- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Ben yaşamadım canım ama geçmiş olsun. nasıl teşhis konuldu. hırıltılı ve tıkanıklık mi vardı sürekli?kızlar bısy soracagım
burun kokunde basıklıktan dolayı burun tıkanıklıgı hırıltı horlama yasayan varmı kızlar bebeklerde yanı
ayrıca gırtlagı tam olarak kıkırdaklasmadıgındanda aynı sebeplerı yasayabılıyomus bebegım.kusması da buna baglıymıs.1yıla gecer dedı doktor cok sıkıntılı bı durum ınsallah bır yılı bulmadan kızım rahatlar
canım cok sagol.oglumda yasamamıstık ama kızımda var malesef.dogdugundan berı hapsırıyor.15gunen sonrada horlama hırıltı tıkanıklık basladı.damla sprey kullandık otrı bebeyle temızledık ama normal bısy degıldı.doktora gıttık burun kokunun basık olmasından ve gırtlagın tam kıkırdaklasmamasından oluyomus.cıgerlerınde problem yok cok sukur.nette baktım da yasayanların anlattıkları seyler kızımdada var doktorumuz dogru teshıs koymus sanırım.tek temennım kısa surede ıyılesmesı.emerken uyurken cok zorluyor kızımı.Ben yaşamadım canım ama geçmiş olsun. nasıl teşhis konuldu. hırıltılı ve tıkanıklık mi vardı sürekli?
Umarim en kisa zamanda normale döner canım geçmiş olsuncanım cok sagol.oglumda yasamamıstık ama kızımda var malesef.dogdugundan berı hapsırıyor.15gunen sonrada horlama hırıltı tıkanıklık basladı.damla sprey kullandık otrı bebeyle temızledık ama normal bısy degıldı.doktora gıttık burun kokunun basık olmasından ve gırtlagın tam kıkırdaklasmamasından oluyomus.cıgerlerınde problem yok cok sukur.nette baktım da yasayanların anlattıkları seyler kızımdada var doktorumuz dogru teshıs koymus sanırım.tek temennım kısa surede ıyılesmesı.emerken uyurken cok zorluyor kızımı.
Evet yaptıracam.hemşireyle konuştum üçüncü ay kontrolünde aşıyıda getirin yapalım dedi.iki doz ve üç doz olanı varmış.iki doz olanı daha ucuz hiç bir farkı yok dedi.m.selim haziran 11de üç aylık oluyor.yaptıracaz aşısını inşallah .Üç ve beşinci aylarda yapiliyormus canım.parasında degilim ama yan etki olur mu acaba diye çekiniyorum. Iki dozmus. Ikinci çocuğa yaptiracakmisin peki
Yenidoğan doktorumuz 5 saate kadar uyuyabilir hiç sorun yok demişti.ben doğduğundan beri hiç uyandırıp emzirmedim .şimdi 2,5 aylık saat 22:00 civarında gece uykusuna dalıyor.Gece 3,5 -4 arası uyanıp emiyor.kilo alımı gayet iyi.sadece anne sütü alıyor.3630 doğmuştu 2.ayında 5,5 kiloydu.eğer kilo alımı normal ise (kız ve erkek bebeklerde farklı oluyo tabi)hiç uyandırıp uykunu bölme .istediği kadar uysun ki gece uykusuna alışsın.bazen emzirmek kaka ve çişide getirdiği için uykusu bölünüyor uyuyamıyor bebekler.Kızlar bebisleri gece uykudan uyandırıp meme veriyor musunuz? Ben hic uyandırmiyorum zaten zor uyuyor. Bazen beş saat uyuduğu oluyor hata mi ediyorum???
. ilk on gun mama verdim. Iki saatte bir alarm kurup kalkiyordum. Tamamen anne sutune gecince doktor saat kurup uyanmaya gerek yok acikinca uyanir dedi
Canim iyi demisse iyidir. Benim ikili testimde risk oranı düşük yazıyordu. doktor bakti sonuç iyi dedi. pimpirikli ben hemen sordum. hiç risk yoktur diye bir sonuç var mı dedim. Ben de düşük risk çıkmış . Bana güldü. Bu testlerde o kadar kesin bir sey yazamaz. Risk hep vardir.ne yazsın istiyorsun yüksek riskli mi ciksaydi deyip beni kovaladi ☺yani doktoru dinle canım
Doktora güvenin evham yapmayın...unutmayın karnınızda bir Bebek var.ne hissederseniz onu hissediyor.Bence biraz fazla takıyorsunuz.Şu noktada sağlıklı bir Bebek için dua etmekten başka yapabileceğiniz birşey yok. Gerisi Allah'a kalmış.Doktprunuza güvenin :)Orası öyleee tabii haklısın ama benim doktorum bana iki test yapmadı sadece ense kalınlığına baktı iyi dedi 3lü testte yapmadı sadece afp yaptı oda 28.37 cıktı ve maalesef ki mom değerine de bakmadı en azından mom değerimi bilseydim içim rahatlardı normal sartlarda 30-70 normal dedi doktor ve benim 28.37 mom değerimi de bilmediğim için doktor ne kadar korkma desede korkuyorum maalesefff 20. haftayı iple cekiyorumm ki biran önce detaylı ultrasona giriyim az kaldı deliricem çocukla bozdum kafayı işime bile veremiyorum kendimi
Ahahah burasi çok zor artık anca ise başlayınca hareketlenir belki yeni topik açarızz☺☺☺Soyle bir baktimda herkes bebisleriyle ilgileniyor kimsecikler kalmamis :) izinler bitsinde gorurum sizleri :))
Ahahah burasi çok zor artık anca ise başlayınca hareketlenir belki yeni topik açarızz☺☺☺
bence de...nasıl gidiyor annelik hanımlar. .çocukla uğraşmaktan fırsat bulup da giremiyorum ne zmandir..umarım herkes ve bebekleri iyidir..öpüyorum hepinizi. ..Bencede acmaliyiz buranin eski havasi kalmadi
Bencede acmaliyiz buranin eski havasi kalmadi
O zaman ilk fırsatta kkda yeni grubumuzu kuralim ya melek sen nasılsın işe basladinmi yoksa ben izindeyim hala 4 ayı bitirdi Defnem seninbebis nasilbence de...nasıl gidiyor annelik hanımlar. .çocukla uğraşmaktan fırsat bulup da giremiyorum ne zmandir..umarım herkes ve bebekleri iyidir..öpüyorum hepinizi. ..
kuralim cnm..benim iznim bitti malum erken ayrıldığım için 30 gün heyet raporu aldım bitti sonra bayrama kadar yıllık izin aldım sonrasına da bakalım. .maşallah kocaman olmuş defnecik. .benim oğlum da salı günü 3 ayını dolduracak inş. .buyuyorlar ya şaka gibi daha aylar öncesinde doğum konuşurken şimdi gozumunuz önündeler ve sanki hep varmış gibi birsey azcık ayırmak istemiyorum yanımdan. .O zaman ilk fırsatta kkda yeni grubumuzu kuralim ya melek sen nasılsın işe basladinmi yoksa ben izindeyim hala 4 ayı bitirdi Defnem seninbebis nasil
bence de...nasıl gidiyor annelik hanımlar. .çocukla uğraşmaktan fırsat bulup da giremiyorum ne zmandir..umarım herkes ve bebekleri iyidir..öpüyorum hepinizi. ..
Canım merhaba ben yapıyorum eğer hala ihtiyacın varsa konuşalımMerhaba bayanlar benim bi sorum olacaktı öncelikle kokulu tas işini yapan biri varmı acaba varsa msj ima cevap verirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?