayrılırm herhalde.off kuzum yaa valla unuttuk iyice buraları ama geri gelelim özledim .. iyiyiz çok şükür biz 5 ay 9 günlük olduk ben işe başladım 2 ay oldu ek gıdaya hafif hafif geçtik işte sebze meyve şeklinde herşey yolunda sende ne var ne yok
Ayben eskidik 6 aylik olup yuvarlana yuvarlana buyuyorlar
pınarrrr hamart pınarrr ıkı cocukla neler dokturuyorsun oyleeee :)Ayben eskidik 6 aylik olup yuvarlana yuvarlana buyuyorlar
ahahahaaaa demi benim de pc de kayıtlıydı ordan girebildim....
il gunum cok caylak gecıyo kızlarrr cok degısmıs burda hersey wee defnemı cok ozledım gercektennnn babasıda nısoet yaoar gıbı resım atıyoottu89 geldim geldim burdayım.sen daha yeni başladın ben eskidim artık kız...nasıl geçiyo bakalım ilk gün