2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Maşallah canım güzel bi doğum hikayesi , herkes aynı duygular içinde .Bugün hastaneye gittim.Nts için kadın doğum katına çıktım 3 tane kadın hastanenin verdiği önlüğü giymiş volta atırıyolar açılma olaması için.Hatta biri ara sıra bağırıyordu.Acayip korktum .

canım benım dogum yaptıgım gun dogumhane servısınde 22 kişi doguruyor,sancı cekıyordu.dogum katı ise 17 kişilikben de tek kişilik oda ıstıyorum dıye kavga edıyorum danısmada.doktorumda dedıkı dua et korıdorda dogurmuyosun.sonra sustum tabi.dediğin gibi çığlıklar cok urkutuyo ınsanı ama herkesın acı eşiği farklıdır.benım canım cok tatlı değilidr.hıç bagırmadım zaten sadece sancı cekerken anneme cok zor anne dayanamıyorum dıyye mırıldanmısım okadar.bebişim i görunce kalkıp yurumek ıstedım hıc bısyım kalmadı aynı gun hastaneden cıktık evdede hıc yatmadım.cok sukur.rabbım ısteyen herkese versın

selam kızlar ....çok uzun zamandır yazamıyorum biz 22.02.2016 da mecburi olarak doğduk..zaten 4 gündür yüksek tansiyondan hastanede yatıyodum tansiyonum çok yükselince ani olarak doğuma aldılar maalesef...çok zor bi süreçti preklemsi krizi falan geçirdim olümden dondüm desem yeridir bayağı sorunlu ve korkutucu günler geçirdik bebeğimle...şuanda biraz küçüğüz falan ama sağlıklıyız Allah a şükür.....rabbim kimseye yaşatmasın aman dikkat edin kendiinize

canım çok çok geçmiş olsun... iyi olmana sevindim... rabbim beterinden korusun...

Canım çok geçmiş olsun zor günler gecirmissin anne olmak çok zormuş..Bundan sonra hiç sıkıntı yasamazsiniz insallah öp meleğini benim yerime de. .

Slm hanimlar..kimseden ses çıkmıyor herkes doguma mi odaklandı ne..benim dünden beri çok feci bel agrim var sanki beline birisi vurmuş gibi agriyo otururken birsey yok yatınca yada ayağa kalkınca kopuyor resmen..artık doğurmak istiyorum hayirlisiyla..Mart ayına girdik doğumlar artar artik Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize..

Özel hastane mi ?Ama tuhaf kolidorda o kadar acı çeken görünce insan ürperiyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Özel hastane mi ?Ama tuhaf kolidorda o kadar acı çeken görünce insan ürperiyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
evet canım ozel hastane ama devlet gıbı kalabalık oluyo cok tutuluyo doktorları.bıde benım sansıma o gun herkesın dogurası gelmıs.kardesım kuzenımde aynı yerde yaptı mesela ozaman gayet tenhaydı.amın canım hayırlı kolay saglıklı olsun dogumlarımız

Umarim hersey yolunda gider insaAllah senin de bebegin saglikla gelir kucagina❤

geçmiş olsun canım.kurtulmuşsunuz şükür

canım çok çok geçmiş olsun... iyi olmana sevindim... rabbim beterinden korusun...
çok sağol canım yaa.verilmiş sadakamız varmış rabbim beni çocuklarıma bağışladı
Canım çok geçmiş olsun zor günler gecirmissin anne olmak çok zormuş..Bundan sonra hiç sıkıntı yasamazsiniz insallah öp meleğini benim yerime de. .
hiç sorma canım çok zor günlerdi hele doğum yaptığım geceyi hiç hatırlamak dahi istemiyorum
geçmiş olsun canım.kurtulmuşsunuz şükür
çok teşekkür ederim canım

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Zor günler geçirmişsin inşallah bebeğin hepsini unutturacak sana.Allah sağlık sıhhat versin.

Ay ne güzel sağlıkla buyutsunler yavrularını. .Darısı bize olsun sen bekliyor musun cnm normal mi olacak günümüz aynı ya..Bende daha bir belirti yok beklemedeyim sadece korku ve heyecan var..
B bsrd Elisita ve _Egeli_ doğumlarını yaptılar... Kendileri de bebeklerde çok şükür sağlıklı... Dualarınızı bekliyoruz arkadaşlar

Rabbim daha beter inden korusun canım. .hepsi imtihan anne olmak kolay değilmis boşuna cennet serilmemis ayaklarının altına. .Sağlıkla buyusunler minikler insallah..

Günaydın kızlar :) Biz bugün 37 yi doldurduk,doktorumuza gidip hem kontrol olacağız hem de çalışamaz alacağım ben Allahım şükür bugünlere de kavuştuk Bu arada annem de gelecek cumartesi günü.Keyfime diyecek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…