Maşallah canım güzel bi doğum hikayesi , herkes aynı duygular içinde .Bugün hastaneye gittim.Nts için kadın doğum katına çıktım 3 tane kadın hastanenin verdiği önlüğü giymiş volta atırıyolar açılma olaması için.Hatta biri ara sıra bağırıyordu.Acayip korktum .benım ılk gebelıgımde anlattıgım gıbıydı canım.netten sezeryan vıdeoları ve normal dogum vıdeoları ızledımve sezeryandan coook korktum hep normal olsun ıstedım.sız ızlemeyın ama herkesde farklı etkıler bırakabılır.dedıgım gıbı o kucucuk yerden kocaman bebek kafası omzu nasıl gececek,doktor kesık atınca ne yapacagım ,dıkerken nolacak dıye dusune dusune cıldırıyodum.cok cııddıyım hıc bırını hıssetmedım.acılmam 8cm olmustu ebe bebegın kafası gozukuyor dedı kostur kostur dogumhaneye gıttık 20 dakıkacık agrısız bı zamanda bebişime kavustum.cok sukur.onun oncesi daha can yakıcıydı yanı cok sıddetlı adet sancıları oldugunu dusun cok sukur gecıyor unutuluyor ıste.Rabbım hepımıze kolay saglıklı dogumlar nasıp etsın
canım benım dogum yaptıgım gun dogumhane servısınde 22 kişi doguruyor,sancı cekıyordu.dogum katı ise 17 kişilikMaşallah canım güzel bi doğum hikayesi , herkes aynı duygular içinde .Bugün hastaneye gittim.Nts için kadın doğum katına çıktım 3 tane kadın hastanenin verdiği önlüğü giymiş volta atırıyolar açılma olaması için.Hatta biri ara sıra bağırıyordu.Acayip korktum .
selam kızlar ....çok uzun zamandır yazamıyorum biz 22.02.2016 da mecburi olarak doğduk..zaten 4 gündür yüksek tansiyondan hastanede yatıyodum tansiyonum çok yükselince ani olarak doğuma aldılar maalesef...çok zor bi süreçti preklemsi krizi falan geçirdim olümden dondüm desem yeridir bayağı sorunlu ve korkutucu günler geçirdik bebeğimle...şuanda biraz küçüğüz falan ama sağlıklıyız Allah a şükür.....rabbim kimseye yaşatmasın aman dikkat edin kendiinize
Canım çok geçmiş olsun zor günler gecirmissin anne olmak çok zormuş..Bundan sonra hiç sıkıntı yasamazsiniz insallah öp meleğini benim yerime de. .selam kızlar ....çok uzun zamandır yazamıyorum biz 22.02.2016 da mecburi olarak doğduk..zaten 4 gündür yüksek tansiyondan hastanede yatıyodum tansiyonum çok yükselince ani olarak doğuma aldılar maalesef...çok zor bi süreçti preklemsi krizi falan geçirdim olümden dondüm desem yeridir bayağı sorunlu ve korkutucu günler geçirdik bebeğimle...şuanda biraz küçüğüz falan ama sağlıklıyız Allah a şükür.....rabbim kimseye yaşatmasın aman dikkat edin kendiinize
Özel hastane mi ?Ama tuhaf kolidorda o kadar acı çeken görünce insan ürperiyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.canım benım dogum yaptıgım gun dogumhane servısınde 22 kişi doguruyor,sancı cekıyordu.dogum katı ise 17 kişilikben de tek kişilik oda ıstıyorum dıye kavga edıyorum danısmada.doktorumda dedıkı dua et korıdorda dogurmuyosun.sonra sustum tabi.dediğin gibi çığlıklar cok urkutuyo ınsanı ama herkesın acı eşiği farklıdır.benım canım cok tatlı değilidr.hıç bagırmadım zaten sadece sancı cekerken anneme cok zor anne dayanamıyorum dıyye mırıldanmısım okadar.bebişim i görunce kalkıp yurumek ıstedım hıc bısyım kalmadı aynı gun hastaneden cıktık evdede hıc yatmadım.cok sukur.rabbım ısteyen herkese versın
evet canım ozel hastane ama devlet gıbı kalabalık oluyo cok tutuluyo doktorları.bıde benım sansıma o gun herkesın dogurası gelmıs.kardesım kuzenımde aynı yerde yaptı mesela ozaman gayet tenhaydı.amın canım hayırlı kolay saglıklı olsun dogumlarımızÖzel hastane mi ?Ama tuhaf kolidorda o kadar acı çeken görünce insan ürperiyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Umarim hersey yolunda giderbenım bebısde baya kılolu canım ınsallah normal doguma yada dogum esnasında bı sıkıntıya neden olmazda saglıkla kavusuruz.doktorum 38de gelırse ıyı de 40 ı bulursa dahada kılo alacak cunku oyuzden korkuyorum.magnezyum bırakılabılır bence rahım kasılmalarını engellemesı ıcın verılıyoya.bolbol yuruyus yap canım senın bebısde 38de gelır belkı
uzun zamandır gırmıyodun canım bende dogum falanmı yaptın dıye dusunmustum
geçmiş olsun canım.kurtulmuşsunuz şükürselam kızlar ....çok uzun zamandır yazamıyorum biz 22.02.2016 da mecburi olarak doğduk..zaten 4 gündür yüksek tansiyondan hastanede yatıyodum tansiyonum çok yükselince ani olarak doğuma aldılar maalesef...çok zor bi süreçti preklemsi krizi falan geçirdim olümden dondüm desem yeridir bayağı sorunlu ve korkutucu günler geçirdik bebeğimle...şuanda biraz küçüğüz falan ama sağlıklıyız Allah a şükür.....rabbim kimseye yaşatmasın aman dikkat edin kendiinize
çok sağol canım yaa.verilmiş sadakamız varmış rabbim beni çocuklarıma bağışladıcanım çok çok geçmiş olsun... iyi olmana sevindim... rabbim beterinden korusun...
hiç sorma canım çok zor günlerdi hele doğum yaptığım geceyi hiç hatırlamak dahi istemiyorumCanım çok geçmiş olsun zor günler gecirmissin anne olmak çok zormuş..Bundan sonra hiç sıkıntı yasamazsiniz insallah öp meleğini benim yerime de. .
çok teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım.kurtulmuşsunuz şükür
canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Zor günler geçirmişsin inşallah bebeğin hepsini unutturacak sana.Allah sağlık sıhhat versin.selam kızlar ....çok uzun zamandır yazamıyorum biz 22.02.2016 da mecburi olarak doğduk..zaten 4 gündür yüksek tansiyondan hastanede yatıyodum tansiyonum çok yükselince ani olarak doğuma aldılar maalesef...çok zor bi süreçti preklemsi krizi falan geçirdim olümden dondüm desem yeridir bayağı sorunlu ve korkutucu günler geçirdik bebeğimle...şuanda biraz küçüğüz falan ama sağlıklıyız Allah a şükür.....rabbim kimseye yaşatmasın aman dikkat edin kendiinize
çok sağol canım yaa.verilmiş sadakamız varmış rabbim beni çocuklarıma bağışladı
hiç sorma canım çok zor günlerdi hele doğum yaptığım geceyi hiç hatırlamak dahi istemiyorum
çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?