- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
canım olsun al kucağına. zaten kaç ay alabileceğiz ki kucağımiza bebisleri.Kızlar bebeğim sürekli kucak istiyor.50 günlük oldu.ne yapmalıyım?
Gündüzleri sürekli kucakta uyumak istiyor.zaten uyanıkken de sürekli ilgilendiğim için kendime evime ayracak zaman kalmıyor.eşimde olmasa hiç bişey yapamayacam.biraz araştırdım netten battaniye ye sarıp uyutuyorum.sıcaklığıyla bırakıyorum yatağa .bu şekilde biraz uyuyor.ama tam çözüm değil tabi .tabi dediğin gibi bugünleri özleyeceğimi bildiğim için de onu severek uyutuyorum kucapımda .ama bu alışkanlık haline gelir de ilerde ister diye de çok korkuyorum .canım olsun al kucağına. zaten kaç ay alabileceğiz ki kucağımiza bebisleri.
Benimki de 48 günlük oldu. O da kucak seviyor. ama ben anakucaginda buldum çareyi. genelde ona yatırıp ağzına emzik veriyorum. yüzlerce kez atıyor ağzından o ayrı :) orada salliyorum . çok ağlarsa alıyorum. Onun dışında kucağında uyursa hemen yatiriyorum. kucakta uyumasina izin vermiyorum . Bir de kurtarıcım internetten indirdiğim dere sesi ve okyanus sesi oldu. Onları açınca sakinlesiyor
Emzige alistirmani tavsiye ederim . Doktor kendi tavsiye etti bana. Kucaginda emzikle uyut yatir.Bir de rahatlatıcı müzik aç telefondan yakınına koy..o sesle bir yandan emzik emerek uyuyor benimki. iki haftadır emzige alistirmaya çalışıyorum. sürekli atıyor veriyorum. ama uykuda güzel emiyor. Uyanikken benimki de sürekli kucak istiyorGündüzleri sürekli kucakta uyumak istiyor.zaten uyanıkken de sürekli ilgilendiğim için kendime evime ayracak zaman kalmıyor.eşimde olmasa hiç bişey yapamayacam.biraz araştırdım netten battaniye ye sarıp uyutuyorum.sıcaklığıyla bırakıyorum yatağa .bu şekilde biraz uyuyor.ama tam çözüm değil tabi .tabi dediğin gibi bugünleri özleyeceğimi bildiğim için de onu severek uyutuyorum kucapımda .ama bu alışkanlık haline gelir de ilerde ister diye de çok korkuyorum .
sağlık ocağının verdiği d vitamini var 3 damla. Damlatana kadar ağzı hariç her yere damlatıyorumKızlar merhaba ilk anneler günümüz kutlu olsun :) Birkac sorum olacak. Bebislere damla olarak ne veriyorsunuz ve kaç damla? Bir de kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
Bizimki çok erken güldü .tam gününü hatırlamıyorum .ilk oğlum 43 günlükken gülmüştü .çok az gülerdi ama bu oğlum 20. Günlerden beri bilinçli Bir şekilde gülüyor. Biraz mizaç meselesi galiba .Sen yinede konuşmayı ve oynamayı ihmal etme o anlar ve sana tepki verir.birde rahatla .eğer stresin varsa Bebek bjndan etkilenir ve o da gülümsemez.düşünsene sana hiç gülmeyene sen Güler misin ?senib durumu bilemiyorum tabi ama öyle olabiliyor.Merhabalar mart anneleri.nasilsijiz bakalim.sizlere birsey soracagim ben 12 martta 35+6 da dogum uaptim bebegim hala gulumsemiuor.bugun 59 gun oldu.sizinkiler ne zaman guldu.yada guldulermi
Merhabalar mart anneleri.nasilsijiz bakalim.sizlere birsey soracagim ben 12 martta 35+6 da dogum uaptim bebegim hala gulumsemiuor.bugun 59 gun oldu.sizinkiler ne zaman guldu.yada guldulermi
Bizde yarın olacaz iki aylık aşısını,rota virüsü biz ilk oğlumda yaptırmıştık ama hangi aydı hatırlamıyorum .devlet yapmıyor.aşı olmayan çocuk hasta olabiliyor.yeğenim olmadı 1 hafta hastanede yattı.bunun üzerine biz oğluma yaptırmıştık.oğlumda hiç öyle ağır bir tablo ortaya çıkmadı çok şükür .yani doktorun tavsiye ediyorsa yaptır derim.biraz pahalı bir aşıydı sanırım ama değer.Merhaba kızlar nasılsınız. Bebisler nasıl ? Iki aylık olduk biz sukur. Iki gün önce doktora gittik. Bir aylikken gittiğimiz doktor yüzünde egzama var deyip kortizonlu krem yazmıştı kullanmamistim. .Bu sefer gittiğimiz doktor kortizonlu kreme gerek yok dedi şükür. Linola diye marka önerdi. Şampuani nemlendiricisi ve yüz kremini aldık. Aman ne pahalıymis bu bebis bakım seyleri. Üç parça seye 135 lira verdik çıktık.umarim iyi gelir
Ben size asilarla ilgili birkac sey soracagim. Doktor haziranda gel rotavirus asisi yapalım dedi. Özel bir aşı devlet karşılamıyorZehirli ishale karşı
.siz yaptirmayi düşünüyor musunuz ?
Haftaya uc tane asisi var. Ayni gun iki bacaktan bir koldan yapilacak saglik ocaginda. Siz yaptirdiniz mi ikinci ay aşılarını? Üç aşı aynı gün nasıl ilaca ağır gelmez mi bebislere
Bizde yarın olacaz iki aylık aşısını,rota virüsü biz ilk oğlumda yaptırmıştık ama hangi aydı hatırlamıyorum .devlet yapmıyor.aşı olmayan çocuk hasta olabiliyor.yeğenim olmadı 1 hafta hastanede yattı.bunun üzerine biz oğluma yaptırmıştık.oğlumda hiç öyle ağır bir tablo ortaya çıkmadı çok şükür .yani doktorun tavsiye ediyorsa yaptır derim.biraz pahalı bir aşıydı sanırım ama değer.
Ben adet görmedim ama benim ablam kırkı çıktıktan hemen sonra adet oldu.yani bazen olabiliyor .ya da rahim toparlanıyordur.çok sancın olursa doktora git bence.benimde yeniye kadar az az kanamalarım oluyordu .doktoruma msj attım gel bakalım dedi.Gittik herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür .
Canim biz asimizi yaptırdık bir sorun olmadi biraz mizmizlaninca bir kere yarım fitil verdim yanlız 3gun banyo yapilmiyo orası biraz zorladı malum gazlı olunca banyo kurtariciMerhaba kızlar nasılsınız. Bebisler nasıl ? Iki aylık olduk biz sukur. Iki gün önce doktora gittik. Bir aylikken gittiğimiz doktor yüzünde egzama var deyip kortizonlu krem yazmıştı kullanmamistim. .Bu sefer gittiğimiz doktor kortizonlu kreme gerek yok dedi şükür. Linola diye marka önerdi. Şampuani nemlendiricisi ve yüz kremini aldık. Aman ne pahalıymis bu bebis bakım seyleri. Üç parça seye 135 lira verdik çıktık.umarim iyi gelir
Ben size asilarla ilgili birkac sey soracagim. Doktor haziranda gel rotavirus asisi yapalım dedi. Özel bir aşı devlet karşılamıyorZehirli ishale karşı
.siz yaptirmayi düşünüyor musunuz ?
Haftaya uc tane asisi var. Ayni gun iki bacaktan bir koldan yapilacak saglik ocaginda. Siz yaptirdiniz mi ikinci ay aşılarını? Üç aşı aynı gün nasıl ilaca ağır gelmez mi bebislere
Ben de bu cuma yaptiracagim inşallah ağrı sızı olmaz. zaten huysuzCanim biz asimizi yaptırdık bir sorun olmadi biraz mizmizlaninca bir kere yarım fitil verdim yanlız 3gun banyo yapilmiyo orası biraz zorladı malum gazlı olunca banyo kurtarici
inşallah ağrısız ateslenmeden atlatirsiniz evet yaptircam inşallah oğluma yaptirmistim kizimada yaptircamBen de bu cuma yaptiracagim inşallah ağrı sızı olmaz. zaten huysuz
rotavirus aşısı yaptıracak mısın peki?
inşallah canıminşallah ağrısız ateslenmeden atlatirsiniz evet yaptircam inşallah oğluma yaptirmistim kizimada yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?